HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Reka sam dva razloga zašto bi tija da Rijeka bude prva, a koliko god mi bili antipatični...
No Dinamo će biti prvi, preveliki je ulog u igri, a to nije trofej nego LP. Čestitam Dinamu na naslovu prvaka 2017
No Dinamo će biti prvi, preveliki je ulog u igri, a to nije trofej nego LP. Čestitam Dinamu na naslovu prvaka 2017
Guest- Guest
da je hajduk platio na vrijeme ne bi Šibenik uopće upao u probleme.amper1950 wrote:
Hajduk i Šibenik bi se lako dogovorili, kao što su se lako dogovorili s drugima, kao što se primjerice sad Osijek dogovorio s vjerovnicima.
raspad je počeo jer planirana lova od hajduka nije sjela na račun dok još nije bio blokiran, a sve ovo poslije samo je posljedica hajdukova neplaćanja na vrijeme...
sitting_bull-
2015-09-28
ma dobro, nitko nikom ne plaća na vrijeme, nego je smiješno kak amper opravdava hajduk ko da on radi u računovodstvu kluba
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Hahahaha... Šibenik nebi upa u probleme da ima je Hajduk platija... Moš misliti, a koliki im je dug bija?
Ja ne pravdam ništa Hajduk, samo demantiram gluposti da je HNS kao nešto napravio za Hajduk. Nije ništa napravija, nego se Šibenik sam zajeba s tim svojim muljanjem. U isto vrime kad je triba platiti dug Šibeniku, Hajduk je isto ima probleme s naplatom nekih svojih transfera i to je jednostavno tako. Iz Šibenika i Hajduka su se dogovarali oko naplate, s tim da je Hajduk sporija dio duga ali su se dogovorili (što su šibenčani potvrdili da su se dogovorili, ali kao Hajduk ih je izigra nakon što je Hajduk dobija dopis Porezne Uprave). Sve bi bilo u redu daŠibenik nije tija zejebati državu i Hajduk tako da im se plati na račun odvjetničkog ureda pa da mogu odmah uzeti taj novac. Pa je Hajduk, nakon dopisa Porezne Uprave, odgodija uplatu i to je to. Kad im je na kraju, po rješenju Porezne Uprave, uplačeno na njihov račun gotovo godinu dana nisu mogli dignuti tu lovu. Nije Hajduk kriv Šibeniku ni za blokadu računa ni njihove probleme i mislim oko 60 miljuna kuna duga koji su imali, ko što nije ni Hajduku nitko kriv za njegove probleme, dugove nego oni koji su sidili u foteljama i do tih problema doveli.
Ja ne pravdam ništa Hajduk, samo demantiram gluposti da je HNS kao nešto napravio za Hajduk. Nije ništa napravija, nego se Šibenik sam zajeba s tim svojim muljanjem. U isto vrime kad je triba platiti dug Šibeniku, Hajduk je isto ima probleme s naplatom nekih svojih transfera i to je jednostavno tako. Iz Šibenika i Hajduka su se dogovarali oko naplate, s tim da je Hajduk sporija dio duga ali su se dogovorili (što su šibenčani potvrdili da su se dogovorili, ali kao Hajduk ih je izigra nakon što je Hajduk dobija dopis Porezne Uprave). Sve bi bilo u redu daŠibenik nije tija zejebati državu i Hajduk tako da im se plati na račun odvjetničkog ureda pa da mogu odmah uzeti taj novac. Pa je Hajduk, nakon dopisa Porezne Uprave, odgodija uplatu i to je to. Kad im je na kraju, po rješenju Porezne Uprave, uplačeno na njihov račun gotovo godinu dana nisu mogli dignuti tu lovu. Nije Hajduk kriv Šibeniku ni za blokadu računa ni njihove probleme i mislim oko 60 miljuna kuna duga koji su imali, ko što nije ni Hajduku nitko kriv za njegove probleme, dugove nego oni koji su sidili u foteljama i do tih problema doveli.
