Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 19 of 33
Page 19 of 33 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
kaja wrote:između ostaloga, a od kuda se puni državni proračun?Noor wrote:kaja wrote:a što ti znači pojedinačno kada je ukupan za druge zemlje, CEFTE, veći nego pojedinačan a što je logično.Noor wrote:imaš i podataka za 2014.
U zemlje CEFTA-e (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Moldavija i Srbija) hrvatski izvoz je 2014. godine rastao za 11,2%, na 2 milijarde eura, dok je uvoz iz tih zemalja smanjen za 8%, na 900,9 milijuna eura.
što će reći, bitne su zemlje CEFTA za trgovinu, nisu nebitne kako neki ovdje žele prezentirati.
ništa nije nebitno, sve to nama treba, samo nije istina da o izvozu u srbiju ( o čemu je konkretno bila riječ) ovise mirovine branitelja.
od svuda po malo, pa i iz srbije.
ali, da nemamo izvoz k njima, misliš da se braniteljske mirovine ne bi isplaćivale? jer, tako si nekako sročila rečenicu...možda malo nespretno, no sigurna sam da to ne misliš.
Guest- Guest
cetri puta veca razlika
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uostalom englezi i njemci se i dans zbog toga gledaju skoro preko nisana..kad igraju njemacka i engleska u nogometu ukljuce se i događaji iz 2 svjetskog rata..dolazak njemacke u london a na naslovnicama..'bitka za britaniju'...'meseršmiti opet doplaze'
2015-09-08
kaja wrote:ne ide skupa? misliš da druge zemlje eu ne kupuju njemačko jer to ne ide skupa jer su ih napali prije 80 godina?vuksadinare wrote:...ipak....traziti suradnju iz srbije i bolju gospodarsku suradnju..traziti da se vise kupuje i uvozi srpske robe..a svake godiene napadas obljetnicu oluje,vukovara,gotovinu,branitelje..negiras agresiju,zlocine..nekako ne ide skupa....zar ne?
baš..
da se razumijemo...ovo sranje s čokoladama je NON SENCE!
Guest- Guest
da i ?vuksadinare wrote:ovo se desilo do prije 21 godinu ipak razlika je 21 godina i 80...kaja wrote:ne ide skupa? misliš da druge zemlje eu ne kupuju njemačko jer to ne ide skupa jer su ih napali prije 80 godina?vuksadinare wrote:...ipak....traziti suradnju iz srbije i bolju gospodarsku suradnju..traziti da se vise kupuje i uvozi srpske robe..a svake godiene napadas obljetnicu oluje,vukovara,gotovinu,branitelje..negiras agresiju,zlocine..nekako ne ide skupa....zar ne?
prvi trgovinski sporazumi između francuske i njemačke su napravljeni 1950 e.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:ovo se desilo do prije 21 godinu ipak razlika je 21 godina i 80...kaja wrote:ne ide skupa? misliš da druge zemlje eu ne kupuju njemačko jer to ne ide skupa jer su ih napali prije 80 godina?vuksadinare wrote:...ipak....traziti suradnju iz srbije i bolju gospodarsku suradnju..traziti da se vise kupuje i uvozi srpske robe..a svake godiene napadas obljetnicu oluje,vukovara,gotovinu,branitelje..negiras agresiju,zlocine..nekako ne ide skupa....zar ne?
inate li vi državotvorni rvat'ne neki dead line kad će se ukinuti embargo na srbske čokolade? za 100? 200? 1000 godina? nikada?
Guest- Guest
upravo to sam htjela i reći. svaki kupac je bitan.Noor wrote:kaja wrote:između ostaloga, a od kuda se puni državni proračun?Noor wrote:kaja wrote:a što ti znači pojedinačno kada je ukupan za druge zemlje, CEFTE, veći nego pojedinačan a što je logično.Noor wrote:imaš i podataka za 2014.
U zemlje CEFTA-e (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Moldavija i Srbija) hrvatski izvoz je 2014. godine rastao za 11,2%, na 2 milijarde eura, dok je uvoz iz tih zemalja smanjen za 8%, na 900,9 milijuna eura.
što će reći, bitne su zemlje CEFTA za trgovinu, nisu nebitne kako neki ovdje žele prezentirati.
ništa nije nebitno, sve to nama treba, samo nije istina da o izvozu u srbiju ( o čemu je konkretno bila riječ) ovise mirovine branitelja.
od svuda po malo, pa i iz srbije.
ali, da nemamo izvoz k njima, misliš da se braniteljske mirovine ne bi isplaćivale? jer, tako si nekako sročila rečenicu...možda malo nespretno, no sigurna sam da to ne misliš.
2015-08-15
ma ne, to ne možeš više čitatiNoor wrote:kaja wrote:ne ide skupa? misliš da druge zemlje eu ne kupuju njemačko jer to ne ide skupa jer su ih napali prije 80 godina?vuksadinare wrote:...ipak....traziti suradnju iz srbije i bolju gospodarsku suradnju..traziti da se vise kupuje i uvozi srpske robe..a svake godiene napadas obljetnicu oluje,vukovara,gotovinu,branitelje..negiras agresiju,zlocine..nekako ne ide skupa....zar ne?
baš..
da se razumijemo...ovo sranje s čokoladama je NON SENCE!
2015-08-15
pa imamo mi trgovinske sporazume...ali opet dolazimo do onog svatko ima svoje pravo kupovati sto zeli ili ne zeli..i na tom mu se ne moze prigovaratai tipa slabis gospodarstvo..drugo politika itekako ima utjecaja na gospodarstvo..a vidimo sto se desava u posljednje vrijeme...pogotovo od dolaska vucica i nikolica na celo srbije..kaja wrote:da i ?vuksadinare wrote:ovo se desilo do prije 21 godinu ipak razlika je 21 godina i 80...kaja wrote:ne ide skupa? misliš da druge zemlje eu ne kupuju njemačko jer to ne ide skupa jer su ih napali prije 80 godina?vuksadinare wrote:...ipak....traziti suradnju iz srbije i bolju gospodarsku suradnju..traziti da se vise kupuje i uvozi srpske robe..a svake godiene napadas obljetnicu oluje,vukovara,gotovinu,branitelje..negiras agresiju,zlocine..nekako ne ide skupa....zar ne?
2015-09-08
Srpska kompanija iz Slovenije izvezla softvera u vrednosti 800 miliona €.
Takvu kompaniju u HR bi branioci odmah blokirali.
http://www.telegraf.rs/hi-tech/2503261-comtrade-izvezao-800-miliona-evra-u-softveru-iz-slovenije-video
http://www.telegraf.rs/hi-tech/2503261-comtrade-izvezao-800-miliona-evra-u-softveru-iz-slovenije-video
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuče, što ti gledaš kad kupuješ, okreneš prvo od kuda je ili?vuksadinare wrote:kaja wrote:vuksadinare wrote:kaja wrote:vuksadinare wrote:.ali opet dolazimo do onog svatko ima svoje pravo kupovati sto zeli ili ne zeli.
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:Srpska kompanija iz Slovenije izvezla softvera u vrednosti 800 miliona €.
da blokirali. poslali bi im DORH.
Guest- Guest
gledam...ne samo zbog ovog nego mi ej vazna kvaliteta..ne gledam u lipu,dvije ili kunu....obicno slatkise kupujem nase i svicarske ako ih se nađe...pšovrce imam svoje..meso kupujem kod privatnika...voce imam dobrim dijelom svoje osim banana,ananasa..i preko zime kupujem jabuke kod domaceg proizvođacakaja wrote:vuče, što ti gledaš kad kupuješ, okreneš prvo od kuda je ili?vuksadinare wrote:kaja wrote:vuksadinare wrote:kaja wrote:
2015-09-08
Da i? sad ti meni tu navedi jedan jedini službeni dokument u kojem piše da je Hrvatska proglasila ratno stanje i protiv koga je točno proglasila. Pa onda sukladno tome navedi datum početka rata i datum završetka rata, jerbo je poražena strana u tom ratu potpisla predaju iliti kapitulaciju.kaja wrote:
da i ?
