ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica

Page 22 of 33 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next

Go down

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica - Page 22 Empty Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica

Post by vuksadinare 9/12/2016, 16:05

..ono daj pare vratit cu kad stignem..ako ne das,....fuj,vi niste svoji,vi ste talibani i slicno... :D

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica - Page 22 Empty Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica

Post by vuksadinare 9/12/2016, 16:07

ringo sto se ti ne vratis ko i epikur u bosnu i na terenu se borite za prava hrvata..nego optuzujete npr hrvate iz cakovca kakvi ste to hrvati kad se ne borite za nas..a ovaj bosnu vidio na slikama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:13

Kud ode tema o Čokoladicama... jocolor

ebote Fuk,tis sanjati kako su čokoladice ozivjele i proganjaju te kroz mracne sume i nisko oblacno nebo,a posvuda magla..... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 16:17

bogomdani wrote:Kud ode tema o Čokoladicama... jocolor

ebote Fuk,tis sanjati kako su čokoladice ozivjele i proganjaju te kroz mracne sume i nisko oblacno nebo,a posvuda magla..... lol!
sta ode tema....kad cijem da mi ovi 'bosanski' hrvati epikur,rambo pocnu moralizirat dobijem mlade..ako su takvi patrioti kao ovaj sarajlija rambo..sto nije dosao na tecaj prvog redarstvenika 1990 godine...a znam par mladih sarajevskih hrvata koji su riskirali i dosli..takvbim ja njanci ne vjerujem u ono sto se predstavljaju..bjesni rat u hravtskoj 1991..a rambo i epikur..sta nas briga bitno da ne grmi kod nas...mi cemo se vec nekako dogovorit sa komsijama..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:18

michaellcmacha wrote:
tre911 wrote:
michaellcmacha wrote:
tre911 wrote:
Gnječ wrote:

Imaš sreću što te KIC štiti tebe ratnog zločinca ustašu da nisi ovdje zaštićen od strane admina krv bi ti meni pišao po forumu kurvin sine.
Ja mislim da bi mu sad trebao zaprjetiti i da ćeš ga streljati sa pištoljem iz zasjede kao i nedavno kada je miha najavio mogućnost da te potraži u Puli :))
ma ne pada mi na pamet, moram dobro pazit da ne spomenem bilo kakvu nakanu da idem na onu stranu... taj bi odmah tražio od Vlade da sazove uns vons krc palac i da učku miniraju....;)
Sjećam se da si ga zajebavao o odlasku u istru a ovaj odma pustio žutilo u gaće i najavio pucanje iz zasjede, ono hrabri gnječo i ko bi se od njega to nadao :DD
jbg, kad je takvog lika lako zajebavat...;)
Jedino što to dopizdi ali s vremena na vrijeme nije loše sunny
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:19

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:Molim admina da smiri ustaške provokatore trollove  da ne bi bilo nismo znali.
ajde de, budem ja zamolio da admini smire tebe koji stalno veličaš Ustaštvo spominjući ga u svakoj riječi... i ukoliko te oni ne discipliniraju ja ću to vrlo kvalitetno riješiti... ;)) makar se oni i ljutili na mene... ;)

Imaš sreću što te KIC štiti tebe ratnog zločinca ustašu da nisi ovdje zaštićen od strane admina krv bi ti meni pišao po forumu kurvin sine.
eto sreća i Bog da imamo Kica koji te sprječava da napraviš krvoproliće .... a za ovo kurvin sine budi sretan da smo na razdaljini koja TI bar donekle jamči sigurnost...

Jel ti to sada meni prijetiš jel kurvin sine? Prijetiš li mi ološu smeće ruralno ustaško?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 16:19

...joj takvih 'hrvata' majko mila..kad je grmilo nidje dok im nije dosao handzar pred vlastiti vrat..a prije toga..a to je tamo u hrvatskoj..nek se oni bore njihova kuca...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:23

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:Molim admina da smiri ustaške provokatore trollove  da ne bi bilo nismo znali.
ajde de, budem ja zamolio da admini smire tebe koji stalno veličaš Ustaštvo spominjući ga u svakoj riječi... i ukoliko te oni ne discipliniraju ja ću to vrlo kvalitetno riješiti... ;)) makar se oni i ljutili na mene... ;)

eto sreća i Bog da imamo Kica koji te sprječava da napraviš krvoproliće .... a za ovo kurvin sine budi sretan da smo na razdaljini koja TI bar donekle jamči sigurnost...

