ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 8 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 12/12/2016, 19:26

da baš je sukob sa mamićem razlog. evo, pa prije bi onda uzeo kramarića natrag za te novce. dudua bi odmah potpisao za 200.000 eura i da bude đžoker s klupe

Last edited by kuracodigraca on 12/12/2016, 19:27; edited 1 time in total

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 19:27

kuracodigraca wrote:da baš je sukob sa mamićem razlog. evo, pa prije bi onda uzeo kramarića natrag za te novce
Krama danas vridi pun kurac...
E da van je on sadi ekipi...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 19:28

Nek ljudina Modrić plati za Eduarda godinu dana ugovora u Dinamu ...  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 12/12/2016, 19:28

fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:da baš je sukob sa mamićem razlog. evo, pa prije bi onda uzeo kramarića natrag za te novce
priznajem da bi nam sada dobro došao, u najboljim je godinama a ova 2 napadača ne mogu zabiti ni babinoj gredi.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 19:39

kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
priznajem da bi nam sada dobro došao, u najboljim je godinama ova 2 napadača ne mogu zabiti ni babinoj gredi.
Znaš koga je ne mogu prežalit?
Antu Rukavinu...
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 19:40

jos jedan od plejade igraca koje je hajduk unistio... :|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 12/12/2016, 19:40

fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
priznajem da bi nam sada dobro došao, u najboljim je godinama ova 2 napadača ne mogu zabiti ni babinoj gredi.
Antu Rukavinu...
čudan momak je bio....
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 12/12/2016, 19:41

Sto'jan wrote:jos jedan od plejade igraca koje je hajduk unistio... :|
ovaj put je kriv mozak  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 19:41

kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
Antu Rukavinu...
čudan momak je bio....

svake subote bio redovan na ,,riveru'' B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 19:45

Podsjeća me je na mene s fizionomijom i stilom igre...
Al nikad se nije razvija kako Bog zapovida...
Šteta, moga je bit jedan od naših najboljih...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 12/12/2016, 21:26

Međutim, javio nam se Eduardo i odmah rekao:
– Mnogo toga što je napisano nije bilo točno. Najveća je istina zapravo da službenuponudu od Dinama nisam ni dobio! Istina je, telefonski smo razgovarali, pokazali su zanimanje za mene i dogovorili smo se da dođu u Kijev na pregovore, međutim nisu došli. I sve je ostalo na tim telefonskim razgovorima, dakle sve ono što je bilo napisano prilično je nerealno. Drukčije je, naime, kad imate službenu ponudu pa onda odlučujete o njoj. A ovo je sve bilo nagađanje – rekao je Dudu i nastavio:
– Ne osjećam se ugodno, ljutit sam jer je sve otišlo u nekom drugom smjeru. Mnogo me ljudi zvalo i slalo mi poruke, pitaju me je li doista točno da se nismo našli zbog 100.000 ili 200.000 eura, pa sam objašnjavao da to nije točno. Gledajte, ja nikad nisam rekao da se sigurno vraćam u Dinamo, nego samo da sam otvoren za razgovore o povratku! Ugovor mi istječe 31. prosinca i imam pravo pregovarati s potencijalnim novim klubom. Tako su i bili dogovoreni pregovori sa zagrebačkim Dinamom, no sve je ostalo na telefonskim razgovorima. Dakle, mnogo je toga ostalo u zraku, informacije koje su poslije stizale nisu bile točne. Ključno je u svemu da nisam mogao odbiti Dinamovu službenu ponudu kad je nije ni bilo!

Dinamo Zagreb - Page 8 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 8 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 8 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 12/12/2016, 21:27

A postoji li, dakle, mogućnost da po dolasku u Zagreb sjednete za stol s Dinamovim čelnicima i napokon službeno razgovarate o povratku u Maksimir?
Prvo odmor pa odluka
– Ha... Dolazim u Zagreb na godišnji odmor, ali uvijek je sve moguće! I ne želim ništa više o tome govoriti, da se ne bi nešto opet pogrešno shvatilo. Poštujem svoj bivšiklub, rekao sam da sam otvoren za pregovore i to je to! Smeta mi i što su nakon te moje izjave mnogi mediji pisali da sam se već praktički vratio u Dinamo, to nikad nisam rekao. Kao što nisam ni odbio Dinamovu ponudu, jer službene nije ni bilo – ponovio je Eduardo i na kraju istaknuo:
– O nastavku karijere sigurno neću odlučiti još desetak dana. Želim se najprije malo odmoriti pa onda s obitelji pregledati službene ponude i konačno odlučiti. Da sam želio potpisati za nekoga, to sam mogao učiniti već prije dva mjeseca. Nisam, jer želim u miru odlučiti o svemu i do dolaska u Zagreb sigurno neću ništa potpisivati – govori Dudu.

