ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 5 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by nowitzki 11/12/2016, 19:25

Tommy Ramone wrote:
nowitzki wrote:
sat2 wrote:
nowitzki wrote:
sat2 wrote:
Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...
????
Bogtejebo odi se ubi
A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?
Koje igranje rukom? sta ti pricas?

Pa igrač Lokomotive je izbio loptu rukom.
Sta nije sudio ono "guranje" kakva ruka sad

nowitzki

2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2016, 19:26

Pa nije nezakonito nekog stimulirat za pobjedu. Za razliku ako nekom daš pare da pusti utakmicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 11/12/2016, 19:27

Tommy Ramone wrote:Pa nije nezakonito nekog stimulirat za pobjedu. Za razliku ako nekom daš pare da pusti utakmicu.
Samo pitanje je ko je stimulirao, savjetnik dinama ili farbac tunela
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2016, 19:28

nowitzki wrote:
Tommy Ramone wrote:
nowitzki wrote:
sat2 wrote:
nowitzki wrote:
????
Bogtejebo odi se ubi
A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?
Koje igranje rukom? sta ti pricas?

Pa igrač Lokomotive je izbio loptu rukom.
Sta nije sudio ono "guranje" kakva ruka sad

Kakvo guranje? Sudio je jer je ovaj namjerno desnim laktom izbio loptu, a držali su se međusobno on i Soudani.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 11/12/2016, 19:36

Glupko, lel' ti uopće barataš sa riječi "ULTIMATUM". Znaš kaj to znači ? Ultimatum ti nije baš prikladna riječ za ovo. To je samo posao, jer da Split nije izgubio od Rijeke ZARADIO bi tu lovu. Ovako nije i idemo dalje, svi budući protivnici Rijeke imat će tu šansu, osim hajdučića, naravno, jer ne radimo sa najvećim lopovima u HNL-u.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by nowitzki 11/12/2016, 19:55

Zeko wrote:Glupko, lel' ti uopće barataš sa riječi "ULTIMATUM". Znaš kaj to znači ? Ultimatum ti nije baš prikladna riječ za ovo. To je samo posao, jer da Split nije izgubio od Rijeke ZARADIO bi tu lovu. Ovako nije i idemo dalje, svi budući protivnici Rijeke imat će tu šansu, osim hajdučića, naravno, jer ne radimo sa najvećim lopovima u HNL-u.
Zaradio bi place koje im je klub duzan? :)
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 20:13

kako je tokić problijedio kad je antunović zabio gol  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 20:15

angela i armina pokloniti nekome za božić odnosno bajram. ne znaš tko je gori  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 11/12/2016, 21:43

Nebi ja baš previše napadače krivio. Mi uopće šanse ne stvaramo i tu je problem. Da netko od veznjaka gurne Angela u 4-5 šansi 2 će zabiti. Vezni red je, po meni, najveći problem Dinama u ovom trenutku.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by nowitzki 11/12/2016, 21:46

Zeko wrote:Nebi ja baš previše napadače krivio. Mi uopće šanse ne stvaramo i tu je problem. Da netko od veznjaka gurne Angela u 4-5 šansi 2 će zabiti. Vezni red je, po meni, najveći problem Dinama u ovom trenutku.
Fali vam jedan franko?
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by muckodjubre 11/12/2016, 21:49

šta je smachadom?

kad antola uhvati formu biti će to bolje jer je on odličan za HNL

Dinamo Zagreb - Page 5 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 5 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 5 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Zeko 11/12/2016, 21:50

nowitzki wrote:
Zeko wrote:Glupko, lel' ti uopće barataš sa riječi "ULTIMATUM". Znaš kaj to znači ? Ultimatum ti nije baš prikladna riječ za ovo. To je samo posao, jer da Split nije izgubio od Rijeke ZARADIO bi tu lovu. Ovako nije i idemo dalje, svi budući protivnici Rijeke imat će tu šansu, osim hajdučića, naravno, jer ne radimo sa najvećim lopovima u HNL-u.
Zaradio bi place koje im je klub duzan? :)
Jebote, pa ti ništ' ne razmeš    Basketball     RNK Split bi zaradil novce i dal igračima plaće koje im je dužan.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2016, 21:58

kuracodigraca wrote:angela i armina pokloniti nekome za božić odnosno bajram. ne znaš tko je gori  :coffee