Jel ti to sada meni prijetiš jel kurvin sine? Prijetiš li mi ološu smeće ruralno ustaško?
Opet ti moraju dozu prozaca povećati a? jde priznaj koliko su ti puta navukli košulju sa podugačkim rukavima a?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:26

vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:Kud ode tema o Čokoladicama... jocolor

sta ode tema....kad cijem da mi ovi 'bosanski' hrvati epikur,rambo pocnu moralizirat dobijem mlade..ako su takvi patrioti kao ovaj sarajlija rambo..sto nije dosao na tecaj prvog redarstvenika 1990 godine...a znam par mladih sarajevskih hrvata koji su riskirali i dosli..takvbim ja njanci ne vjerujem u ono sto se predstavljaju..bjesni rat u hravtskoj 1991..a rambo i epikur..sta nas briga bitno da ne grmi kod nas...mi cemo se vec nekako dogovorit sa komsijama..

man toga vise..ajmo..jesil kad upao u vako nesto...

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica - Page 22 Belgian-chocolate-_2339760a
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 9/12/2016, 16:27

cool it guys ili lock teme
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:29

te belgijske jebene neke,ne znaju koliko da uzmu para za 100 grama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 16:31

za razliku od epikura i ramba ja sam se kao dragovoljac dosao u bosnu boriti za hrvate na pocetku oni u hrvatsku nisu dosli i zato pssst....ni rijec vise o moralu.osli u quratz i slicno...nemate ni p od prava na to..a ja na komentiranje u bh-a imam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 9/12/2016, 16:32

kic wrote:
Daj svima po čokoladicu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 9/12/2016, 16:32

vuksadinare wrote:za razliku od epikura i ramba ja sam se kao dragovoljac dosao u bosnu boriti za hrvate na pocetku oni u hrvatsku nisu dosli i zato pssst....ni rijec vise o moralu.osli u quratz i slicno...nemate ni p od prava na to..a ja na komentiranje u bh-a imam
U rat idu budale i sirotinja.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kic 9/12/2016, 16:34

dzango wrote:
kic wrote:
Daj svima po čokoladicu.

jednu gorku crnu ko Crna Gora :p
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:41

Čokoladice su svemu krive....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:46

"ČOKOLADA KISELOG UKUSA" Frans pres: Čokolitgejt Kolinde Grabar Kitarović
Tanjug | 09. 12. 2016 - 14:49h
| Komentara: 19

Skandalom sa srpskim čokoladicama, koje je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović podelila deci u Dubrovniku, bavi se danas i agencija AFP, koja kaže da je to ostavilo "loš ukus" u ustima između dva bivša neprijatelja, te da je ionako loše odnose "zakiselilo" do nivoa koji nije viđen od rata 1990.
Skandal sa čokoladom ispratili i svetski mediji
Foto: screenshot Skandal sa čokoladom ispratili i svetski mediji

- Čokolitgejt je počeo kada je hrvatska predsednika Kolinda Grabar Kitarović postila vrtić u Dubrovniku, gradu na hrvatskom delu Jadrana, i oduševljenoj deci podelila paketiće u kojima su se našle i čokoladice proizvedene u Srbiji - navodi AFP.

Primećuje da je ovaj, kako se navodi, sladak gest izazvao veliki problem i da hrvatska predsednica nije mogla da izabere gori dan za čokolade iz Srbije s obzirom na to da je 6. decembra obeležena 25. godišnjica ključne borbe za, kako se navodi, odbranu opkoljenog Dubrovnika od srpskih snaga na početku rata na prostoru bivše Jugoslavije.