Dinamo Zagreb - Page 8 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 8 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 8 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 23:16

muckodjubre wrote: Želim se najprije malo odmoriti pa onda s obitelji pregledati službene ponude i konačno odlučiti. 
Znači, Andreina bude zadnja. iron
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 12/12/2016, 23:18

Tommy Ramone wrote:
muckodjubre wrote:[size=39] Želim se najprije malo odmoriti pa onda s obitelji pregledati službene ponude i konačno odlučiti. [/size]
Ako je vezana za zg,eto ih u tatinom jatu

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2016, 23:26

Boli nju za Zagreb, samo pare. Nebi me čudilo da završi u Dubaiju ili slično. Ili Kina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2016, 06:21

Tommy Ramone wrote:
muckodjubre wrote: Želim se najprije malo odmoriti pa onda s obitelji pregledati službene ponude i konačno odlučiti. 
Kako se zove Lukicina Zenica?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2016, 07:12

fridrih_niche wrote:
Tommy Ramone wrote:
Kako se zove Lukicina Zenica?

Vanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2016, 07:13

Vanja drži sva 4 kantuna Hobitove kuće...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/12/2016, 08:07

Vanja i andrea drze i jaja u saci...ova dva sramote muski rod

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2016, 09:25

fridrih_niche wrote:Vanja drži sva 4 kantuna Hobitove kuće...
I Kalina je Vanja...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2016, 13:46

Dinamo Zagreb - Page 8 600600p508EDNmainscreenshot-www.nacional.hr-2016-12-13-12-07-58

Football Leaks: Tvrtka s Malte kreditor Dinama

Novi broj Nacionala u sklopu afere Football Leaks otkriva da iza višemilijunskih inozemnih pozajmica GNK Dinamu koje su prilikom analiza financijskih izvještaja bile i u interesu promatranja našeg portala stoji tvrtka Gettysburg Limited s Malte

Radi se o kompaniji koja je osnovana 16. travnja 2014. godine od strane šest osoba između kojih se ističe Aleksandar Aleksandrovič Zotov koji je suvlasnik i direktor tvrtke. Zotov koji trenutno obnaša funkciju u ruskom sindikatu profesionalnih nogometnih igrača u vlasništvu ima 19% dionica tvrtke, a uz njega 19% vlasništva imaju Stefano CamponovoGiorgio CamponovoMarc Curt te Clive Sheffild dok 5% dionica pripada Aldu Reji

Gettysburg Limited je odmah po osnivanju s Dinamom kojeg je zastupao tadašnji izvršni predsjednik Zdravko Mamić potpisao ugovor o kreditiranju u visini od 25 milijuna eura. Na temelju tog ugovora prema dokumentima objavljenima u sklopu Football Leaksa klub iz Maksimira je primio najmanje tri rate pozajmica. Prva u iznosu od 5 milijuna eura mu je isplaćena do konca prosinca 2014. godine, druga u iznosu od 3,3 milijuna eura je bila uplaćena u siječnju 2015. godina, a treća rata od također 3,3 milijuna eura je sjela na račun Dinama u lipnju 2015. godine. Novac je isplaćen preko Banca della Svizzeria Italiana sa središtem u Luganu

Pozajmica se prema aneksu ugovora vraća na način da je Dinamo od svake prodaje igrača 50% iznosa dužan uplatiti na račun Gettysburg Limiteda. Sam poslovni odnos s ovom tvrtkom je za Nacional potvrdio i Zdravko Mamić koji je izjavio:

- "Ja sam osobno sudjelovao u dogovoru oko tog kredita i na to sam silno ponosan. Dok su kamate u Hrvatskoj bile od 6 do 9 posto, mi smo dobili kredit s 3 posto kamata. Kredit je osiguran tako da se 50 posto od prodaje naših igrača u inozemstvo šalje za otplatu kredita. Jer to su budući transferi. Zašto bi netko nama dao kredit, ako nema garancije za povrat kredita? Mi njima damo 50 posto zarade. Na primjer, kad dobijemo 10 milijuna od prodaje igrača, mi 5 milijuna korisitimo za vlastito poslovanje, a 5 plaćamo za ovaj dio kredita. Na taj posao sam najponosniji jer smo iz njega dobro isplivali što se tiče likvidnosti. Imali smo mogućnosti ponašati se gospodarski. Morali smo prodavati igrače pa smo od prodaje njih trojice dobili 50 milijuna eura."

Zanimljivo da se pozajmljivanje novca od strane Gettysburg Limiteda podudara sa započetim procesom preoblikovanja GNK Dinama iz udruge građana u športsko dioničko društva pa se samim time otvara pitanje je li tvrtka s Malte svoja potraživanja prema Dinamu namjeravala pretvoriti u dionice kako bi završetkom procesa preoblikovanja stekla značajni vlasnički udio u klubu. 

Zanimljiva je i povezanost Aleksandra Zotova sa Zdravkovim sinom Marijem Mamićem. Naime, njih dvojica su surađivali u menadžerskoj agenciji ASA International koja sjedište ima na stadionu Lužnjiki Moskvi i koja između ostalog prema transfermarktu zastupa Luku ModrićaMatea KovačićaDomagoja Antolića... Zotov je prema LinkedIn profilu bio agent u navednoj agenciji od siječnja 2008. do lipnja 2010. godine, a Mario Mamić je u navednoj agenciji uključen od 2009. godine. Jedan od operativaca ASA International je i Nikky Vuksan koji je jedan od onih koje se istražuje u sklopu Afere Godot.

Objavljeni dokumeti u sklopu Football Leaksa su nam tako ponudili odgovore na određene pitanja te su bacila novo svijetlo na zaduživanje GNK Dinama koje se odvija posljednjih godina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics