Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
Page 1 of 1
Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zbog-vucica-su-nas-prozvali-ustasama-i-preko-noci-oteli-stan-u-njemu-je-sada-seseljeva-tajnica-15217876
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
Vučic neka se očituje jel za EU ili Rusiju jer ako ostane uz Rusiju a i dalje ta Srbija bude kandidat za EU onda je to potpuni poraz onoga šta EU ideološki prestavlja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
Znam lika. Rodom je iz okolice Baške,a u Baški i sada živi.
Jedno vrijeme radio je u Tisku.
Jedno vrijeme radio je u Tisku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
» Ovaj Hrvat beži iz Hrvatske: Neću da živim sa ustašama i zločincima koji sanjaju novi Jasenovac!
» Napali srpskog glumca zbog odmora u Hrvatskoj: "Što ćeš s ustašama, tu su klali Srbe"
» Zbog Vučića sam pomerila lečenje!
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
» Ovaj Hrvat beži iz Hrvatske: Neću da živim sa ustašama i zločincima koji sanjaju novi Jasenovac!
» Napali srpskog glumca zbog odmora u Hrvatskoj: "Što ćeš s ustašama, tu su klali Srbe"
» Zbog Vučića sam pomerila lečenje!
Page 1 of 1