Guest- Guest
tko ispada?fridrih_niche wrote:Tablica na kraju sezone:
1. Dinamo
2. Rijeka
3. Hajduk
4. Osijek
;)
2015-08-19
split.pičkaodčoveka wrote:tko ispada?fridrih_niche wrote:Tablica na kraju sezone:
1. Dinamo
2. Rijeka
3. Hajduk
4. Osijek
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Kad je došao rok Hajduk nije imao love pa je ova igra oko računa dobro došla! To je sva istina!!!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Možeš ti šiljiti koliko hoćeš, ali Hajduk nije imao love da u roku uplati pa mu je ova igra oko računa dobro došla, a HNS mu je u tome obilno pomogao. Nije tu što Šibenik imao dostavljati, jer je Hajduk ima broj računa (iz ugovora) na koji je mogao, da je imao, uplatiti lovu. To što je račun bio blokiran nije bio razlog da se lova ne uplati.
Naravno, nećeš priznati sada da si srao prije, pa nastavljaš u istom tonu...
Hajduk i Šibenik bi se lako dogovorili, kao što su se lako dogovorili s drugima, kao što se primjerice sad Osijek dogovorio s vjerovnicima. Samo da Šibenik nije htio muljati. A to da je HNS pomogao Hajduku, to je obična laž koju si ti iskonstruira u svojoj glavi. Još je Hajduk dostavio HNS-u tužbu protiv Šibenika na Trgovačkom sudu u Zagrebu jer su sporili 1,5 miljuna kuna duga od ukupne sume koliko je Šibenik tražija, ali HNS to nije uzeja u obzir, nego je nakon dopisa Porezne Uprave zatražio od iste da u najkraćem roku dostavi račun na kojeg Hajduk mora uplatiti,da uplati cijeli iznos i onda je Hajduk i morao uplatiti jer bi inaće išle suspenzije.
Jadno je od tebe da pišeš takve neistine tipa da je nešto HNS pomogao Hajduku, taj isti HNS koji godinama gleda kako nagazati na Hajduk kad god može.
Srtina nova godina, sve najbolje
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-zahvalio-sukeru-i-vrbanovicu-zbog-skidanja-suspenzije-sibencani-najavili-zalbu-uefai/627125.aspx
sat2-
2015-09-28
ljudine! kaj ne ampersat2 wrote:
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-zahvalio-sukeru-i-vrbanovicu-zbog-skidanja-suspenzije-sibencani-najavili-zalbu-uefai/627125.aspx
2015-08-19
inače strašan volej sata već prvi dan nove godine. nešto ko soudani lokomotivi. no vjerujem da se amper može oporaviti od ovog šoka
2015-08-19
Ko što sam rekao, ako budalama treba ponovit, ponovit ću 100 puta: Hajduk i Šibenik bi se lako dogovorili jer Šibeniku sigurno nije u interesu da se Hajduka suspendira, uzimaju bodovi, već da se ta naplata stvarno dogodi:sat2 wrote:
Kad je došao rok Hajduk nije imao love pa je ova igra oko računa dobro došla! To je sva istina!!!
"Zbog neznanja oko našeg računa, a zna se da je naš račun na odvjetničkoj kući Lovrić-Klobučar, Disciplinska komisija je donijela odluku da Hajduk može igrati prvo, a mislim i drugo kolo
Šibenik je zahtjeva uplatu na račun odvjetničke komeore, e ironija je ta da je Hajduk te 2012-e uplatija na blokirani račun, opet nebi vidili novac prije odblokade raćuna koje se dogodila 2014.
Igru oko računa je započeja Šibenik, to je sva istina!!! Njihov problem, bez toga nebi bilo HNS-e odgode ni intervencije Porezne Uprave.
