Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 26 of 33
Page 26 of 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
dobro skužili smo od ranije da je tvoje ratno iskustvo bilo iznuđeno... da se tebe pitalo nikad se tebe ne bi rat dotakao...dzango wrote:U rat idu budale i sirotinja.vuksadinare wrote:za razliku od epikura i ramba ja sam se kao dragovoljac dosao u bosnu boriti za hrvate na pocetku oni u hrvatsku nisu dosli i zato pssst....ni rijec vise o moralu.osli u quratz i slicno...nemate ni p od prava na to..a ja na komentiranje u bh-a imam
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa evo sad sam malo prelistao i vidim da dotični docira vam ti tam ti.. a baš je on na onom forumu spustio ljestvicu tako nisko kako ju nitko prije njega nije spustio.... neda mi se sad ići tržit to da se vidi zbog čeg je zgibao s foruma na duže od gosinu dana i vratio se pod drugim nickom i onda se skoro 2 mjeseca pravio tošo... i skroz okrenuo spiku sve u nadi da ga se ne skonta... ;)kic wrote:
svečeve komentare sam preskakao :^0
2015-08-08
Originalni naucni rad! Prof. Boris Krivokapic, PhD Faculty of Law, Public Administration and Security, Megatrend University, Belgradeprovocator wrote:Taj link ti curcu ništa ne vrijedi niti potvrđuje tvoje teze o praksi koja se kao sprovodi. De nam reci od kada i se ta i takva praksa sprovodi i kada i gdje je službeno odlučeno da se ta i takva praksa ne sprovodi te kada je ta i takva praksa postala nešto što je službeno i opće prihvaćeno?kaja wrote:http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1820-3159/2014/1820-31591404241K.pdf
evo ti malo, pa čitaj..za provocatora
Sviraš kurcu kao i neki dan kada si rekla da je Tuđman bio ministar obrane NDH.
Guest- Guest
sjećam se, i ne zanima me, @gnječ, mislim da si dovoljno pametan da na provokacije odgovoriš provociranjima, ali svi plešu stajući jednu drugima na prste, a ti udaraš volejima iza koljena, daj ohladi..
ne zanima ni mene ali kad se već dotiče te teme onda nije na odmet to spomenuti jer on nikako nije docent po tom pitanju, kao ni yehudi po pitanju spominjanja tko je tko i i tko je što...
a gnječ u osnovi i nije loš lik, ali ga jebe ideološka barijera, moguće i mene jebiga tako je to kad su društva ušprancana, ali on govori kako on nikog osobno ne vrijeđa i spominje a onda sam sebe demantira svojim upisima...
a gnječ u osnovi i nije loš lik, ali ga jebe ideološka barijera, moguće i mene jebiga tako je to kad su društva ušprancana, ali on govori kako on nikog osobno ne vrijeđa i spominje a onda sam sebe demantira svojim upisima...
2015-08-08
on je počeo, ali niste ni vi ostali dužni, nemojte mu više prijetiti ima prejak temperament za mene, nemam vas volje ni čitati onda..
i u čemu je problem, nisu to čokoladice... ja imam neku srpsku literaturu za rad sa službenim i radnim psima i to je čist ok literatura, isto tako imam i Vasu Pelagića PLB... i ovo što je kaja stavila je isto ok... kao i štošta drugo... meni su recimo najbolji bili srpski tenkovi i srpske granate u hrvatskoj vojarni... ;)Mirkec&Slavkec wrote:Originalni naucni rad! Prof. Boris Krivokapic, PhD Faculty of Law, Public Administration and Security, Megatrend University, Belgradeprovocator wrote:Taj link ti curcu ništa ne vrijedi niti potvrđuje tvoje teze o praksi koja se kao sprovodi. De nam reci od kada i se ta i takva praksa sprovodi i kada i gdje je službeno odlučeno da se ta i takva praksa ne sprovodi te kada je ta i takva praksa postala nešto što je službeno i opće prihvaćeno?kaja wrote:http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1820-3159/2014/1820-31591404241K.pdf
evo ti malo, pa čitaj..za provocatora
Sviraš kurcu kao i neki dan kada si rekla da je Tuđman bio ministar obrane NDH.
