Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 25 of 33
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/uzivo-hit-u-zagrebu-dele-besplatno-cokoladice-iz-srbije-hrvati-nagrnuli-clanak-2582183
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Bananice cokoladne znaci nista...
2014-08-25
Ignore je iz raja izasao.
2014-04-14
Ignorisi ti kol'ko hoces, ovi se pobise oko Srpskih cokoladica, trebalo bi branioce poslati da ih smire, samo da ne dobiju jos batine...
2014-08-25
Branioci su kod vas, posaljite ih .
2014-04-14
Ignore se odnosi na forumase. Kod mene 9 komada i miran sam.
2014-04-14
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=12&dd=09&nav_id=1208536
Keep calm and eat Mony.
Sta branioc moze uraditi oko cokoladice.
Keep calm and eat Mony.
Sta branioc moze uraditi oko cokoladice.
2014-08-25
abraham wrote:Ignore je iz raja izasao.
kaja wrote:da se prekinu trgovinski odnosi sa srbijom ne bi baš bilo ni za njihovu penziju. prema tome dosta tog sranja.
x4 puta više izvozimo u Sloveniju nego u Srbiju..
https://izvoz.gov.hr/print.aspx?id=9&url=print
netko je rekao da je Srbija veće tržište Hrvatskoj nego BiH..
lol ne
šta tebe muči brate ustašo, jes ti siguran da znaš o čemu pričaš... jel... ;) ako si za pasom nosio originalni srbosjek, i to u hrvatskoj uniformi ti si šta... alo de se sredi bezmozgu... ;))Yehudi wrote:Esco je u pravu
Jer ako se netko tako predstavlja onda - popu reci pop
Ako izgleda kao žaba, i hoda kao žaba, ako se glasa kao žaba..................onda je žaba.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
BiH i Srbija su x6 puta važnije Hrvatskoj nego Srbija x)
ovdje je počelomichaellcmacha wrote:tko te ljutio... ;)))Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..nitko nije otisao doslo do promjene starteskih okolnosti pa nekom to ne sjeda dobro...region vise nije bitan....Ringo10 wrote:Vi ste tamo svi kolektivno otisli u tri pizde materine.
Boze sacuvaj!
vi ste hrvati u takvim govnima da iz te vaše septičke jame nikad više ne izvučete, možeš ti mjenjat strateške okolnosti sa govna na govno u septičkoj jami. stvarno čovjek dobro kaže, otišli ste kolektivno u tri pizde materine.
2015-08-08
inače, čitam temu otpočetka, pa ću vidjeti tko je počeo kavgu..
ovdje se spominje djece za šta opet naglašavam da je sretan što ovako komuniciramo, jer izravnija komunikacija bi polučila katastrofalne posljedice za njegovo zdravlje i fizičku konzistenciju...Gnječ wrote:Ajd mi se skini s kurca ustašo. jel su ti i potomci tako retardirani na oca?
2015-08-08
na stranici 21.-oj evo upravo sam stavio i poboldao gdje je i zbog čega počelo...kic wrote:
inače, čitam temu otpočetka, pa ću vidjeti tko je počeo kavgu..
2015-08-08
svetozar vidim serucka nasitno, a on je isto ovo radio što radi i gnječ i zbog nekontroliranog vrijeđanja cjelokupne obitelji zaradio žešći ban i opet naglašavam sretan je što smo tu gdje jesmo a ne u reali jer bi oplako svoju kurčevitost po pitanju vrijeđanja mojih članova obitelji...
2015-08-08
...lik je pun para a tu se predstavlja za nekog roobin hooda....a skrt ko sotona
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:ja sam prvi rekao da obitelj ne treba spominjati..i ne treba,to sam i gnjecu rekao u par navrata...
ima logika koja nalaze,da ako je netko eksplozivan i osjetljiv,pa brate,ostavi ga i ne provociraj..Time ne opravdavam sto je receno,ali si bar ucinio koliko si mogao da izbjegnes sukob..jel..
ma bogati, znači ako je netko eksplozivan i osjetljiv, svi trebamo hodati na trepavicama ili kaj? pa nek se taj nauči kontrolirati, ako ne može sam od sebe, ima i terapija za to, pa ne može maltretirati nitko nikoga.
ej ej ženo već sam ti rekao don't srač tu mač.
esko, budi fer....grmiš po forumu i pljuješ sve hrvatsko, godinama. ljude to smeta, znaš...u redu je kritizirati, ali ovo što ti radiš nije.
to se onda čudiš kad ti se uzvrati?
Kaj sad je zabranjen grmiti i kritizirati a bogami ima se kaj kritizirati toliko puno da je grmljavina samo posljedica ako ta grmljavina vama smeta to je vaš problem jer ja nikoga poimenice ne vrijeđam osim u samoodbrani ako mene netko prvi krene vrijeđati.
vama smeta moja "grmljavina" a ne smeta vam svakodnevna pljačka koja se dešava u vašoj državi???? vi sve to odobravate????
u čemu ste jaki i grmite vi? u temama ustaše-četnici hrvati-srbi to je vaš plafon komunikacije i to vaše drkanje po tim vašim uvijek istim temama ljude smeta, znaš...
a jebat ga, ne znamo svi o subatomskoj kompoziciji svemira i teoriji struna, kao ti.
no, već prije smo dijagnosticirali tvoje ponašanje...ono je posljedica u stvari velike ljubavi prema hrvatskoj, no istovremeno i velike ogorčenosti i osjećaja prevarenosti od strane raznih višegodišnjih političkih struktura.
samo, urlaš na krivom mjestu i na krive ljude. rekla sam ti, aktivno se uključi u politiku i urlaj u saboru.
Guest- Guest
i na koncu ovaj sroljo što se izdavao za kakti specijalca iz šepurina on se upravo na forumu pohvalio i slikovito nam svima prikazao kako u hrvatskoj odori za pasom nosi originalni ustaški nož s kojim je neznam valjda nad kime ordinirao... ne nije on mutavac.. i on mi je isto spominjao obitelj i za njega isto vrijedi kao i za svetozara mogu biti sretni što je sve tu u ovim okvirima...
ja se nikad nisam ni jednom od njih dvojice spominjao obitelji, niti ikom drugom, a to što oni ne znaju svoje laži lijpo izoblikovati da bar malo nalikuju istini to im ja nisam kriv... gnječ čak ni ne spada u tu njihovu skupinu, on jednostavno vrijeđa hrvate i hrvatsku i za to mu se ja obratim inače ko ga jebe tako mutava i splašena....
ja se nikad nisam ni jednom od njih dvojice spominjao obitelji, niti ikom drugom, a to što oni ne znaju svoje laži lijpo izoblikovati da bar malo nalikuju istini to im ja nisam kriv... gnječ čak ni ne spada u tu njihovu skupinu, on jednostavno vrijeđa hrvate i hrvatsku i za to mu se ja obratim inače ko ga jebe tako mutava i splašena....
2015-08-08
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 25 of 33