Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 20 of 33
Page 20 of 33 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
ima temaSerbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2504460-nikolic-o-aferi-sa-cokoladicama-hrvatska-ne-zeli-dobre-odnose-sa-srbijom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
taj odgovor je točan, praksa objave rata i ratnog stanja se napustila poslje drugog svjetskog.Gnječ wrote:kaja wrote:ako nisi znao, poslje drugog svjetskog rata rijetko koji je rat je službeno objavljen i skoro niti jedna država nije proglasila ratno stanje.provocator wrote:Da i? sad ti meni tu navedi jedan jedini službeni dokument u kojem piše da je Hrvatska proglasila ratno stanje i protiv koga je točno proglasila. Pa onda sukladno tome navedi datum početka rata i datum završetka rata, jerbo je poražena strana u tom ratu potpisla predaju iliti kapitulaciju.kaja wrote:
da i ?
prvi trgovinski sporazumi između francuske i njemačke su napravljeni 1950 e.
ta praksa se napustila.
prema tome nema smisla drviti po tome.
uvijek spreman odgovor uvijek u kontru pod svaku cijenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma nemoj? Kako i kada se točno ta praksa napustila? de nas prosvijetli!kaja wrote:
ako nisi znao, poslje drugog svjetskog rata rijetko koji je rat je službeno objavljen i skoro niti jedna država nije proglasila ratno stanje.
ta praksa se napustila.
De ne seri... nemoj opet provaliti idiotariju sličnu onoj od neki dan kada si se sprosrala rekavši da je Franjo Tuđman radio u ministarstvu obrane NDH.
Vi ste tamo svi kolektivno otisli u tri pizde materine.
Boze sacuvaj!
Boze sacuvaj!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..nitko nije otisao doslo do promjene starteskih okolnosti pa nekom to ne sjeda dobro...region vise nije bitan....Ringo10 wrote:Vi ste tamo svi kolektivno otisli u tri pizde materine.
Boze sacuvaj!
2015-09-08
Jel? I po čemu onda znamo tko je kada i zašto agresor a tko žrtva? Tko je napadač, agresor, a tko se brani i tko je žrtva?kaja wrote:
taj odgovor je točan, praksa objave rata i ratnog stanja se napustila poslje drugog svjetskog.
I tko je i kada točno dokinuo tu PRAKSU? De nas prosvijetli.
Last edited by provocator on 9/12/2016, 14:45; edited 1 time in total
pa pročitaj malo, guglaj ako ništa, ja se sjećam da sam još na faksu pročitala u nekoj literaturi da rijetko koja država objavljuje rat i ratno stanje nakon WW2, dodatnoj ili osnovnoj. istraži koji rat je objavljen poslje 1945 pa ćeš vidjeti, nema smisla da te ja uvjeravam, provjeri .provocator wrote:Ma nemoj? Kako i kada se točno ta praksa napustila? de nas prosvijetli!kaja wrote:
ako nisi znao, poslje drugog svjetskog rata rijetko koji je rat je službeno objavljen i skoro niti jedna država nije proglasila ratno stanje.
ta praksa se napustila.
De ne seri... nemoj opet provaliti idiotariju sličnu onoj od neki dan kada si se sprosrala rekavši da je Franjo Tuđman radio u ministarstvu obrane NDH.
što se tiče FT, to je Manolić objavio, u ministarstvu domobranstva ili oružanih snaga, kako se već zvalo. 1942.
jel sada moram tražiti taj članak da te uvjerim?
2015-08-15
Verovatno je otvorio Nikolicev portparol, tj. ti.vuksadinare wrote:ima temaSerbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2504460-nikolic-o-aferi-sa-cokoladicama-hrvatska-ne-zeli-dobre-odnose-sa-srbijom
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jasno...Serbinho-3 wrote:Verovatno je otvorio Nikolicev portparol, tj. ti.vuksadinare wrote:ima temaSerbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2504460-nikolic-o-aferi-sa-cokoladicama-hrvatska-ne-zeli-dobre-odnose-sa-srbijom
2015-09-08
http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1820-3159/2014/1820-31591404241K.pdf
evo ti malo, pa čitaj..za provocatora
2015-08-15
..i nemoj bre vise nista takvo slicno da pokusavas pokraj mene...
2015-09-08
Aha... ti jadna išla na faks i pročitala u nekoj literaturi. U kojoj to literaturi, krvi ti irudove?kaja wrote:
pa pročitaj malo, guglaj ako ništa, ja se sjećam da sam još na faksu pročitala u nekoj literaturi da rijetko koja država objavljuje rat i ratno stanje nakon WW2, dodatnoj ili osnovnoj. istraži koji rat je objavljen poslje 1945 pa ćeš vidjeti, nema smisla da te ja uvjeravam, provjeri .
što se tiče FT, to je Manolić objavio, u ministarstvu domobranstva ili oružanih snaga, kako se već zvalo. 1942.
Svaka čast!
Zašto onda Srbija nije u međunarodnim okvirima okvalificirana kao agresor i zašto sukladno tome ne plati ratnu odštetu RH?
Tko je i kada i kako pred međunarodnim tribunalom odgovarao za agresiju na Hrvatsku a da je iz Srbije i da u optužnici baš piše da se radi o agresiji na RH?
a evo ti za tuđmana...
Kasniji prvi hrvatski predsjednik je, naime, bio zaposlen kao dnevničar u Ministarstvu oružanih snaga NDH.
"Zašto je ta informacija o tome da je Franjo Tuđman bio dnevničar u Ministarstvu oružanih snaga NDH tako dugo tajna - i meni je nevjerojatno, jer biti 1941/1942. zaposlen u jednom ustaškom ministarstvu kao civil, nije neki krimen", ispričao je Manolić
Kasniji prvi hrvatski predsjednik je, naime, bio zaposlen kao dnevničar u Ministarstvu oružanih snaga NDH.
"Zašto je ta informacija o tome da je Franjo Tuđman bio dnevničar u Ministarstvu oružanih snaga NDH tako dugo tajna - i meni je nevjerojatno, jer biti 1941/1942. zaposlen u jednom ustaškom ministarstvu kao civil, nije neki krimen", ispričao je Manolić
2015-08-15
pa što si dosadan proljev, ne znam više u kojoj, evo ti jedan članak pa čitaj, ili ukucaj što te zanima i pročitajprovocator wrote:Aha... ti jadna išla na faks i pročitala u nekoj literaturi. U kojoj to literaturi, krvi ti irudove?kaja wrote:
pa pročitaj malo, guglaj ako ništa, ja se sjećam da sam još na faksu pročitala u nekoj literaturi da rijetko koja država objavljuje rat i ratno stanje nakon WW2, dodatnoj ili osnovnoj. istraži koji rat je objavljen poslje 1945 pa ćeš vidjeti, nema smisla da te ja uvjeravam, provjeri .
Svaka čast!
Zašto onda Srbija nije u međunarodnim okvirima okvalificirana kao agresor i zašto sukladno tome ne plati ratnu odštetu RH?
Tko je i kada i kako pred međunarodnim tribunalom odgovarao za agresiju na Hrvatsku a da je iz Srbije i da u optužnici baš piše da se radi o agresiji na RH?
pilaš po tome 5 godina a takvu praksu više nemaju odavno.
2015-08-15
jbg kajo morala si ostat i dalej na nasoj liniji sad ti provo ne da da se presaltas...
2015-09-08
Taj link ti curcu ništa ne vrijedi niti potvrđuje tvoje teze o praksi koja se kao sprovodi. De nam reci od kada i se ta i takva praksa sprovodi i kada i gdje je službeno odlučeno da se ta i takva praksa ne sprovodi te kada je ta i takva praksa postala nešto što je službeno i opće prihvaćeno?kaja wrote:http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1820-3159/2014/1820-31591404241K.pdf
Sviraš kurcu kao i neki dan kada si rekla da je Tuđman bio ministar obrane NDH.
ja sam na svojoj liniji, fućka se meni..vuksadinare wrote:jbg kajo morala si ostat i dalej na nasoj liniji sad ti provo ne da da se presaltas...
2015-08-15
nisam rekla da je bio ministar nego da je radio u ministarstvu, a što je ipak razlika.provocator wrote:Taj link ti curcu ništa ne vrijedi niti potvrđuje tvoje teze o praksi koja se kao sprovodi. De nam reci od kada i se ta i takva praksa sprovodi i kada i gdje je službeno odlučeno da se ta i takva praksa ne sprovodi te kada je ta i takva praksa postala nešto što je službeno i opće prihvaćeno?kaja wrote:http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1820-3159/2014/1820-31591404241K.pdf
Sviraš kurcu kao i neki dan kada si rekla da je Tuđman bio ministar obrane NDH.
dobro, ne znaš za ovo, nije problem ali nauči, nemoj pilati sto godina po nečemu a što je više danas nebitno.
2015-08-15
kaja wrote:ja sam na svojoj liniji, fućka se meni..vuksadinare wrote:jbg kajo morala si ostat i dalej na nasoj liniji sad ti provo ne da da se presaltas...
Guest- Guest
vidiš kako si glup, kao da službeno mora biti odlučeno..o jebem tiprovocator wrote:kaja wrote:gdje je službeno odlučeno da se ta i takva praksa ne sprovodi
neka praksa se napusti i to je to.
2015-08-15
Postoji i formalno-sadržajna objava rata i materijalno-pravna objava rata. Obje zajedno čine Faktičnu (činjeničnu) objavu.
Page 20 of 33 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 20 of 33