2015-08-08
ajmo sad svi se posladiti
ovo je iz Beča...i ne, nije mi Eva poslala
ovo je iz Beča...i ne, nije mi Eva poslala
Guest- Guest
kic wrote:
:dijabetes
pa, još i nije...a tamo od Badnjaka na dalje, biće jao
a ništa, treba to samo dobro ispirati i bude sve ok
Guest- Guest
Eroo wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:eto sreća i Bog da imamo Kica koji te sprječava da napraviš krvoproliće .... a za ovo kurvin sine budi sretan da smo na razdaljini koja TI bar donekle jamči sigurnost...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ajde de, budem ja zamolio da admini smire tebe koji stalno veličaš Ustaštvo spominjući ga u svakoj riječi... i ukoliko te oni ne discipliniraju ja ću to vrlo kvalitetno riješiti... ;)) makar se oni i ljutili na mene... ;)
Imaš sreću što te KIC štiti tebe ratnog zločinca ustašu da nisi ovdje zaštićen od strane admina krv bi ti meni pišao po forumu kurvin sine.
Jel ti to sada meni prijetiš jel kurvin sine? Prijetiš li mi ološu smeće ruralno ustaško?
A ja mislil kako sam prostak.
Ovdi frca na 'se strane.
Stribor-
2015-09-22
evo ja ću se potruditi da se to više ne dogodi, a ako se dogodi "momentalno" ću mu se ispričati, ali nek i on malo smanji to vrijeđanje i omalovažavanje i u svakoj riječi spominjanje ustaša i kurca palca... vrlo jednostavno i on i ostatak ekipe koja svršava na riječ ustaša nek se upute u Lučko i nek tamo se dečkima pojadaju i u vezi grbova i u vezi zastava i tako to i oni će im zasigurno pojasniti sve u vezi toga... kao što su pojasnili svojevremeno i premijeru kojeg dotični zajedno sa provokatorom spominje u tom kontekstu.... oni su jedini pravi adresat za nezadovoljnike... ;)oni i njihov grb ;)kic wrote:
on je počeo, ali niste ni vi ostali dužni, nemojte mu više prijetiti ima prejak temperament za mene, nemam vas volje ni čitati onda..
i zastava... ;)
2015-08-08
i kardiovaskularni problemi... :))kic wrote:
2015-08-08
"Indeks" delio srpske čokoladice u centru Zagreba
Zagreb -- Posle skandala sa srpskim čokoladicama hrvatski portal Indeks.hr odlučio je da građanima Zagreba deli srpske čokoladice.
Taj portal navodi da su njihovi novinari odlučili da prošetaju po centru Zagreba i podele pokoju srpsku čokoladicu.
Oni su ušli i u prostorije stranke Milana Bandića, gde su ih, kako navode na portalu, neki "zbunjeno gledali", dok su drugi prihvatili poklon i zahvaljivali.
Pre nekoliko dana, povodom Dana dubrovačkih ratnih veterana, hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović u Dubrovniku je deci delila poklone među kojima su se našle i srpske čokoladice.
Grabar Kitarovićeva je zatim izjavila da je izuzetno razočarana jer su se u paketićima našle srpske čokoladice i uputila izvinjenje deci i roditeljima, što je izazvalo lavinu reakcija, gnev u Srbiji, ali i kritike u Hrvatskoj.
Zagreb -- Posle skandala sa srpskim čokoladicama hrvatski portal Indeks.hr odlučio je da građanima Zagreba deli srpske čokoladice.
Taj portal navodi da su njihovi novinari odlučili da prošetaju po centru Zagreba i podele pokoju srpsku čokoladicu.