Angelo se barem trudi za razliku od Armina koji glumi zvijezdu. Prvo poluvrijeme dok je igrao Angelo praktički nije bilo prave lopte.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 11/12/2016, 22:01

nowitzki wrote:
Zeko wrote:Nebi ja baš previše napadače krivio. Mi uopće šanse ne stvaramo i tu je problem. Da netko od veznjaka gurne Angela u 4-5 šansi 2 će zabiti. Vezni red je, po meni, najveći problem Dinama u ovom trenutku.
Fali vam jedan franko?
Ma kakav kurčevi Franko, nemre taj u Dinamu igrat, isto k'o što nisu u Dinamu mogli igrati ni Kramarić, ni Tomečak, ni Maleš, ni slični igrači i to ti sad govorim bez imalo zajebancije. Sve su to dobri igrači, ali dobri za male klubove k'o riječica i hajdučić. U velikom klubu, poput Dinama, oni se pogube. Pogledaj ove koji su iz Rijeke otišli van, svi su završili u malim klubovima.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 22:17

ma nemojte me jebat. da igraš sa 10 pionira moraš zabiti više od 1 (angelo) odnosno 2 (bosanac) gola. angela sam fakat preferirao ali jednom i drugom noga u dupe
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 22:19

muckodjubre wrote:šta je smachadom?

kad antola uhvati formu biti će to bolje jer je on odličan za HNL
machado isto noga u dupe. odigrao je jednu odličnu sezonu ali ovu jesen je debelo prase. a kaj se angela tiče i za njega mi se čini da ima 2-3 kile viška
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 22:22

moja lista za odstrel: šemper (posudba, nek se kali), matel, pivarić (hvala mu na svemu), šifo, goncalo, machado, angelo, hodžić, fiolić, jonas.
o fernandesu bi još razmislio
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 11/12/2016, 22:34

kuracodigraca wrote:ma nemojte me jebat. da igraš sa 10 pionira moraš zabiti više od 1 (angelo) odnosno 2 (bosanac) gola. angela sam fakat preferirao ali jednom i drugom noga u dupe
A kaj ti od Angela očekuješ ? Da sam sebi podvali loptu ili dasam sebi centrira i zabije gol ? Da to može nebi sad bil u Dinamu nego bi ostal u Manchesteru. I tam bi bil nezamjenjiv. Pa kaj ne vidiš da mi suvislu napadačku akciju nemremo napraviti na utakmici. Sve kaj i zabijemo to je na individualnu kvalitetu Soudanija kad mu se igra. A napraviti napadačku akciju je posao veznjaka a ne napadača. Sa tvojom listom za odstrel uglavnom se slažem,osim šife i angela, a o fernandesu nebi razmišljao, on mora ostati. Uostalom, zašto je kod Zokija igrao dobro ?

Last edited by Zeko on 11/12/2016, 22:38; edited 1 time in total
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 22:36

ovi bi mi bili sigurni u prvih 11:
LIVAKOVIĆ - STOJANOVIĆ LEŠKOVIĆ BENKOVIĆ SOSA - ANTOLIĆ VEZNI ĆORIĆ - SOUDANI FERNANDES - NAPADAČ.

za ove 2 pozicije moramo obavezno kupiti 2 klasna igrača. šitum može igrati i beka i krilo, sigali i perić su zamjene za stopere, moro, knežević i gojak su zamjene za vezu, trebalo bi pridoadti i olma, soldu i unapadu božića ili mihaljeviča te još jednog lijevog beka. za rezervnog golmana bi zagorca nek bude jedna iskusnjara. možda vratiti rahmanija

Last edited by kuracodigraca on 11/12/2016, 22:40; edited 1 time in total
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 22:38

Zeko wrote:
kuracodigraca wrote:ma nemojte me jebat. da igraš sa 10 pionira moraš zabiti više od 1 (angelo) odnosno 2 (bosanac) gola. angela sam fakat preferirao ali jednom i drugom noga u dupe
A kaj ti od Angela očekuješ ? Da sam sebi podvali loptu ili dasam sebi centrira i zabije gol ? Da to može nebi sad bil u Dinamu nego bi ostal u Manchesteru. I tam bi bil nezamjenjiv. Pa kaj ne vidiš da mi suvislu napadačku akciju nemremo napraviti na utakmici. Sve kaj i zabijemo to je na individualnu kvalitetu Soudanija kad mu se igra. A napraviti napadačku akciju je posao veznjaka a ne napadača.
nemoj pričati gluposti. angelo je ovu polusezonu imao jako puno prilika a imao je i zicera koje nije zabijao. isto tako frajer kasni na svaku loptu, ne može istrpjeti niti jedan duel a ne može niti ući u šansu a zašto ju ne bi i sam sebi kreirao.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 11/12/2016, 22:42

frajer još od proljeća ne zabija kad smo imali jaču momčad. ovo je najbolji primjer

jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics