Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Tominjo, smijat ćemo se skupa na kraju sezone...
Jer i ja san za tvoje lopove i grobare našeg baluna...
U duelu izmedju dokazane stoke i malih kvislinga iz grada koji teče uvik biran manje zlo: GNK Lopov...
;)
U duelu izmedju dokazane stoke i malih kvislinga iz grada koji teče uvik biran manje zlo: GNK Lopov...
;)
Guest- Guest
boze dragi, koja pakost, jal i frustriranost izbija iz tebe...
dodje mi te zaj...
dodje mi te zaj...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:nowitzki wrote:Ako je kako kazu smijeh lijek, onda se slazemfridrih_niche wrote:Hajduk je jedini lijek za ovu trulu ligu...
;)
fridrih_niche wrote:Tominjo, smijat ćemo se skupa na kraju sezone...
;)
zbog dugogodišnje navike nekako možeš podnijeti da je dinamo ispred hajduka, veliš.
teško ti pada što sad gutaš prašinu koju dvoje boljih dižu ispred tebe.
jedan je jedan, a dva su dva, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Bar san 146 puta napisa zašto san za Dinamo, a ne za Rijeku...
Ili si glup ka kurac ili si stvarno slip na realnost oko sebe...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bar san 146 puta napisa zašto san za Dinamo, a ne za Rijeku...
;)
aha!
a zašto onda meni predbacuješ kad kažem kako je mamić kao menedžer dobar za dinamo, a političko mu je opredijeljenje za kurac?
osporavaš to što čovjeku priznajem i cijenim sposobnost i talent za vođenje kluba, uprkos političkom neslaganju.
malo si kontradiktoran sam sebi, ili si glup ka kurac...
sitting_bull-
2015-09-28
dobranowitzki wrote:Ako je kako kazu smijeh lijek, onda se slazemfridrih_niche wrote:Hajduk je jedini lijek za ovu trulu ligu...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
zaboravio sam pohvaliti bojse. odlično navijanje čitavu tekmu. i na kraju igrači dolaze pod sjever i zajedno se pjeva "jebi se jebi splite"
2015-08-19
http://www.vecernji.hr/nogomet/eduardo-otkrio-pozadinu-price-s-dinamom-i-porucio-naljutile-su-me-tvrdnje-da-se-nismo-nasli-zbog-100000-eura-1135139
Lažeš, lažeš, lažljivče!
Lažeš, lažeš, lažljivče!
2015-08-19
– Mnogo toga što je napisano nije bilo točno. Najveća je istina zapravo da službenu ponudu od Dinama nisam ni dobio! Istina je, telefonski smo razgovarali, pokazali su zanimanje za mene i dogovorili smo se da dođu u Kijev na pregovore, međutim nisu došli. I sve je ostalo na tim telefonskim razgovorima, dakle sve ono što je bilo napisano prilično je nerealno. Drukčije je, naime, kad imate službenu ponudu pa onda odlučujete o njoj. A ovo je sve bilo nagađanje – rekao je Dudu i nastavio:
Guest- Guest
od plavih tiča očekujem da se vrate iz jubavi i dišpeta
2015-08-19
Zbog ovoga gubite bitku u subotu!kuracodigraca wrote:zaboravio sam pohvaliti bojse. odlično navijanje čitavu tekmu. i na kraju igrači dolaze pod sjever i zajedno se pjeva "jebi se jebi splite"
Al dobijate rat na kraju sezone...
;)
Guest- Guest
Zašto mrziš Dudua, pizdune?kuracodigraca wrote:http://www.vecernji.hr/nogomet/eduardo-otkrio-pozadinu-price-s-dinamom-i-porucio-naljutile-su-me-tvrdnje-da-se-nismo-nasli-zbog-100000-eura-1135139
Lažeš, lažeš, lažljivče!
Ne ide mi u glavu da ga neko mrzi...
I kad je nama zabija hat-trick nisan ga mrzija...
Klasa!
Uvjerljivo nas najbolji napadač u zadnjih 15 godina...
;)
Guest- Guest
Nisam neki prognozer,ali teško možemo dobiti bez napadača. Mađar je na tragu toga (i biće ako bude zdrav) ali njega nema...fridrih_niche wrote:Zbog ovoga gubite bitku u subotu!kuracodigraca wrote:zaboravio sam pohvaliti bojse. odlično navijanje čitavu tekmu. i na kraju igrači dolaze pod sjever i zajedno se pjeva "jebi se jebi splite"
Al dobijate rat na kraju sezone...
;)
Guest- Guest
ma zajebavam se. ali malo i on kenjucka. ali stvarno nisam za njegov povratak ni za 700.000 eura po sezoni. prevelika plaća za starog igrača. da ima 27-28 no problem. želim neku mlađu mrcinufridrih_niche wrote:Zašto mrziš Dudua, pizdune?kuracodigraca wrote:http://www.vecernji.hr/nogomet/eduardo-otkrio-pozadinu-price-s-dinamom-i-porucio-naljutile-su-me-tvrdnje-da-se-nismo-nasli-zbog-100000-eura-1135139
Lažeš, lažeš, lažljivče!
Klasa!
;)
Last edited by kuracodigraca on 12/12/2016, 19:24; edited 1 time in total
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Zašto mrziš Dudua, pizdune?kuracodigraca wrote:http://www.vecernji.hr/nogomet/eduardo-otkrio-pozadinu-price-s-dinamom-i-porucio-naljutile-su-me-tvrdnje-da-se-nismo-nasli-zbog-100000-eura-1135139
Lažeš, lažeš, lažljivče!
Klasa!
;)
Guest- Guest
To ti je tako... Problem je što s Mamićem zakačija, bija na sudu. Da je kao Modrić uzeja 50% transfera i ostavija sebi 15% a 35% podilija obitelji Mamić i tako oštetija klub, onda bi bija ljudina...fridrih_niche wrote:
Zašto mrziš Dudua, pizdune?
Klasa!
;)
Guest- Guest
E s ovim se slažem!kuracodigraca wrote:ma zajebavam se. ali malo i on kenjucka. ali stvarno nisam za njegov povratak ni za 700.000 eura po sezoni. prevelika plaća za starog igrača. da ima 27-28 no problemfridrih_niche wrote:Zašto mrziš Dudua, pizdune?kuracodigraca wrote:http://www.vecernji.hr/nogomet/eduardo-otkrio-pozadinu-price-s-dinamom-i-porucio-naljutile-su-me-tvrdnje-da-se-nismo-nasli-zbog-100000-eura-1135139
Lažeš, lažeš, lažljivče!
Klasa!
;)
(Y)
P.s.: Bracala, ne trolaj!
:D
Guest- Guest
da baš je sukob sa mamićem razlog. evo, pa prije bi onda uzeo kramarića natrag za te novce. dudua bi odmah potpisao za 200.000 eura i da bude đžoker s klupe
Last edited by kuracodigraca on 12/12/2016, 19:27; edited 1 time in total
2015-08-19
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50