Oni su ušli i u prostorije stranke Milana Bandića, gde su ih, kako navode na portalu, neki "zbunjeno gledali", dok su drugi prihvatili poklon i zahvaljivali.
Pre nekoliko dana, povodom Dana dubrovačkih ratnih veterana, hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović u Dubrovniku je deci delila poklone među kojima su se našle i srpske čokoladice.
Grabar Kitarovićeva je zatim izjavila da je izuzetno razočarana jer su se u paketićima našle srpske čokoladice i uputila izvinjenje deci i roditeljima, što je izazvalo lavinu reakcija, gnev u Srbiji, ali i kritike u Hrvatskoj.
Guest- Guest
Vjeruj mi da ne znam, ne pijem Ozujsko. AKo ozujsko ima svoju pivaru u BiH onda to vise nije uvozno pivo, ja jesam za takvu vrstu ulaganja...tre911 wrote:Zar nemate vi neku točionicu žuje u BiH? Meni je u glavi da sam na žujama kupljenim u BiH vidio natpis da je proizvedeno u BiH.govinda wrote:pa ozujsko pivo se ne proizvodi u Bosni, koliko znam..dakle, radnici u Hrvatskoj bi pusili, ne u Bosni...evo ti primjer Leda i Argete, otvorili su svoje pogone u BiH, to su sada domaci proizvodi..na njima pise made in BiH...to je vec druga prica, direktna investicija, nije uvoz..ja govorim o klasicnom uvozu...tre911 wrote:Kako ne bi kada bi se zatvorila pivovara? Ko bi tim radnicima isplatio plaće? Od čega bi živjeli a ova piva koja si nabrojao i dalje bi bila ista i u nešto većim količinama bi se prodavala ali bi generalno bila pušiona na prihodovnoj strani uz porast nezaposlenosti dakako.govinda wrote:ne bi mene nsita pogodilo..a nit idrzavu..umjesto Ozujskog prodavalo bi se Sarajevsko, Tuzlansko ili Preminger..isti pdv sto se tice drzave, ista cijena sto se tice mene..tre911 wrote:
Pa zašto bi ste zatvarali svoje točionce ožujskog piva u BiH? Pa vi od toga živite a zagrebačka pivovara uzima samo dio pinke od toga. Dakle vas bi vište to pogodilo na prihodovnoj strani nego nas. A što se tiče ostalog nabrojanog opet ti kažem da RH ne ovisi o vama, zaradi se pinkica i to je sigurno kako sam već rekao no presudno nije ni u kom slučaju.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
mozda to postane zarazno,
ide n.g.
pa i nasi da pocnu delenje hr cokalada
onako, ides ulicom,
volonterke, deda mrazice te jure i dodaju
hr cokolade;);)
ide n.g.
pa i nasi da pocnu delenje hr cokalada
onako, ides ulicom,
volonterke, deda mrazice te jure i dodaju
hr cokolade;);)
Guest- Guest
HRVATI RADO UZIMALI SRPSKE ČOKOLADICE U ZAGREBU: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO)
- 1shares
- [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fvesti%2F2505141-hrvati-rado-uzimali-srpske-cokoladice-u-zagrebu-samo-da-ne-dobijem-srbonelu-video&via=telegrafrs&text=HRVATI RADO UZIMALI SRPSKE %C4%8COKOLADICE U ZAGREBU: %E2%80%9CSamo da ne dobijem srbonelu!%E2%80%9D (VIDEO)][/url]
- [url=whatsapp://send?text=HRVATI RADO UZIMALI SRPSKE %C4%8COKOLADICE U ZAGREBU: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO) http://www.telegraf.rs/vesti/2505141-hrvati-rado-uzimali-srpske-cokoladice-u-zagrebu-samo-da-ne-dobijem-srbonelu-video][/url]
Zvonimir i Hrvoje imali su zadatak da izađu u centar Zagreba i podele 200 srpskih čokoladica ljudima na ulici. Posle skandala koji je potresao srpsko-hrvatske odnose, reakcije Zagrepčana su bile krajnje neočekivane
Foto: Privatna arhiva, Facebook/Telegraf.rs
Na Telegraf.rs večeras ste imali priliku da gledate neverovatnu akciju koju smo organizovali zajedno sa hrvatskim portalom Index. hr – delili smo srpske čokoladice u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića.