Guest- Guest
ANALIZA SUĐENJA U HNL-U IZNENADIT ĆE APSOLUTNO SVE Suci su najviše oštetili Dinamo, a najbolje je prolazila Rijeka
Osim toga, Rijeka je momčad kojoj su sudačke pogreške najviše pogodovale u jesenskom dijelu prvenstva, a po istom je ključu jako dobro prošao i Hajduk.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/analiza-sudenja-u-hnl-u-iznenadit-ce-apsolutno-sve-suci-su-najvise-ostetili-dinamo-a-najbolje-je-prolazila-rijeka/5454003/?utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=tportal.hr
Osim toga, Rijeka je momčad kojoj su sudačke pogreške najviše pogodovale u jesenskom dijelu prvenstva, a po istom je ključu jako dobro prošao i Hajduk.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/analiza-sudenja-u-hnl-u-iznenadit-ce-apsolutno-sve-suci-su-najvise-ostetili-dinamo-a-najbolje-je-prolazila-rijeka/5454003/?utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=tportal.hr
naravno!amper1950 wrote:
Igru oko računa je započeja Šibenik, to je sva istina!!! Njihov problem, bez toga nebi bilo HNS-e odgode ni intervencije Porezne Uprave
trebalo je plaćati igrače, a hajduk se pravio mutav!
da je hajduk na vrijeme platio Šibenik bi ostao u ligi jer su karlovac i Varaždin već bili odustali budući da nisu, kao Šibenik, imali neki tamo hajduk koji im treba uplatiti lovu.
hajduk je svojim neplaćanjem gurnuo Šibenik u probleme, a posljedica je bila ispadanje Šibenika iz 1.lige.
to je sva istina...
sitting_bull-
2015-09-28
gospoda se nikad ne žale na suđenjemuckodjubre wrote:ANALIZA SUĐENJA U HNL-U IZNENADIT ĆE APSOLUTNO SVE Suci su najviše oštetili Dinamo, a najbolje je prolazila Rijeka
2015-08-19
miško postao glava močvare, a kos vreba iz prikrajka
2015-08-19
muckodjubre wrote:ANALIZA SUĐENJA U HNL-U IZNENADIT ĆE APSOLUTNO SVE Suci su najviše oštetili Dinamo, a najbolje je prolazila Rijeka
Čuja sam još jučer za ovo. Ko je radija analizu? hahaha
Vidim već se priprema teren za proliće, neka, neka...
Guest- Guest
Prema pisanju turskih medija, besiktas je opasno zagrizao za mitrovica...spominju se 3 milijuna eura
E ako on ode evo odma problema, nadam se ako je to istina da ce ko vargic prosle sezone ostat na posudbi u rijeci do kraja sezone
E ako on ode evo odma problema, nadam se ako je to istina da ce ko vargic prosle sezone ostat na posudbi u rijeci do kraja sezone
nowitzki-
2014-04-27
Dobro si napisa: ovo je priprema za proljeće...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:ANALIZA SUĐENJA U HNL-U IZNENADIT ĆE APSOLUTNO SVE Suci su najviše oštetili Dinamo, a najbolje je prolazila Rijeka
Čuja sam još jučer za ovo. Ko je radija analizu? hahaha
Vidim već se priprema teren za proliće, neka, neka...
Temelji su poslagani za kradju novog prvenstva i veselim se tomu...
Bit ce slatko gledat i citat reakcije nojeva sa Rujevice kad jos jednom ostanu kratkih rukava...
:D
Guest- Guest
prijelazni će rok odrediti prvaka.
ostane li rijeka kompletna, a dinamo se ne pojača, ili ode soudani, rijeka je prva.
ostane li soudani i rijeka proda samo jednog iz standardne postave, dinamo je prvak.
vidim kako se kmečavci snebivaju i opet izmišljaju teorije urota glede suđenja.
već je godinama dinamo najviše zakinut, samo što je onda bio dvije klase jači od svih pa to nije utjecalo na konačni ishod prvenstva...
ostane li rijeka kompletna, a dinamo se ne pojača, ili ode soudani, rijeka je prva.
ostane li soudani i rijeka proda samo jednog iz standardne postave, dinamo je prvak.
vidim kako se kmečavci snebivaju i opet izmišljaju teorije urota glede suđenja.
već je godinama dinamo najviše zakinut, samo što je onda bio dvije klase jači od svih pa to nije utjecalo na konačni ishod prvenstva...
sitting_bull-
2015-09-28
:)sitting_bull wrote:
nowitzki-
2014-04-27
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50