Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 11 of 33
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Evo da se pomirimo:epikur37 wrote:Hrvatsko - srpski rat se nastavlja preko cokoladica i ostalih kanditorskih proizvoda.....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da, jbt, klinci su popizdili kad im je dala srpske cokoladice i pocela galamiti: Kujvo, ovo si mi dala, fuuuj..mamaaa, mamaaa teta mi je dala sjpsku cokoladu kme kme kme..vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
nije tu stvar kupovine ili ne-svako kupuje ono sto voli. problem je sto se predsednica hrvatske izvinjavala jer je poklanjala cokoladice iz srbije...
2016-11-17
Najedeš se kajmaka i počneš da juriš ustaše po rivi.epikur37 wrote:Sad moras kupiti jedan srpski proizvod ako ne zelis ispasti ustasa..
Evo ja cu kupiti zlatiborskog kajmaka ima u intersparu....dobar, mastan, od srpskih krava sa tri roga
naravno da se ne gleda..dok ne vidis sto je unutra...onda se fitilj upali...pred ocima ti se pojave granate,mrtvi,istjerani,mrtvi brat,suprig,dijete...sto's onda?...uzmi uzmi hajde to je samo poklon.....a uzvrat:'nabij si taj poklon u dupe i onom tko ej sve to stavio unutra'Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
nije tu stvar kupovine ili ne-svako kupuje ono sto voli. problem je sto se predsednica hrvatske izvinjavala jer je poklanjala cokoladice iz srbije...
poklonu se u zube ne gleda, tako kaze stara poslovica...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobar dobar...samo je i tu pocela lopovija, svi odjednom prave vlasicki sir, jbt toliko ovaca na vlasicu nije bilo nikad...vuksadinare wrote:od kajmaka..ja kupujem domaci bosanski iz novog travnika
2016-11-17
Bilo bi love kajo, od ovih poslova u srbiji RH i nema neku extra lovu no nije sigurno za bacati.kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:
mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..
al tko to više vjeruje. da se prekinu trgovinski odnosi sa srbijom ne bi baš bilo ni za njihovu penziju. prema tome dosta tog sranja.
Guest- Guest
nisu oni ali jesu roditelji...'majku vam jebem sto nam daste..od onih krvoloka cokolade'govinda wrote:da, jbt, klinci su popizdili kad im je dala srpske cokoladice i pocela galamiti: Kujvo, ovo si mi dala, fuuuj..mamaaa, mamaaa teta mi je dala sjpsku cokoladu kme kme kme..vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
2015-09-08
Pa koji kurac onda kupuju mlijeko iz Kozarske Dubice i preradjuju ga u mlijecne proizvode na kojima pise "hrvatski proizvod"? Jebote po toj logici nikad niko ne bi trebao kupiti mercedesa ili volkswagena...vuksadinare wrote:naravno da se ne gleda..dok ne vidis sto je unutra...onda se fitilj upali...pred ocima ti se pojave granate,mrtvi,istjerani,mrtvi brat,suprig,dijete...sto's onda?...uzmi uzmi hajde to je samo poklon.....a uzvrat:'nabij si taj poklon u dupe i onom tko ej sve to stavio unutra'Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
2016-11-17
Ti nemoj da zobaš čika Veljine bone pa neće ništa da ti flešuje i da ti se priviđa. Čokolade nemaju za nus pojavu tripovanje.vuksadinare wrote:naravno da se ne gleda..dok ne vidis sto je unutra...onda se fitilj upali...pred ocima ti se pojave granate,mrtvi,istjerani,mrtvi brat,suprig,dijete...sto's onda?...uzmi uzmi hajde to je samo poklon.....a uzvrat:'nabij si taj poklon u dupe i onom tko ej sve to stavio unutra'Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
jeste, topili su zarobljene hrvatske branitelje u cokoladu...vuksadinare wrote:nisu oni ali jesu roditelji...'majku vam jebem sto nam daste..od onih krvoloka cokolade'govinda wrote:da, jbt, klinci su popizdili kad im je dala srpske cokoladice i pocela galamiti: Kujvo, ovo si mi dala, fuuuj..mamaaa, mamaaa teta mi je dala sjpsku cokoladu kme kme kme..vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
poanta svega..boli klince qrc sto pise na cokoladi..bitno je da je IMA...no modanje realiteta,nije ovdje strana aktivnost..govinda wrote:da, jbt, klinci su popizdili kad im je dala srpske cokoladice i pocela galamiti: Kujvo, ovo si mi dala, fuuuj..mamaaa, mamaaa teta mi je dala sjpsku cokoladu kme kme kme..vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:naravno da se ne gleda..dok ne vidis sto je unutra...onda se fitilj upali...pred ocima ti se pojave granate,mrtvi,istjerani,mrtvi brat,suprig,dijete...sto's onda?...uzmi uzmi hajde to je samo poklon.....a uzvrat:'nabij si taj poklon u dupe i onom tko ej sve to stavio unutra'Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
boze dragi...