Delili smo srpske čokoladice USRED ZAGREBA! (VIDEO)
Zvonimir i Hrvoje imali su zadatak da izađu u centar Zagreba i podele 200 srpskih čokoladica ljudima na ulici. U uživo uključenju direktno iz Zagreba na našem portalu imali ste priliku da gledate kako Hrvati reaguju na činjenicu da se predsednica njihove države Kolinda Grabar Kitarović izvinjavala jer je davala deci srpske čokolade, odnosno, da li su sa osmehom uzeli naše proizvode ili su okretali glavu.
Dva mladića su radosno prihvatili izazvov i više od pola sata su zabavljali naše čitaoce pitajući Zagrebčane šta misle o skandalu sa “srpskim čokoladicama”.
Više od 5.000 ljudi pratilo je ovu akciju od početka do kraja, a ogromna gužva u Zagrebu i pretpraznična atmosfera učinilo je sve mnogo zanimljivijim.
Printskrin: Facebook/Telegraf.rs
Kad Kolinda pojede srpsku čokoladu, ona postaje Baja Mali Knindža
Momci su posle više od pola sata podelili svih dvesto čokoladica, zaključivši da su više žene prihvatale šalu, dok su muškarci mahom odbijali da uzmu “bananicu” ili “cica-macu”.
Mnogo njih se i našalilo na račun svoje predsednice, a jedan vickasti muškarac je sa osmehom uzeo čokoladicu i rekao “Samo da ne dobijem srbonelu“.
Zvonko se takođe našalio sa Hrvojem, pa je rekao “Hrvoje kada pojede srpsku čokoladu, postane Srboje“.
Printskrin: Facebook/ index.hr
ZA KRAŠ SPREMNI: Zbog srpskih čokoladica, Kolindu razapeli na društvenim mrežama (FOTO)
Komentari na društvenim mrežama bili su različiti, i dok su na našem portalu Telegraf.rs bili uglavnom pozitivni, na hrvatskom Index.hr bilo je i onih negativnih poput “Stvarno ste jadni da ne možete biti jadniji“, “Idite u Srbiju, pa delite hrvatske čokoladice”, “Vidi budala, nemate pametnija posla”, “Jel moguće da se ova dva glupana ovako izruguju”.
Naravno bilo je pozitivnih komentara, ljudi koji ne samo da su podržali akciju već i rekli da im je bilo žao što se nisu zatekli na Trgu večeras.
Printskrin: Facebook/ index.hr
Bilo kako bilo, cilj ove akcije nije bilo širenje mržnje, već samo dobre zabave.
Pogledajte kako je to večeras izgledalo u centru Zagreba:
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
http://www.telegraf.rs/vesti/2505141-hrvati-rado-uzimali-srpske-cokoladice-u-zagrebu-samo-da-ne-dobijem-srbonelu-video
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Možeš da pizdiš koliko hoćeš, ali to je istina da ga jebeš.michaellcmacha wrote:dobro skužili smo od ranije da je tvoje ratno iskustvo bilo iznuđeno... da se tebe pitalo nikad se tebe ne bi rat dotakao...dzango wrote:U rat idu budale i sirotinja.vuksadinare wrote:za razliku od epikura i ramba ja sam se kao dragovoljac dosao u bosnu boriti za hrvate na pocetku oni u hrvatsku nisu dosli i zato pssst....ni rijec vise o moralu.osli u quratz i slicno...nemate ni p od prava na to..a ja na komentiranje u bh-a imam
michaellcmacha wrote:i kardiovaskularni problemi... :))kic wrote:
dobro, ti se čuvaj
Guest- Guest
Page 26 of 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 26 of 33