Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Sta nije sudio ono "guranje" kakva ruka sadTommy Ramone wrote:nowitzki wrote:Koje igranje rukom? sta ti pricas?sat2 wrote:A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?nowitzki wrote:????sat2 wrote:
Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...
Bogtejebo odi se ubi
Pa igrač Lokomotive je izbio loptu rukom.
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Pa nije nezakonito nekog stimulirat za pobjedu. Za razliku ako nekom daš pare da pusti utakmicu.
Guest- Guest
Samo pitanje je ko je stimulirao, savjetnik dinama ili farbac tunelaTommy Ramone wrote:Pa nije nezakonito nekog stimulirat za pobjedu. Za razliku ako nekom daš pare da pusti utakmicu.
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Sta nije sudio ono "guranje" kakva ruka sadTommy Ramone wrote:nowitzki wrote:Koje igranje rukom? sta ti pricas?sat2 wrote:A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?nowitzki wrote:
????
Bogtejebo odi se ubi
Pa igrač Lokomotive je izbio loptu rukom.
Kakvo guranje? Sudio je jer je ovaj namjerno desnim laktom izbio loptu, a držali su se međusobno on i Soudani.
Guest- Guest
Glupko, lel' ti uopće barataš sa riječi "ULTIMATUM". Znaš kaj to znači ? Ultimatum ti nije baš prikladna riječ za ovo. To je samo posao, jer da Split nije izgubio od Rijeke ZARADIO bi tu lovu. Ovako nije i idemo dalje, svi budući protivnici Rijeke imat će tu šansu, osim hajdučića, naravno, jer ne radimo sa najvećim lopovima u HNL-u.
Zeko-
2015-08-26
Zaradio bi place koje im je klub duzan? :)Zeko wrote:Glupko, lel' ti uopće barataš sa riječi "ULTIMATUM". Znaš kaj to znači ? Ultimatum ti nije baš prikladna riječ za ovo. To je samo posao, jer da Split nije izgubio od Rijeke ZARADIO bi tu lovu. Ovako nije i idemo dalje, svi budući protivnici Rijeke imat će tu šansu, osim hajdučića, naravno, jer ne radimo sa najvećim lopovima u HNL-u.
nowitzki-
2014-04-27
kako je tokić problijedio kad je antunović zabio gol
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
angela i armina pokloniti nekome za božić odnosno bajram. ne znaš tko je gori
2015-08-19
Nebi ja baš previše napadače krivio. Mi uopće šanse ne stvaramo i tu je problem. Da netko od veznjaka gurne Angela u 4-5 šansi 2 će zabiti. Vezni red je, po meni, najveći problem Dinama u ovom trenutku.
Zeko-
2015-08-26
Fali vam jedan franko?Zeko wrote:Nebi ja baš previše napadače krivio. Mi uopće šanse ne stvaramo i tu je problem. Da netko od veznjaka gurne Angela u 4-5 šansi 2 će zabiti. Vezni red je, po meni, najveći problem Dinama u ovom trenutku.
nowitzki-
2014-04-27
šta je smachadom?
kad antola uhvati formu biti će to bolje jer je on odličan za HNL
Jebote, pa ti ništ' ne razmeš RNK Split bi zaradil novce i dal igračima plaće koje im je dužan.nowitzki wrote:Zaradio bi place koje im je klub duzan? :)Zeko wrote:Glupko, lel' ti uopće barataš sa riječi "ULTIMATUM". Znaš kaj to znači ? Ultimatum ti nije baš prikladna riječ za ovo. To je samo posao, jer da Split nije izgubio od Rijeke ZARADIO bi tu lovu. Ovako nije i idemo dalje, svi budući protivnici Rijeke imat će tu šansu, osim hajdučića, naravno, jer ne radimo sa najvećim lopovima u HNL-u.
Zeko-
2015-08-26
kuracodigraca wrote:angela i armina pokloniti nekome za božić odnosno bajram. ne znaš tko je gori
Angelo se barem trudi za razliku od Armina koji glumi zvijezdu. Prvo poluvrijeme dok je igrao Angelo praktički nije bilo prave lopte.
Guest- Guest
Ma kakav kurčevi Franko, nemre taj u Dinamu igrat, isto k'o što nisu u Dinamu mogli igrati ni Kramarić, ni Tomečak, ni Maleš, ni slični igrači i to ti sad govorim bez imalo zajebancije. Sve su to dobri igrači, ali dobri za male klubove k'o riječica i hajdučić. U velikom klubu, poput Dinama, oni se pogube. Pogledaj ove koji su iz Rijeke otišli van, svi su završili u malim klubovima.nowitzki wrote:Fali vam jedan franko?Zeko wrote:Nebi ja baš previše napadače krivio. Mi uopće šanse ne stvaramo i tu je problem. Da netko od veznjaka gurne Angela u 4-5 šansi 2 će zabiti. Vezni red je, po meni, najveći problem Dinama u ovom trenutku.
