Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 29 of 33
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Baš su lep par :DDmichaellcmacha wrote:majko mila ako to nije nakaradno onda ne znam šta je...tre911 wrote:Fali mu kolega kojeg je izdvojio da ne bude sumnjivo :)maggie13 wrote:Nisi se trebao bas slikati za taj photoshop posebno :D
Evo stižu originali
Guest- Guest
Opet neka cetnicka govna? Bez ljutnje ali imam pametnija posla nego ih gledati i citati..
2016-11-17
Najbolje je što se u pozadini ove dvojice frikova na slici vidi dobar dio bestijalnosti koju su ostavili iza sebe i još se onda sa takvim likovima četnici pokušavaju narugati ovoj situaciji gdje su djedovi ili stričevi ili ujaci ili...najebali od tih istih četnika koji iza sebe ostavljaju samo ruševine i mrtve ljude. Malo teža patologija.maggie13 wrote:Auuu..puke..
Guest- Guest
Nema ljutnje no kada izazivaju treba to fino razložiti o okakvim se govnima zapravo radi a koje pokušavaju provući kroz tobože neku sprdnju sa baktuelnom situacijom.govinda wrote:Opet neka cetnicka govna? Bez ljutnje ali imam pametnija posla nego ih gledati i citati..
Guest- Guest
A jebes i one vehabije, nisu nacionalno orijentisani nikako..pa da grune neka autobomba na Ravnoj gori pa nek u tri pm..tre911 wrote:Nema ljutnje no kada izazivaju treba to fino razložiti o okakvim se govnima zapravo radi a koje pokušavaju provući kroz tobože neku sprdnju sa baktuelnom situacijom.govinda wrote:Opet neka cetnicka govna? Bez ljutnje ali imam pametnija posla nego ih gledati i citati..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Dobro svima, srbi se riješili dobrog dijela kretena, vi vehabija a svima manje briga i problema na prostoru cijele bivše juge a bome i širegovinda wrote:A jebes i one vehabije, nisu nacionalno orijentisani nikako..pa da grune neka autobomba na Ravnoj gori pa nek u tri pm..tre911 wrote:Nema ljutnje no kada izazivaju treba to fino razložiti o okakvim se govnima zapravo radi a koje pokušavaju provući kroz tobože neku sprdnju sa baktuelnom situacijom.govinda wrote:Opet neka cetnicka govna? Bez ljutnje ali imam pametnija posla nego ih gledati i citati..
Guest- Guest
a jebesga, kad oni ne vjeruju u ovozemaljske drzave..nikakve koristi od njih..tre911 wrote:Dobro svima, srbi se riješili dobrog dijela kretena, vi vehabija a svima manje briga i problema na prostoru cijele bivše juge a bome i širegovinda wrote:A jebes i one vehabije, nisu nacionalno orijentisani nikako..pa da grune neka autobomba na Ravnoj gori pa nek u tri pm..tre911 wrote:Nema ljutnje no kada izazivaju treba to fino razložiti o okakvim se govnima zapravo radi a koje pokušavaju provući kroz tobože neku sprdnju sa baktuelnom situacijom.govinda wrote:Opet neka cetnicka govna? Bez ljutnje ali imam pametnija posla nego ih gledati i citati..
2016-11-17
Oš čokoladu ili nećeš?maggie13 wrote:Nisi se trebao bas slikati za taj photoshop posebno :D
Odoh, dos'o cetnik, usmrdi se cijeli internet...javite mi kad ode i kad se prozraci...
2016-11-17
Hoćeš i ti čokoladu ili si pre za čvarke? Hrskavi, baš kako voliš.govinda wrote:Odoh, dos'o cetnik, usmrdi se cijeli internet...javite mi kad ode i kad se prozraci...
idi drkaj keru nogu...dzango wrote:Hoćeš i ti čokoladu ili si pre za čvarke? Hrskavi, baš kako voliš.govinda wrote:Odoh, dos'o cetnik, usmrdi se cijeli internet...javite mi kad ode i kad se prozraci...
