Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 5 of 33
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
pa eto cetnik, imas poslovnu ideju..eto, radi nesto umjesto da prdis po forumima..dzango wrote:A srpskim čvarcima u Turskoj.govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma gluposti...trgovina..ponuda je na rafama, ko hoce da kupi taj ce kupiti ko nece taj i nece...vuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma boli me kurac na to kaj su oni pozvali..vuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
no budimo realni..napadi an kolindu su pojacani onog trenutka kad je ona rekla da hravstka vise nece ucestvovati u 'regionskoj' politici..vec na bazi bileteralnih odnosa..svake drzave u regiji..i time je srusen visegodisnji koncept građenja 'regionske' politike nekakvog 'zajednistva' na osnovu gospodasrtva,kulture,poilitike,javnog zivota..isto slicno kad je karamarko rekao rijec lustracija...
2015-09-08
vuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
otkud ti to?
Guest- Guest
pa ne kužim, od kuda oni misle da lova stiže..čekam poštara a novci rastu na grani valjdaasilovski wrote:Od lažnih mirovinakaja wrote:
pa od kuda bi vi ljudi novce ako ne od trgovine i izvoza?
2015-08-15
pa onda sto napadaju kolindu koja im je uzvratila...po onom rugala se sova sjenici..problem je kod kolinde sto ona uzvrati vise emocijama nego recimo potezima....kaja wrote:ma boli me kurac na to kaj su oni pozvali..vuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
2015-09-08
vuksadinare wrote:no budimo realni..napadi an kolindu su pojacani onog trenutka kad je ona rekla da hravstka vise nece ucestvovati u 'regionskoj' politici..vec na bazi bileteralnih odnosa..svake drzave u regiji..i time je srusen visegodisnji koncept građenja 'regionske' politike nekakvog 'zajednistva' na osnovu gospodasrtva,kulture,poilitike,javnog zivota..isto slicno kad je karamarko rekao rijec lustracija...
kolinda sama zabija auto golove sa svojim ispadima. niko joj nije kriv...
Guest- Guest
pa imas temu od nekidan tu na forumu postavljenu pa potrazi..prije cokoladicaSto'jan wrote:vuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
otkud ti to?
2015-09-08
ne nego ona mozda previse emotivno reagira...Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:no budimo realni..napadi an kolindu su pojacani onog trenutka kad je ona rekla da hravstka vise nece ucestvovati u 'regionskoj' politici..vec na bazi bileteralnih odnosa..svake drzave u regiji..i time je srusen visegodisnji koncept građenja 'regionske' politike nekakvog 'zajednistva' na osnovu gospodasrtva,kulture,poilitike,javnog zivota..isto slicno kad je karamarko rekao rijec lustracija...
kolinda sama zabija auto golove sa svojim ispadima. niko joj nije kriv...
2015-09-08
Jel se Nikolić ispričao srpskom življu što je kava na policama supermarketavuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
Kermit-
2014-04-17
Oni su povlaštena kasta koja odlučuje što je istina u državi, te koje što im se može darovati a što nekaja wrote:pa ne kužim, od kuda oni misle da lova stiže..čekam poštara a novci rastu na grani valjdaasilovski wrote:Od lažnih mirovinakaja wrote:
pa od kuda bi vi ljudi novce ako ne od trgovine i izvoza?
Kermit-
2014-04-17
..a cuj ne bi se kolinda ispricala..da nije na njezinu stranicu bilo puno ogorcenih prosvjeda....asilovski wrote:Jel se Nikolić ispričao srpskom življu što je kava na policama supermarketavuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
2015-09-08
pa je, vjerojatno je neki idiot u medijima pozvao da ne kupuju naše i poslušala su ga dvojica a ostalima se jebe živo.vuksadinare wrote:pa imas temu od nekidan tu na forumu postavljenu pa potrazi..prije cokoladicaSto'jan wrote:vuksadinare wrote:no svi zaboravljaju sad..da prije slucaja cokolodica mediji u srbiji su pozvali na bojkot kupnje kave gdje dio novca odlazi na mirovine branitelja..meni to jos luđe
otkud ti to?
isto kao i kod nas slučaj čokoladica.
njihove čokolade su jeftinije , i lošije međutim za blokirane su super. oni si ni tu ne mogu kupiti. s tim bi se debela trebala baviti.
2015-08-15
..jbg to je bilo 6.12...na dan najtezeg napada na dubrovnik kad su emocije bile najizrazenije....no veci je problem sto prije darivanaj nitko nije pregledao bar na jednom primjerku sadrzaj..pa rekao kolindi..cuj ima tu i nekih srpskih proizvoda..a nije bas zgodno na taj dan u dubrovniku...
2015-09-08
da, a sada je 2016 godina. oprosti, misliš da bi država imala za tvoju penziju bez trgovinske razmjene i poreza koji na to klepaju?vuksadinare wrote:..jbg to je bilo 6.12...na dan najtezeg napada na dubrovnik kad su emocije bile najizrazenije....no veci je problem sto prije darivanaj nitko nije pregledao bar na jednom primjerku sadrzaj..pa rekao kolindi..cuj ima tu i nekih srpskih proizvoda..a nije bas zgodno na taj dan u dubrovniku...
2015-08-15
nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
2015-08-15
ja nemam pemziju....vec placu....kaja wrote:da, a sada je 2016 godina. oprosti, misliš da bi država imala za tvoju penziju bez trgovinske razmjene i poreza koji na to klepaju?vuksadinare wrote:..jbg to je bilo 6.12...na dan najtezeg napada na dubrovnik kad su emocije bile najizrazenije....no veci je problem sto prije darivanaj nitko nije pregledao bar na jednom primjerku sadrzaj..pa rekao kolindi..cuj ima tu i nekih srpskih proizvoda..a nije bas zgodno na taj dan u dubrovniku...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kolinda:'Moramo poceti razmisljati o gradnji novih odnosa na ovom podrucju jugoistoka Europe i regije.Ne mozemo zanemarivati volju naroda radi nasih uskogrudnih politickih interesa iz toga se samo rađaju novi problemi.Moramo sjesti i otvoreno i iskreno porazgovarati o novim odnosima među susjedima.Politicke prilike nisu iste kao prije pet,deset godina.Ne mozemo nesto graditi a vecinu problema zbog toga gurati pod tepih i zanemarivati interese nasih građana'.
koji su to interesi, vasih gradjana.
Guest- Guest
svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...kaja wrote:nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
2015-09-08
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 5 of 33