Zeko-
2015-08-26
ma nemojte me jebat. da igraš sa 10 pionira moraš zabiti više od 1 (angelo) odnosno 2 (bosanac) gola. angela sam fakat preferirao ali jednom i drugom noga u dupe
2015-08-19
machado isto noga u dupe. odigrao je jednu odličnu sezonu ali ovu jesen je debelo prase. a kaj se angela tiče i za njega mi se čini da ima 2-3 kile viškamuckodjubre wrote:šta je smachadom?
2015-08-19
moja lista za odstrel: šemper (posudba, nek se kali), matel, pivarić (hvala mu na svemu), šifo, goncalo, machado, angelo, hodžić, fiolić, jonas.
o fernandesu bi još razmislio
o fernandesu bi još razmislio
2015-08-19
A kaj ti od Angela očekuješ ? Da sam sebi podvali loptu ili dasam sebi centrira i zabije gol ? Da to može nebi sad bil u Dinamu nego bi ostal u Manchesteru. I tam bi bil nezamjenjiv. Pa kaj ne vidiš da mi suvislu napadačku akciju nemremo napraviti na utakmici. Sve kaj i zabijemo to je na individualnu kvalitetu Soudanija kad mu se igra. A napraviti napadačku akciju je posao veznjaka a ne napadača. Sa tvojom listom za odstrel uglavnom se slažem,osim šife i angela, a o fernandesu nebi razmišljao, on mora ostati. Uostalom, zašto je kod Zokija igrao dobro ?kuracodigraca wrote:ma nemojte me jebat. da igraš sa 10 pionira moraš zabiti više od 1 (angelo) odnosno 2 (bosanac) gola. angela sam fakat preferirao ali jednom i drugom noga u dupe
Last edited by Zeko on 11/12/2016, 22:38; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
ovi bi mi bili sigurni u prvih 11:
LIVAKOVIĆ - STOJANOVIĆ LEŠKOVIĆ BENKOVIĆ SOSA - ANTOLIĆ VEZNI ĆORIĆ - SOUDANI FERNANDES - NAPADAČ.
za ove 2 pozicije moramo obavezno kupiti 2 klasna igrača. šitum može igrati i beka i krilo, sigali i perić su zamjene za stopere, moro, knežević i gojak su zamjene za vezu, trebalo bi pridoadti i olma, soldu i unapadu božića ili mihaljeviča te još jednog lijevog beka. za rezervnog golmana bi zagorca nek bude jedna iskusnjara. možda vratiti rahmanija
LIVAKOVIĆ - STOJANOVIĆ LEŠKOVIĆ BENKOVIĆ SOSA - ANTOLIĆ VEZNI ĆORIĆ - SOUDANI FERNANDES - NAPADAČ.
za ove 2 pozicije moramo obavezno kupiti 2 klasna igrača. šitum može igrati i beka i krilo, sigali i perić su zamjene za stopere, moro, knežević i gojak su zamjene za vezu, trebalo bi pridoadti i olma, soldu i unapadu božića ili mihaljeviča te još jednog lijevog beka. za rezervnog golmana bi zagorca nek bude jedna iskusnjara. možda vratiti rahmanija
Last edited by kuracodigraca on 11/12/2016, 22:40; edited 1 time in total
2015-08-19
nemoj pričati gluposti. angelo je ovu polusezonu imao jako puno prilika a imao je i zicera koje nije zabijao. isto tako frajer kasni na svaku loptu, ne može istrpjeti niti jedan duel a ne može niti ući u šansu a zašto ju ne bi i sam sebi kreirao.Zeko wrote:A kaj ti od Angela očekuješ ? Da sam sebi podvali loptu ili dasam sebi centrira i zabije gol ? Da to može nebi sad bil u Dinamu nego bi ostal u Manchesteru. I tam bi bil nezamjenjiv. Pa kaj ne vidiš da mi suvislu napadačku akciju nemremo napraviti na utakmici. Sve kaj i zabijemo to je na individualnu kvalitetu Soudanija kad mu se igra. A napraviti napadačku akciju je posao veznjaka a ne napadača.kuracodigraca wrote:ma nemojte me jebat. da igraš sa 10 pionira moraš zabiti više od 1 (angelo) odnosno 2 (bosanac) gola. angela sam fakat preferirao ali jednom i drugom noga u dupe
2015-08-19
frajer još od proljeća ne zabija kad smo imali jaču momčad. ovo je najbolji primjer
2015-08-19
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50