Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
nowitzki wrote:brini ti svoje brige i borbu za treće mjesto, pusti nas na miru i ne sekiraj se naše buduće "probleme" ;)fridrih_niche wrote:Ti ćeš drhtat jedino zbog ujednačenog kriterija najboljeg našeg suca...
B-)
Ne brini ti za 3-e misto mi ćemo lako do njega,ko što će te vi lako ostati bez prvog
Guest- Guest
sat2 wrote:Ne, jer nije u formi, a ne može ga se čekati da dođe u formu ... pa ga ja ne bih stavljao niti u reprezentaciji!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Nadam se daneće forsirati Pivarića zbog prodaje ... baš je Plivarić! Danas se vidjelo zašto Henriquez pizdi i zašto Dinamo ima malo golova. I bokovi i sredina ga ne vide ... to su ili traljavi šutevi ili još traljaviji centaršutevi. Angelo ide na prvu stativu, a ovaj mu šalje loptu na drugu ... ili se muva i lomi sa stoperima, a nitko iz sredine mu ne odigra pas ...
Misliš da nebi triba igrati prvi bek reprezentacije?
Zašto ga onda stavlja izbornik Čačić kad ima igrače koji na toj poziciji igraju u italiji, jedan u grčkoj?
Guest- Guest
zato što je ljudinaamper1950 wrote:
Zašto ga onda stavlja izbornik Čačić kad ima igrače koji na toj poziciji igraju u italiji, jedan u grčkoj?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Čitam da sammir priča kako 20 dana nije trenira dok je sređiva dolazak u Dinamo. Koja je to ljudina i kralj od čovjeka, sve je podredija povratku u Dinamo, nije trenira,ma siguran sam da nije ni jeba ništa tih 20 dana samo da uspije nekako srediti da dođe doma, kako naziva Dinamo
Guest- Guest
To sam ti neki dan vec rekao,pa mi nisi vjerovaonowitzki wrote:ti stranci nisu željni igrat i dokazivat se u hnlu, šta će nam on.....samo bi mu morali dat veću plaću nego ostatku i onda bi krenuo show po svlačionici, netreba nam nemir.....šta se mene tiče rađe bi tražio negdje drugdje napadačamuckodjubre wrote:nowicki,šta kažeš na ovo?
[size=38]Nekadašnji napadač Liverpula David N'Gog se nalazi na meti Rijeke.[/size]
Koja diskriminacija
dok dođe na red tekma kontra hajduka prijebat će mu se.amper1950 wrote:Čitam da sammir priča kako 20 dana nije trenira dok je sređiva dolazak u Dinamo. Koja je to ljudina i kralj od čovjeka, sve je podredija povratku u Dinamo, nije trenira,ma siguran sam da nije ni jeba ništa tih 20 dana samo da uspije nekako srediti da dođe doma, kako naziva Dinamo :roflrofl: :roflrofl:
nemoj se onda žaliti...
sitting_bull-
2015-09-28
je, je.fridrih_niche wrote:Ti si vise za humor Luke Bulica, takav si ljigavac ka i on...sitting_bull wrote:
tovar/venecijanac i duhovitost.
duhovitost je sva u glavi. glupa glava, bljutava duhovitost...
I sta se tiče humora, Dalmacija nema premca u Hrvatskoj, a i šire...
Al ti, iako idiot, to svejedno znaš...
;)
zato ste smoju prekrižili brže nego se Tuđman odrekao partije.
lukica vas jebe jer je plave krvi, ne?
rekoh ti: sve je u glavi. tebi ni sol ne pomaže da izbjegneš bljutavost...
sitting_bull-
2015-09-28
Sve drhtim od sammira. 22 utakmice, u 3 samo zabio, sveukupno 4 gola i to 2 iz penala...
Molim ja boga da onaj suodani ode ća više, taj je messi,maradona i vukas u jednom za ovog sammira. Dobro, ionako će otići sad ili na lito
Molim ja boga da onaj suodani ode ća više, taj je messi,maradona i vukas u jednom za ovog sammira. Dobro, ionako će otići sad ili na lito
Guest- Guest
Ja ne spominjem i ne vatam se hajduka u svakom postu ni ne bavim se vasom divnom pricom, dok je tvom kolegi svaki put rijeka u ustima kad ja napisem bilo sto....to sto se ko pravi magarci ponavljate svaki dan kako ce nas suci osakatit smo svi vec zapamtili i nema smisla ponavljatamper1950 wrote:nowitzki wrote:brini ti svoje brige i borbu za treće mjesto, pusti nas na miru i ne sekiraj se naše buduće "probleme" ;)fridrih_niche wrote:Ti ćeš drhtat jedino zbog ujednačenog kriterija najboljeg našeg suca...
B-)
Ne brini ti za 3-e misto mi ćemo lako do njega,ko što će te vi lako ostati bez prvog
Da je hajduk u situaciji rijeke sigurno nebi pilili takve price svaki dan
I ne budi toliko siguran da cete bit ispred osijeka....
nowitzki-
2014-04-27
"46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb", napisala je Juniorova supruga Marta
Guest- Guest
nowitzki wrote:
I ne budi toliko siguran da cete bit ispred osijeka....
