Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 7 of 33
Page 7 of 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
pa ako se krenu baviti čokoladicama reći ću im.vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:
svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sta oni to praveSto'jan wrote:pizzon wrote:eto,
nasi visi interesi su da sve sve hr firme povuku iz srbije
a sve mesovite razjebu, svakom svoje, cao !
nikome nije interes da se hrvatske firme povuku iz srbije jer zaposlovjavaju gro ljudi i mnoga nasa deca se izdrzavaju na osnovu rada u hrvatskim firmama.
avione, dronove,
gluposti
sve su oni to namakli na osnovu
talenja sa politicarima koji su to aminovali
svu tu robu mozemo bez njih da pravimo
oni su samo uzeli deo profita na bazi talenja sa politicarima
Guest- Guest
kaja wrote:bitni su, najviše izvozimo njima i BiH, barem ja mislim.vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
i onda, e onda, pocnete da kenjate, da ne zelite robu iz srbije
terajte se vise u q odavde
jedina pametna od tebe.
da hrvati nemaju gde prodati svoje smece od robe, pocrkali bi od gladi...
tako je, a jos je srbija duplo vece trziste od bih.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:
svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...
ja ti garantujem da im je frizider pun srpske robe...
Guest- Guest
evo sanse, donesite zakon da se prekine svaki vid poslovanja sa srbijomkaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...kaja wrote:nema love od prošlosti, znaš..nećeš papati na konto 91 e.
Guest- Guest
pa eto, ne možemo mi izvoziti puno u eu jer njihove države subvencioniraju proizvođače i njihovi proizvodi su jeftiniji, i mi uvozimo od njih a ne izvozimo.Sto'jan wrote:kaja wrote:bitni su, najviše izvozimo njima i BiH, barem ja mislim.vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
jedina pametna od tebe.
al jebiga , objasni to ovima što misle da novci s grane padaju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pizzon wrote:sta oni to praveSto'jan wrote:pizzon wrote:eto,
nasi visi interesi su da sve sve hr firme povuku iz srbije
a sve mesovite razjebu, svakom svoje, cao !
nikome nije interes da se hrvatske firme povuku iz srbije jer zaposlovjavaju gro ljudi i mnoga nasa deca se izdrzavaju na osnovu rada u hrvatskim firmama.
avione, dronove,
gluposti
sve su oni to namakli na osnovu
talenja sa politicarima koji su to aminovali
svu tu robu mozemo bez njih da pravimo
oni su samo uzeli deo profita na bazi talenja sa politicarima
sta god da prave, raspitaj se koliko ima zaposlenih idea, frikom, pionir, soko stark i mnoge poljoprivredne zadruge koje su vecinski u hrvatskom vlasnistvu.
Guest- Guest
ne...u zemlje eu-a izvoz je porastao od kad smo primljeni u eu za 50%...a to ej ipak 500-milijunsko trziste....tako da vise nije toliko bitno da ovisimo nesto o srbijanskom trzistuSto'jan wrote:vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
jedina pametna od tebe.
gde se prodaje? u bih i u makedoniji i to je to...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:pa eto, ne možemo mi izvoziti puno u eu jer njihove države subvencioniraju proizvođače i njihovi proizvodi su jeftiniji, i mi uvozimo od njih a ne izvozimo.Sto'jan wrote:kaja wrote:bitni su, najviše izvozimo njima i BiH, barem ja mislim.vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:
jedina pametna od tebe.
al jebiga , objasni to ovima što misle da novci s grane padaju.
a EU ti ne daje da stavis prelevmane na njihove proizvode koje oni dampinguju po svim zemljama nekadasnje istocne evrope...
Guest- Guest
Radi ti. Ko je još od rada video koristi.govinda wrote:pa eto cetnik, imas poslovnu ideju..eto, radi nesto umjesto da prdis po forumima..dzango wrote:A srpskim čvarcima u Turskoj.govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
vuksadinare wrote:ne...u zemlje eu-a izvoz je porastao od kad smo primljeni u eu za 50%...a to ej ipak 500-milijunsko trziste....tako da vise nije toliko bitno da ovisimo nesto o srbijanskom trzistuSto'jan wrote:vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu
jedina pametna od tebe.
ajde, stavi na papir pa vidi koliki je trgovinski bilans HR-EU pa vidi koliko ste u minusu i dalje i vecno cete biti tu u minusu...
Guest- Guest
idea, pa ona je nastala tako sto su dobili prodajne objekte
po privlegovanim uslovima. sta oni to imaju, dzidza midze !?
to nisu mogli bez aminovanja od strane politicara.
idea je velika jer ima super lokacije koje nisu doneli iz hrvatske.
lokacije cine ideu a ne hr mooda. najuriti
Last edited by pizzon on 9/12/2016, 10:50; edited 2 times in total
Guest- Guest
dzango wrote:Radi ti. Ko je još od rada video koristi.govinda wrote:pa eto cetnik, imas poslovnu ideju..eto, radi nesto umjesto da prdis po forumima..dzango wrote:A srpskim čvarcima u Turskoj.govinda wrote:i aj sam za to..mislim da je turskim cokoladicama mjesto u Srbiji..Sto'jan wrote:i ja bih voleo da proteramo ideu, todorica i sve hrvatske tajkune iz srbije, zajedno sa svim njihovim krs proizvodima...
bas sam se pitao da li u novom pazaru i u sarajevu (osim istocnog dela) postoji neka mesara gde mogu da kupim svinjetinu?
Guest- Guest
pa u minusu smo ne sporim..ali to ej sad daleko manje nego recimo 2011 i 2012...jbg ulaskom u eu otvara ti se i golemo trziste..sto je logicnoSto'jan wrote:vuksadinare wrote:ne...u zemlje eu-a izvoz je porastao od kad smo primljeni u eu za 50%...a to ej ipak 500-milijunsko trziste....tako da vise nije toliko bitno da ovisimo nesto o srbijanskom trzistuSto'jan wrote:vuksadinare wrote:prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....Sto'jan wrote:
jedina pametna od tebe.
ajde, stavi na papir pa vidi koliki je trgovinski bilans HR-EU pa vidi koliko ste u minusu i dalje i vecno cete biti tu u minusu...
2015-09-08
pizzon wrote:idea, pa ona je nastala tako sto su dobili prodajne objekte
nisu oni dobili objekte po privilegovanim uslovima vec su vecina ideinih objekata objekti konzuma iz stare jugoslavije. prakticno njihova imovina...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa u minusu smo ne sporim..ali to ej sad daleko manje nego recimo 2011 i 2012...jbg ulaskom u eu otvara ti se i golemo trziste..sto je logicnoSto'jan wrote:vuksadinare wrote:ne...u zemlje eu-a izvoz je porastao od kad smo primljeni u eu za 50%...a to ej ipak 500-milijunsko trziste....tako da vise nije toliko bitno da ovisimo nesto o srbijanskom trzistuSto'jan wrote:vuksadinare wrote:
prodaje se itekako prodaje....ne boj se..zato ste nam sve manje pozeljni...da si to rekao prije eu...jos bi i razumio ovako..vise niset toliko bitni..a sto se interesa tu jso neke interese ima todoric i jos pokoji tajkun....
svejedno, tada vam je trgovinski deficiti bio kolosalan-sada je samo ogroman...
Guest- Guest
molim ?Sto'jan wrote:pizzon wrote:idea, pa ona je nastala tako sto su dobili prodajne objekte
nisu oni dobili objekte po privilegovanim uslovima vec su vecina ideinih objekata objekti konzuma iz stare jugoslavije. prakticno njihova imovina...
konzum stara juga, ajde molim te
odakle si ti, srbije ??
Guest- Guest
Idea je nastala kupovinom propalih trgovinskih firmi
sa super lokacijama
po basnoslovno povoljnim uslovima uz neminovno talenje
kakav konzum, to nije postojalo
sa super lokacijama
po basnoslovno povoljnim uslovima uz neminovno talenje
kakav konzum, to nije postojalo
Guest- Guest
pizzon wrote:molim ?Sto'jan wrote:pizzon wrote:idea, pa ona je nastala tako sto su dobili prodajne objekte
konzum stara juga, ajde molim te
odakle si ti, srbije ??
nego sta, to je sve njihova imovina. idea ti je pravni sledbenik tog nekadasnjeg konzuma...
Guest- Guest
jednostavno treba sjesti za stol u uspostaviti nove politicke smjernice na ovom prostoru...prosla je ona politika mesic/josipovic/pusic/tadic/djincic/ i slicno..tzv 'regionska'......problem je i sa međun.zajednicom sto tjera na neke odnose sa figom u đepu...
2015-09-08
Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:
Page 7 of 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 7 of 33