Guest- Guest
jbg..kako kaze koli i plenki tu smo da se to mjenja...uostalom i trump sad hoce da se sve americko proizvodi na americkom tlu i od americkih sirovina..jbg doslo tako vrijemegovinda wrote:Pa koji kurac onda kupuju mlijeko iz Kozarske Dubice i preradjuju ga u mlijecne proizvode na kojima pise "hrvatski proizvod"? Jebote po toj logici nikad niko ne bi trebao kupiti mercedesa ili volkswagena...vuksadinare wrote:naravno da se ne gleda..dok ne vidis sto je unutra...onda se fitilj upali...pred ocima ti se pojave granate,mrtvi,istjerani,mrtvi brat,suprig,dijete...sto's onda?...uzmi uzmi hajde to je samo poklon.....a uzvrat:'nabij si taj poklon u dupe i onom tko ej sve to stavio unutra'Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:
2015-09-08
govinda wrote:dobar dobar...samo je i tu pocela lopovija, svi odjednom prave vlasicki sir, jbt toliko ovaca na vlasicu nije bilo nikad...vuksadinare wrote:od kajmaka..ja kupujem domaci bosanski iz novog travnika
najbolji je pirotski...
Guest- Guest
a jebo te, bosna, srbija i makedonija glavno trziste za Hrvatsku i sad nema neke ekstra love...ono, Nijemci se dave jeduci hrvatske proizvode, u Minkenu se uhvatio red od kilometra, svi cekaju kad ce stici Franckova kafa..tre911 wrote:Bilo bi love kajo, od ovih poslova u srbiji RH i nema neku extra lovu no nije sigurno za bacati.kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:
ej, frajeru, umorni smo već od vas..
al tko to više vjeruje. da se prekinu trgovinski odnosi sa srbijom ne bi baš bilo ni za njihovu penziju. prema tome dosta tog sranja.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
A platu koju primaju od profita njihovih firmi iz Srbije im ne smeta? Srpski leba jedu a ovamo se zgražavaju na jebene čokoladice za decu. Jebeni neki moralisti.vuksadinare wrote:nisu oni ali jesu roditelji...'majku vam jebem sto nam daste..od onih krvoloka cokolade'govinda wrote:da, jbt, klinci su popizdili kad im je dala srpske cokoladice i pocela galamiti: Kujvo, ovo si mi dala, fuuuj..mamaaa, mamaaa teta mi je dala sjpsku cokoladu kme kme kme..vuksadinare wrote:...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
govinda wrote:a jebo te, bosna, srbija i makedonija glavno trziste za Hrvatsku i sad nema neke ekstra love...ono, Nijemci se dave jeduci hrvatske proizvode, u Minkenu se uhvatio red od kilometra, svi cekaju kad ce stici Franckova kafa..tre911 wrote:Bilo bi love kajo, od ovih poslova u srbiji RH i nema neku extra lovu no nije sigurno za bacati.kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:
to reci treu i mihi...
hrvatski glavni brend i roba je turizam. bez mora bi hrvatska, sa ovakvim poslovanjem bila na nivou avganistana...
Guest- Guest
Pa u srbiji se sve to prodaje i to je činjenica a ti si napisao da je to smeće pa sam morao malo doliti ulja na vatru :)Sto'jan wrote:tre911 wrote:Hebiga bitno je da imamo vas da to "smeće" jedete. E sad ne možete se vaditi da ste ludi zbog naše hrane, ludi ste oduvijek iz ko zna kojeg razloga :)Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
i onda, e onda, pocnete da kenjate, da ne zelite robu iz srbije
terajte se vise u q odavde
jedina pametna od tebe.
da hrvati nemaju gde prodati svoje smece od robe, pocrkali bi od gladi...
ja ga, fala bogu ne jedem. osim K+ chipsa od paprike
Guest- Guest
govinda wrote:a jebo te, bosna, srbija i makedonija glavno trziste za Hrvatsku i sad nema neke ekstra love...ono, Nijemci se dave jeduci hrvatske proizvode, u Minkenu se uhvatio red od kilometra, svi cekaju kad ce stici Franckova kafa..tre911 wrote:Bilo bi love kajo, od ovih poslova u srbiji RH i nema neku extra lovu no nije sigurno za bacati.kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:
to reci treu i mihi...
najznačajniji hrvatski vanjskotrgovinski partneri su Njemačka, Italija i Slovenija.
Guest- Guest
a i to im je djelatnost u pm..jedan Prag koji je u centru evrope, daleko od svih mora, sam ima dva puta vece prihode od hrvatskog turizma...Sto'jan wrote:govinda wrote:a jebo te, bosna, srbija i makedonija glavno trziste za Hrvatsku i sad nema neke ekstra love...ono, Nijemci se dave jeduci hrvatske proizvode, u Minkenu se uhvatio red od kilometra, svi cekaju kad ce stici Franckova kafa..tre911 wrote:Bilo bi love kajo, od ovih poslova u srbiji RH i nema neku extra lovu no nije sigurno za bacati.kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:
Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!
hrvatski glavni brend i roba je turizam. bez mora bi hrvatska, sa ovakvim poslovanjem bila na nivou avganistana...
2016-11-17
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 11 of 33