Imamo bolje igrače, doša je trener za kojeg virujem da je bolji, ljudi u crnom će imati druge brige, da siguran sam
Guest- Guest
Čovjek ima viziju ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Ne, jer nije u formi, a ne može ga se čekati da dođe u formu ... pa ga ja ne bih stavljao niti u reprezentaciji!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Nadam se daneće forsirati Pivarića zbog prodaje ... baš je Plivarić! Danas se vidjelo zašto Henriquez pizdi i zašto Dinamo ima malo golova. I bokovi i sredina ga ne vide ... to su ili traljavi šutevi ili još traljaviji centaršutevi. Angelo ide na prvu stativu, a ovaj mu šalje loptu na drugu ... ili se muva i lomi sa stoperima, a nitko iz sredine mu ne odigra pas ...
sat2-
2015-09-28
Hahaha ... važno je biti protiv ...amper1950 wrote:"46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb", napisala je Juniorova supruga Marta
Marta zaboravlja da je mogao biti vraćen u Njemačku sa ozlijedom nakon posudbe ... ne znam da bi ga Nijemci čekali i plaćali sa slomljenom nogom. Dobio je vrhunski ugovor u tim okolnostima i najveću plaću u Dinamu ... u čemu je problem? Možda smo bili malo rastrošni?
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Čovjek ima viziju ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Ne, jer nije u formi, a ne može ga se čekati da dođe u formu ... pa ga ja ne bih stavljao niti u reprezentaciji!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Misliš misiju? Misiju da poziva određeni broj igrača Dinama kako bi se podigla cijena, eventualno se prodali da bi netko lakše pokrio svoje kredite.
Guest- Guest
Tako je ... tako je prodan Jedvaj, Kovačić, Vrsaljko ... evo nedavno Pjaca, Rog ... sada kad su Rog i Pjaca prodani ne mora ih više ni zvati ....amper1950 wrote:sat2 wrote:Čovjek ima viziju ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Ne, jer nije u formi, a ne može ga se čekati da dođe u formu ... pa ga ja ne bih stavljao niti u reprezentaciji!amper1950 wrote:
Misliš misiju? Misiju da poziva određeni broj igrača Dinama kako bi se podigla cijena, eventualno se prodali da bi netko lakše pokrio svoje kredite.
sat2-
2015-09-28
Sad bi bilo dobro da umjesto njih dvojice pozove Vlašića i Tudora ... da im digne cijenu ...
sat2-
2015-09-28
Glupan nikako da shvati da samo pozivanje igrača u reprezentaciju, a bez nekog konkretnog učinka tog igrača u reprezentaciji, ne podiže cijenu tom igraču ni za jednu jedinu lipu. A ako igrači Dinama (jer glupan misli samo na igrače našeg najtrofejnijeg kluba), koji su pozvani u reprezentaciju iz razloga podizanja cijene, ostvare u reprezentaciji Hrvatske konkretan učinak, onda su opravdano pozvani.
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:Sad bi bilo dobro da umjesto njih dvojice pozove Vlašića i Tudora ... da im digne cijenu ...
Jedvaj, Rog, Vlašić, Pjaca, Kovačić, Tudor?!? Imaš još koga nabrojiti? Pričali smo o Pivariću i poziciji na kojoj on igra, gdje sam ja spominjao Vlašića i Tudora?
Guest- Guest
Hajduku je svejedno, treći ili četvrti...nowitzki wrote:brini ti svoje brige i borbu za treće mjesto, pusti nas na miru i ne sekiraj se naše buduće "probleme" ;)fridrih_niche wrote:Ti ćeš drhtat jedino zbog ujednačenog kriterija najboljeg našeg suca...
B-)
Jer prvaci ne možemo bit u ovakvom okruženju...
Al ni vi isto tako...
A to ces vidit, ne boj se...
Bit ce oho ho 'problema'...
<3
Guest- Guest
I opet si idiot...sitting_bull wrote:je, je.fridrih_niche wrote:Ti si vise za humor Luke Bulica, takav si ljigavac ka i on...sitting_bull wrote:
tovar/venecijanac i duhovitost.
duhovitost je sva u glavi. glupa glava, bljutava duhovitost...
I sta se tiče humora, Dalmacija nema premca u Hrvatskoj, a i šire...
Al ti, iako idiot, to svejedno znaš...
;)
zato ste smoju prekrižili brže nego se Tuđman odrekao partije.
lukica vas jebe jer je plave krvi, ne?
rekoh ti: sve je u glavi. tebi ni sol ne pomaže da izbjegneš bljutavost...
Jer me uvaljivas u neke glupe konstrukcije koje samo tvoj um može smislit...
Napisa san jedno tisuću puta da san sta se tiče politike vise na livom krilu, al nikakav glupi ekstrem...
I ti mi napišeš da san prekrizija Smoju, lol...
Pa Malo i Velo misto su lektira u mojoj kući...
:D
A da ne spominjem Cicu Senjanovica i Dorin dnevnik...
A pogotovo Bilježnicu Robija K.-a iz III.a...
Dok je Luka Bulić isforsirano govno koje bi se priklonilo svakom stavu većine bez obzira koliko većina bila u krivu...
One retardirane suze stvorene za skupljanje lajkova su mu bile dno dna...
Nek se odluci sta želi bit: stand up mediokritet ili pjevač amater...
Jer kombinacija mu je isforsirana dosada upakirana u nasušnu potrebu da ga se lajka...
;)
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50