2016-11-17
Ja njega čašćavam, on mene vređa. Nikada ljudi od vas poturica.govinda wrote:idi drkaj keru nogu...dzango wrote:Hoćeš i ti čokoladu ili si pre za čvarke? Hrskavi, baš kako voliš.govinda wrote:Odoh, dos'o cetnik, usmrdi se cijeli internet...javite mi kad ode i kad se prozraci...
SRPSKA BRE TORTA...za ove koji se plaše čokoladica...
Guest- Guest
Auto pun TNTa( i tako barem desetak komada), ravna gora i eto koristi za svegovinda wrote:a jebesga, kad oni ne vjeruju u ovozemaljske drzave..nikakve koristi od njih..tre911 wrote:Dobro svima, srbi se riješili dobrog dijela kretena, vi vehabija a svima manje briga i problema na prostoru cijele bivše juge a bome i širegovinda wrote:A jebes i one vehabije, nisu nacionalno orijentisani nikako..pa da grune neka autobomba na Ravnoj gori pa nek u tri pm..tre911 wrote:Nema ljutnje no kada izazivaju treba to fino razložiti o okakvim se govnima zapravo radi a koje pokušavaju provući kroz tobože neku sprdnju sa baktuelnom situacijom.govinda wrote:Opet neka cetnicka govna? Bez ljutnje ali imam pametnija posla nego ih gledati i citati..
Guest- Guest
pocasti decu onih mrtvih cetnika iz Bratunca..nije lepo da cetnicka deca gladuju...nahrani ih da odrastu lepo ugojeni, da imamo sta ubijati kad dodje vrijeme.. a sad odjebes graciozno i ti i Draza i Sveti Sava i svi Nemanjici u tri lepe picke materine usmrdjele...(ovo cetnik jedino razumije, za one koji misle da se sa njima moze polemisati kulturno)dzango wrote:Ja njega čašćavam, on mene vređa. Nikada ljudi od vas poturica.govinda wrote:idi drkaj keru nogu...dzango wrote:Hoćeš i ti čokoladu ili si pre za čvarke? Hrskavi, baš kako voliš.govinda wrote:Odoh, dos'o cetnik, usmrdi se cijeli internet...javite mi kad ode i kad se prozraci...
2016-11-17
Pazi samo da je debela Čokolinda ne izede pa ostaše uskraćeni. Kao i uvek u životu.bogomdani wrote:SRPSKA BRE TORTA...za ove koji se plaše čokoladica...
Stvarno bolesna tema..ogadi mi cokoladu..:-S
2014-04-12
Da ubijaš siročad? Na to se pališ? Nema vere ni čoveštva u vas poturica ni za lek.govinda wrote:pocasti decu onih mrtvih cetnika iz Bratunca..nije lepo da cetnicka deca gladuju...nahrani ih da odrastu lepo ugojeni, da imamo sta ubijati kad dodje vrijeme.. a sad odjebes graciozno i ti i Draza i Sveti Sava i svi Nemanjici u tri lepe picke materine usmrdjele...(ovo cetnik jedino razumije, za one koji misle da se sa njima moze polemisati kulturno)dzango wrote:Ja njega čašćavam, on mene vređa. Nikada ljudi od vas poturica.govinda wrote:idi drkaj keru nogu...dzango wrote:Hoćeš i ti čokoladu ili si pre za čvarke? Hrskavi, baš kako voliš.govinda wrote:Odoh, dos'o cetnik, usmrdi se cijeli internet...javite mi kad ode i kad se prozraci...
Nije kriva čokolada već Čokolinda. Evo Pionir rešio da smiri stvar:maggie13 wrote:Stvarno bolesna tema..ogadi mi cokoladu..:-S
ihhhh,zato ja i odoh iz Doline Suza u zdravije okruzenje...dzango wrote:Pazi samo da je debela Čokolinda ne izede pa ostaše uskraćeni. Kao i uvek u životu.bogomdani wrote:SRPSKA BRE TORTA...za ove koji se plaše čokoladica...
Guest- Guest
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 29 of 33