Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 4 of 33
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
maggie13 wrote:Crveni, kasnis, umelo te izgnanstvo :D
Bolje se skoncentriraj na pjesmicu il'poemu, ocekujem na chatu. B-)
Znam, zajebo sam se. Napisao sam sam horniju da je glupan.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
...dakle prevedeno..ako netko ne zeli cokoladice..jbg to se treba postivati..nista silom nametati pod mus 'moras'..samo ispadnu komplikacije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sad je otisao.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, kasnis, umelo te izgnanstvo :D
Bolje se skoncentriraj na pjesmicu il'poemu, ocekujem na chatu. B-)
Znam, zajebo sam se. Napisao sam sam horniju da je glupan.
:-S
2014-04-12
vuksadinare wrote:...dakle prevedeno..ako netko ne zeli cokoladice..jbg to se treba postivati..nista silom nametati pod mus 'moras'..samo ispadnu komplikacije
nema veze sto se nema za 'leba, najveci problem su srpske cokoladice...
Guest- Guest
a cuj na koncu postenije je tako reci..a ne ono..'da,da ajmo suradnju suradjujmo super frendovi smo'..a iza leđa ko ti jebe mater..ovako otvoreno pa jbg..sto skrivati tako je na stvari..Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...dakle prevedeno..ako netko ne zeli cokoladice..jbg to se treba postivati..nista silom nametati pod mus 'moras'..samo ispadnu komplikacije
2015-09-08
Nova tura čokoladica za domoljube:
dzango wrote:Nova tura čokoladica za domoljube:
Guest- Guest
Šta radiš sa ovim?vuksadinare wrote:a cuj na koncu postenije je tako reci..a ne ono..'da,da ajmo suradnju suradjujmo super frendovi smo'..a iza leđa ko ti jebe mater..ovako otvoreno pa jbg..sto skrivati tako je na stvari..Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...dakle prevedeno..ako netko ne zeli cokoladice..jbg to se treba postivati..nista silom nametati pod mus 'moras'..samo ispadnu komplikacije
Jedeš samo mrkvu ili šta?
nista..ima svoj vrt..i od tud spremam zimnicudzango wrote:Šta radiš sa ovim?vuksadinare wrote:a cuj na koncu postenije je tako reci..a ne ono..'da,da ajmo suradnju suradjujmo super frendovi smo'..a iza leđa ko ti jebe mater..ovako otvoreno pa jbg..sto skrivati tako je na stvari..Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...dakle prevedeno..ako netko ne zeli cokoladice..jbg to se treba postivati..nista silom nametati pod mus 'moras'..samo ispadnu komplikacije
2015-09-08
i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
ja ne znam da ista tursko dobro postoji, osim hleba i baklava.
Guest- Guest
Dobro je. Mogao je grašak, ne daj Bože, da ti zastane u grlu i da se udaviš.vuksadinare wrote:nista..ima svoj vrt..i od tud spremam zimnicudzango wrote:Šta radiš sa ovim?vuksadinare wrote:a cuj na koncu postenije je tako reci..a ne ono..'da,da ajmo suradnju suradjujmo super frendovi smo'..a iza leđa ko ti jebe mater..ovako otvoreno pa jbg..sto skrivati tako je na stvari..Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...dakle prevedeno..ako netko ne zeli cokoladice..jbg to se treba postivati..nista silom nametati pod mus 'moras'..samo ispadnu komplikacije
Last edited by dzango on 9/12/2016, 10:02; edited 1 time in total
A srpskim čvarcima u Turskoj.govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
dzango wrote:Dobroje. Mogao je grašak, ne daj Bože, da ti zastane u grlu i da se udaviš.vuksadinare wrote:nista..ima svoj vrt..i od tud spremam zimnicudzango wrote:Šta radiš sa ovim?vuksadinare wrote:a cuj na koncu postenije je tako reci..a ne ono..'da,da ajmo suradnju suradjujmo super frendovi smo'..a iza leđa ko ti jebe mater..ovako otvoreno pa jbg..sto skrivati tako je na stvari..Sto'jan wrote:
a zamisli da mu u grlu zastane mrkva: tipican slucaj friendly fire...
Guest- Guest
dzango wrote:A srpskim čvarcima u Turskoj.govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
Guest- Guest
mislim ja ne mogu vjerovati da se u ovoj državi gdje su lopovi na vlasti blokirali 300 000 računa građanima se netko bavi čokoladicama.i da se predsjednica ispričava zbog njih.
osim toga ako mi kupujemo njihove, kupuju i oni naše. pa od kuda bi vi ljudi novce ako ne od trgovine i izvoza?
osim toga ako mi kupujemo njihove, kupuju i oni naše. pa od kuda bi vi ljudi novce ako ne od trgovine i izvoza?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Od lažnih mirovinakaja wrote:
pa od kuda bi vi ljudi novce ako ne od trgovine i izvoza?
Kermit-
2014-04-17
kaja wrote:mislim ja ne mogu vjerovati da se u ovoj državi gdje su lopovi na vlasti blokirali 300 000 računa građanima se netko bavi čokoladicama.i da se predsjednica ispričava zbog njih.
bravo lipa kajo, pametna moja glavice...
Guest- Guest
imaju more kanditorskih proizvoda, zapravo kopije zapadnjackih proizvoda..a u trgovini to tako ide, otjeras Hrvate doci ce Turci ili Grci...Sto'jan wrote:govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
ja ne znam da ista tursko dobro postoji, osim hleba i baklava.
2016-11-17
isprcala se jer joj ej prozujilo glavom ako se ne isprica odose ovi glasovi.....kaja wrote:mislim ja ne mogu vjerovati da se u ovoj državi gdje su lopovi na vlasti blokirali 300 000 računa građanima se netko bavi čokoladicama.i da se predsjednica ispričava zbog njih.
2015-09-08
pa eto cetnik, imas poslovnu ideju..eto, radi nesto umjesto da prdis po forumima..dzango wrote:A srpskim čvarcima u Turskoj.govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 4 of 33