Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 6 of 33
Page 6 of 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...kaja wrote:nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a oprosti onda, mislila sam da si u penziji.vuksadinare wrote:ja nemam pemziju....vec placu....kaja wrote:da, a sada je 2016 godina. oprosti, misliš da bi država imala za tvoju penziju bez trgovinske razmjene i poreza koji na to klepaju?vuksadinare wrote:..jbg to je bilo 6.12...na dan najtezeg napada na dubrovnik kad su emocije bile najizrazenije....no veci je problem sto prije darivanaj nitko nije pregledao bar na jednom primjerku sadrzaj..pa rekao kolindi..cuj ima tu i nekih srpskih proizvoda..a nije bas zgodno na taj dan u dubrovniku...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...kaja wrote:nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
2015-08-15
ima i to ne mala skupina koja ne zeli kupovati ili dobijati nista iz srbije..niti imati veze preko bajakova...svatko iz svojih razloga....zato kazem vrijeme je doslo da konacno se sve stavi na stol...nije kolinda bzv rekla da ej vrijeme da poslusamo konacno sto zeli narod ili bar vecina a ne radi svojih uskih politickih interesa ili interesa nekog drugog to sve mesti pod tepihpizzon wrote:vuksadinare wrote:Kolinda:'Moramo poceti razmisljati o gradnji novih odnosa na ovom podrucju jugoistoka Europe i regije.Ne mozemo zanemarivati volju naroda radi nasih uskogrudnih politickih interesa iz toga se samo rađaju novi problemi.Moramo sjesti i otvoreno i iskreno porazgovarati o novim odnosima među susjedima.Politicke prilike nisu iste kao prije pet,deset godina.Ne mozemo nesto graditi a vecinu problema zbog toga gurati pod tepih i zanemarivati interese nasih građana'.
koji su to interesi, vasih gradjana.
2015-09-08
mi zelimo, da sve hr firme pokupite odavde i oterate ono sto je vasevuksadinare wrote:ima i to ne mala skupina koja ne zeli kupovati ili dobijati nista iz srbije..niti imati veze preko bajakova...svatko iz svojih razloga....zato kazem vrijeme je doslo da konacno se sve stavi na stol...nije kolinda bzv rekla da ej vrijeme da poslusamo konacno sto zeli narod ili bar vecina a ne radi svojih uskih politickih interesa ili interesa nekog drugog to sve mesti pod tepihpizzon wrote:vuksadinare wrote:Kolinda:'Moramo poceti razmisljati o gradnji novih odnosa na ovom podrucju jugoistoka Europe i regije.Ne mozemo zanemarivati volju naroda radi nasih uskogrudnih politickih interesa iz toga se samo rađaju novi problemi.Moramo sjesti i otvoreno i iskreno porazgovarati o novim odnosima među susjedima.Politicke prilike nisu iste kao prije pet,deset godina.Ne mozemo nesto graditi a vecinu problema zbog toga gurati pod tepih i zanemarivati interese nasih građana'.
eto, mi to zelimo, svakog dana sve vise
jer nema je pun q vase kenjaze isl
Guest- Guest
mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...kaja wrote:nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
2015-09-08
..i nama vase....ako vas netko ne zeli mozete se popeti na vrh brda ne zele vas....a zasto ne zele zna sepizzon wrote:mi zelimo, da sve hr firme pokupite odavde i oterate ono sto je vasevuksadinare wrote:ima i to ne mala skupina koja ne zeli kupovati ili dobijati nista iz srbije..niti imati veze preko bajakova...svatko iz svojih razloga....zato kazem vrijeme je doslo da konacno se sve stavi na stol...nije kolinda bzv rekla da ej vrijeme da poslusamo konacno sto zeli narod ili bar vecina a ne radi svojih uskih politickih interesa ili interesa nekog drugog to sve mesti pod tepihpizzon wrote:vuksadinare wrote:Kolinda:'Moramo poceti razmisljati o gradnji novih odnosa na ovom podrucju jugoistoka Europe i regije.Ne mozemo zanemarivati volju naroda radi nasih uskogrudnih politickih interesa iz toga se samo rađaju novi problemi.Moramo sjesti i otvoreno i iskreno porazgovarati o novim odnosima među susjedima.Politicke prilike nisu iste kao prije pet,deset godina.Ne mozemo nesto graditi a vecinu problema zbog toga gurati pod tepih i zanemarivati interese nasih građana'.
eto, mi to zelimo, svakog dana sve vise
jer nema je pun q vase kenjaze isl
2015-09-08
idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao da niste eu
i onda, e onda, pocnete da kenjate, da ne zelite robu iz srbije
terajte se vise u q odavde
Last edited by pizzon on 9/12/2016, 10:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
samo meni smeta to sto politicari ne kazu javno i iskreno a ne palamunđati zbog 'visih interesa'...jebote sto se mora desiti zlo da onda netko reagira
2015-09-08
pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
jedina pametna od tebe.
da hrvati nemaju gde prodati svoje smece od robe, pocrkali bi od gladi...
Guest- Guest
eto,
nasi visi interesi su da sve sve hr firme povuku iz srbije
a sve mesovite razjebu, svakom svoje, cao !
Guest- Guest
prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
jedina pametna od tebe.
2015-09-08
posteno..sto kaze poslovica..'cist racun duga ljubav'..propalo je umjetno 'regionsko' snubivanje....pizzon wrote:eto,
2015-09-08
ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...kaja wrote:nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
2015-08-15
bicemo vam zahvalni ako ispostujete volju hr naroda
i povucete sve firme iz srbije
necemo morati svetu da se pravdamo
jer je to vas izbor
i povucete sve firme iz srbije
necemo morati svetu da se pravdamo
jer je to vas izbor
Last edited by pizzon on 9/12/2016, 10:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:eto,
nikome nije interes da se hrvatske firme povuku iz srbije jer zaposlovjavaju gro ljudi i mnoga nasa deca se izdrzavaju na osnovu rada u hrvatskim firmama.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
jedina pametna od tebe.
gde se prodaje? u bih i u makedoniji i to je to...
Guest- Guest
bitni su, najviše izvozimo njima i BiH, barem ja mislim.vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
jedina pametna od tebe.
2015-08-15
to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...kaja wrote:nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
2015-09-08
pa naravno da nije, pizzon isto sere.Sto'jan wrote:pizzon wrote:eto,
nikome nije interes da se hrvatske firme povuku iz srbije jer zaposlovjavaju gro ljudi i mnoga nasa deca se izdrzavaju na osnovu rada u hrvatskim firmama.
2015-08-15
pa ako se krenu baviti čokoladicama reći ću im.vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:
svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...
2015-08-15
Page 6 of 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 6 of 33