A što rade Todorić i Tedeschi u Srbiji?kaja wrote:vuče, što ti gledaš kad kupuješ, okreneš prvo od kuda je ili?vuksadinare wrote:kaja wrote:vuksadinare wrote:kaja wrote:
Dvojica Hrvata su među najutjecajnijim gospodarstvenicima u Srbiji.
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić na drugome mjestu i većinski vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi na 14. mjestu među najmoćnijim su ljudima u Srbiji.
izvor Večernjak
ako nisi znao, poslje drugog svjetskog rata rijetko koji je rat je službeno objavljen i skoro niti jedna država nije proglasila ratno stanje.provocator wrote:Da i? sad ti meni tu navedi jedan jedini službeni dokument u kojem piše da je Hrvatska proglasila ratno stanje i protiv koga je točno proglasila. Pa onda sukladno tome navedi datum početka rata i datum završetka rata, jerbo je poražena strana u tom ratu potpisla predaju iliti kapitulaciju.kaja wrote:
da i ?
ta praksa se napustila.
prema tome nema smisla drviti po tome.
2015-08-15
uzmeš znači proizvod i gledaš prvo od kuda je?vuksadinare wrote:gledam...ne samo zbog ovog nego mi ej vazna kvaliteta..ne gledam u lipu,dvije ili kunu....obicno slatkise kupujem nase i svicarske ako ih se nađe...pšovrce imam svoje..meso kupujem kod privatnika...voce imam dobrim dijelom svoje osim banana,ananasa..i preko zime kupujem jabuke kod domaceg proizvođacakaja wrote:
vuče, što ti gledaš kad kupuješ, okreneš prvo od kuda je ili?
aj ne laži...bio bi u dućanu 5 sati da to radiš..
2015-08-15
gledam one koji me zanimaju i imam namjeru kupiti....uzmem jedan proizvod pogledam..uzmem ga ili ostavim..ne citam ko penzic pola sata..kaja wrote:uzmeš znači proizvod i gledaš prvo od kuda je?vuksadinare wrote:gledam...ne samo zbog ovog nego mi ej vazna kvaliteta..ne gledam u lipu,dvije ili kunu....obicno slatkise kupujem nase i svicarske ako ih se nađe...pšovrce imam svoje..meso kupujem kod privatnika...voce imam dobrim dijelom svoje osim banana,ananasa..i preko zime kupujem jabuke kod domaceg proizvođacakaja wrote:
vuče, što ti gledaš kad kupuješ, okreneš prvo od kuda je ili?
aj ne laži...bio bi u dućanu 5 sati da to radiš..
2015-09-08
kaja wrote:ako nisi znao, poslje drugog svjetskog rata rijetko koji je rat je službeno objavljen i skoro niti jedna država nije proglasila ratno stanje.provocator wrote:Da i? sad ti meni tu navedi jedan jedini službeni dokument u kojem piše da je Hrvatska proglasila ratno stanje i protiv koga je točno proglasila. Pa onda sukladno tome navedi datum početka rata i datum završetka rata, jerbo je poražena strana u tom ratu potpisla predaju iliti kapitulaciju.kaja wrote:
da i ?
ta praksa se napustila.
prema tome nema smisla drviti po tome.
uvijek spreman odgovor uvijek u kontru pod svaku cijenu.
Guest- Guest
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2504460-nikolic-o-aferi-sa-cokoladicama-hrvatska-ne-zeli-dobre-odnose-sa-srbijom
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ima temaSerbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2504460-nikolic-o-aferi-sa-cokoladicama-hrvatska-ne-zeli-dobre-odnose-sa-srbijom
2015-09-08
Page 19 of 33 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 19 of 33