Agencija podseća da se hrvatska predsednica dan kasnije javno izvinila i rekla da nije lično kontrolisala sadržaj paketa koji je podelila deci, i celu aferu nazvala "Čokolitgejt", šaljivo je uporedivši sa čuvenim "Votergejtom"

- Bila sam veoma razočarana jer lično podržavam kamanju Kupujmo hrvatsko - preneo je AFP reči Kitarović, uz napomenu da je takav njen potez izazvao veliki gnev u Srbiji.

Pročitaj još:

ČOKO SKANDAL Kolinda dubrovačkoj deci delila SRPSKE ČOKOLADICE!
Kolindin odgovor na "skandal" sa SRPSKOM ČOKOLADICOM
Šešelj: Otići ću kod Kolinde kao predsednik Srbije, a srpske čokoladice sam joj lično poslao

Potez Kitarovićeve, međutim, nije izazvao gnev samo u Srbiji.

Njena izjava naišla je i na kritike u Hrvatskoj, pa je tako saborski zastupnik i predsednik SNV Milorad Pupovac takvo ponašanje nazvao neprimerenim i sramotnim, a profesor na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu Dejan Jović je rekao da je Kolinda Grabar Kitarović pokazala da uopšte nema talenta za politiku i diplomatiju, posebno ekonomsku.

http://www.blic.rs/vesti/svet/cokolada-kiselog-ukusa-frans-pres-cokolitgejt-kolinde-grabar-kitarovic/7bjjrm1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:47

kic wrote:

Ti mene u koš sa trollovima provokatorima očito si se pogubio daj se barem drži pravila koja si sam napisao:

u forumskim raspravama: nije dozvoljeno vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati sudionike, kršiti privatnost

dakle od ove dvojice kretena miha-tre jesu li me izvrijeđali, omalovažavali i uznemiravali? jesu. još i prijetnja je tu njihova. mislim o čemu ti kic pričaš kakvo jebeno ključanje teme???? zaključaj tu dvojcu trollova jebote. ne moraš, ti ih i dalje daj meni ban jer njih je očito da štitiš to se iz priloženog vidi. ja ovaj fight nisam počeo niti sam tu dvojicu kurvinih sinova ( sad ih tako zovem jer imam pravo na to budući su oni mene prethodno vrijeđali ) uopće spomenuo u bilo kojem kontekstu oni su se na mene nakačili.

nastavi tako forum će ti imati countdown.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:51

Gnječ wrote:
kic wrote:

Ti mene u koš sa trollovima provokatorima očito si se pogubio daj se barem drži pravila koja si sam napisao:

u forumskim raspravama: nije dozvoljeno vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati sudionike, kršiti privatnost

dakle od ove dvojice kretena miha-tre jesu li me izvrijeđali, omalovažavali i uznemiravali? jesu. još i prijetnja je tu njihova. mislim o čemu ti kic pričaš kakvo jebeno ključanje teme???? zaključaj tu dvojcu trollova jebote. ne moraš, ti ih i dalje daj meni ban jer njih je očito da štitiš to se iz priloženog vidi. ja ovaj fight nisam počeo niti sam tu dvojicu kurvinih sinova ( sad ih tako zovem jer imam pravo na to budući su oni mene prethodno vrijeđali ) uopće spomenuo u bilo kojem kontekstu oni su se na mene nakačili.

Esko..ti ovo dvojici Pemzionera nes zamjeras???

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica - Page 22 StatlerandWaldorf

eto dobili pemzije i dosadno im je pa pomalo podhebavaju narod..nis zabrinjavajuce... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 16:52

Gnječ wrote:
kic wrote:

gnjeco naj se ljutit ali nisi ti normalan...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 16:54

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

gnjeco naj se ljutit ali nisi ti normalan...

u sustini,osim zesceg vokabulara,full je u pravu..dva malo zesca kompleksasa iz dosade gade po forumu..pitanje je sto nekog ne smiju podjebavati u reali,pa tu lijece komplekse?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 33 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics