ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica

Page 10 of 33 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33  Next

Go down

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica - Page 10 Empty Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica

Post by Guest 9/12/2016, 11:53

pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao da niste eu
i onda, e onda, pocnete da kenjate, da ne zelite robu iz srbije
terajte se vise u q odavde
čuj njega koji je 24h/365 dana u godini na hrvatskom forumu i sad bi on nekoga tjerao No

Guest
Guest

Back to top Go down

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica - Page 10 Empty Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica

Post by Guest 9/12/2016, 11:55

Sto'jan wrote:
pizzon wrote:
Sto'jan wrote:
govinda wrote:
pizzon wrote:

ma koja svojina ? ne kenjaj, majmune !
navedi, taksativno, koje su to objekte
konzum ili idea imali u srbiji, pre bilo cega ?
Konzum posluje u Srbiji pod brandom "Idea". Ideine prodavaonice se zovu Idea, Idea Super ili Idea Extra prema svojim veličinama. Grad Niš ima najveći broj Ideinih prodavaonica, 37, nakon čega slijedi Beograd sa 24.[9] Ostali Ideini supermarketi se nalaze u Novom Sadu, Leskovcu, Subotici, Vrbasu, Boru, Somboru, Užicu, Kraljevu, Valjevu, Gornjem Milanovcu, Šapcu, Kragujevcu, Zrenjaninu i drugim gradovima.
Ne vjerujem nesto a je Konzum u Nisu imao 37 prodavnica prije rata.

imao ih je, koje su posle '91 pripale pokojnom ,,angroprometu''. ne znam da li tacno 37 objekata, ali znam da ih je imao dosta... 
kao i ,,gavrilovic'' koji je kod parka ,,cair'' imao ogromnu radnju.
slusaj, to nije taj konzum
to nema veze

nego koji, prosvetli nas?
sta ima da te prosvetlim, 
prises napamet,
daj lokacije koje je imao hr konzum
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 11:56

Sto'jan wrote:
pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu

jedina pametna od tebe. 
da hrvati nemaju gde prodati svoje smece od robe, pocrkali bi od gladi...
Hebiga bitno je da imamo vas da to "smeće" jedete. E sad ne možete se vaditi da ste ludi zbog naše hrane, ludi ste oduvijek iz ko zna kojeg razloga :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 11:57

tre911 wrote:
pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao da niste eu
čuj njega koji je 24h/365 dana u godini na hrvatskom forumu i sad bi on nekoga tjerao No
nek prvo pođe od sebe kao primjer i nestane... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 11:58

Sto'jan wrote:
pizzon wrote:eto, 
nasi visi interesi su da sve sve  hr firme povuku iz srbije
a sve mesovite razjebu, svakom svoje, cao !

nikome nije interes da se hrvatske firme povuku iz srbije jer zaposlovjavaju gro ljudi i mnoga nasa deca se izdrzavaju na osnovu rada u hrvatskim firmama.
To je jasno ko dan, zato svi dovlače strane investicije i ne pitaju odakle dolaze, bitno da dolze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 11:59

pizzon wrote:
Sto'jan wrote:
pizzon wrote:
Sto'jan wrote:
govinda wrote:
Konzum posluje u Srbiji pod brandom "Idea". Ideine prodavaonice se zovu Idea, Idea Super ili Idea Extra prema svojim veličinama. Grad Niš ima najveći broj Ideinih prodavaonica, 37, nakon čega slijedi Beograd sa 24.[9] Ostali Ideini supermarketi se nalaze u Novom Sadu, Leskovcu, Subotici, Vrbasu, Boru, Somboru, Užicu, Kraljevu, Valjevu, Gornjem Milanovcu, Šapcu, Kragujevcu, Zrenjaninu i drugim gradovima.

imao ih je, koje su posle '91 pripale pokojnom ,,angroprometu''. ne znam da li tacno 37 objekata, ali znam da ih je imao dosta... 
slusaj, to nije taj konzum
to nema veze

nego koji, prosvetli nas?
sta ima da te prosvetlim, 
prises napamet,
daj lokacije koje je imao hr konzum

evo ti lokacija prva: zorana đinđića u nišu gde je danas idea, pre toga je bio angropromet-a sve te objekte je angropromet preuzeo od konzuma posle '91...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 11:59

tre911 wrote:
Sto'jan wrote:
pizzon wrote:idete po svetu, lijete suze, trazite da radite sa srbijom kao daniste eu

jedina pametna od tebe. 
Hebiga bitno je da imamo vas da to "smeće" jedete. E sad ne možete se vaditi da ste ludi zbog naše hrane, ludi ste oduvijek iz ko zna kojeg razloga :)
Kod svabija se prodaje i od jednih i od drugih,...Eto,ako su nekom mrske neccije zalihe,nek donira meni,ja to prodam i odoh promptno u pemziju na Hawai-e...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 9/12/2016, 11:59

Hrvatsko - srpski rat se nastavlja preko cokoladica i ostalih kanditorskih proizvoda.....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 12:00

tre911 wrote:
Sto'jan wrote:

jedina pametna od tebe. 

ja ga, fala bogu ne jedem. osim K+ chipsa od paprike :shy
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 12:02

Sto'jan wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:
pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..
mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..
ej, frajeru, umorni smo već od vas..
to reci treu i mihi... :)

ja ti garantujem da im je frizider pun srpske robe... Basketball
Moš misliti, iskreno ne znam što to iz srbije ima uopće u prodaju u RH da bi to mogao staviti u hladnjak
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 12:02

epikur37 wrote:Hrvatsko - srpski rat se nastavlja preko cokoladica i ostalih kanditorskih proizvoda.....
dobro,bilo bi zanimljivo gledati kako jedni druge shorate onim cokoladnim kremicama namaznima... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 12:02

tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by govinda 9/12/2016, 12:03

Sto'jan wrote:
govinda wrote:
pizzon wrote:
Sto'jan wrote:
pizzon wrote:
el si ti normalan
to mozes da pricas nekom drugom
konzum, iaoko je to upste postojalo
bilo je firma  dno kategroije u srbiji
lokacije, objekti, nema veze

kakve veze ima debilu glupi? pravo svojine je nedodirljivo...

ma koja svojina ? ne kenjaj, majmune !
navedi, taksativno, koje su to objekte
konzum ili idea imali u srbiji, pre bilo cega ?

u Nisu je mogao imati jednu a ne 37, u Beogradu evenutalno dvije..jbt, ispade da je Konzum harao Jugoslavijom prije rata, niko izvan Hrvatske nije znao da Konzum postoji..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 12:04

vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?

nije tu stvar kupovine ili ne-svako kupuje ono sto voli. problem je sto se predsednica hrvatske izvinjavala jer je poklanjala cokoladice iz srbije...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 9/12/2016, 12:04

kaja wrote:
dzango wrote:
kaja wrote:
Sto'jan wrote:
pizzon wrote:
el si ti normalan
to mozes da pricas nekom drugom
konzum, iaoko je to upste postojalo
bilo je firma  dno kategroije u srbiji
lokacije, objekti, nema veze

kakve veze ima debilu glupi? pravo svojine je nedodirljivo...
a ti našao njemu objasniti nešto, mora da je i on pojeo neku krivu čokoladicu kraš pa mu nije dobro. pa sere pola jutra, na tipkovnicu.
Ja volim hrvatsku Domaćicu. Kako god ko shvatio.
sa pregačom ili kokosom? ili klasik...
Ja sam stara škola. Samo klasika. Ne sad ono što izmišljaju. Smao neke perverzije.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 9/12/2016, 12:05

tre911 wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
....u preusdi za genocid i agresiju ima elemenata da se moze traziti ratna odsteta...kazem pitanje je politicke volje...vec nekoliko puta razlicite udruge su trazile od politickih vlasti kako milanoviceve tako i ove danas da s epodnese zahtjev za ratnom odstetom jer u presudi ima dovoljno elemenata da se to zatrazi..no u ovoj politickoj konstalaciji realno to je tesko ostvarivo...jer kao prvo srbija logicno nema tu lovu a tu su i politicke posljedice..pritisak međunarodne zajednice i slicno....no to je vec delikatnije pitanje..treba se prvo postaviti ovo zelimo li iskrenu gospodarsku suradnju sa srbijom ili ne...i obrnuto..ako pozivas na bojkot hrvatske kave ili proizvoda samo zato sto dio novca odlazi u fond iz kojeg se isplacuju mirovine i ostala financijska sredstva hrv.braniteljima onda jbg..s druge strane ako ne zelis jesti srpske proizvode iz svojih razloga..cemu onda trgovinska i gospodarska suradnja..
Nema presude za genocid. Popušili ste presudu. Možete samo da se kurobecate pa da jebavamo ove vaše što su uložili pare u Srbiji. I)li da kukate po forumima i dalje.
da bar hocete...ih sjebati... :D
Od čega ćete onda da isplaćujete penzije? Domoljublje se ne maže na hleb. Ili kruh.
Pa prvenstveno bi vi dobili po ušima jer te tvornice vas hrane a ne nas tako da...
Fabrike bi ostale. Ne mogu da nestanu. Bile su tu i pre nego što su ovi došli sa kešom.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 12:05

Sto'jan wrote:
vuksadinare wrote:tko hoce kupovati,uzimati te proizvode neka ih kupuje i uzima..ali isto tako ne treba napadati one koji to nece...jer cini mi se da je tu pomalo nastalo ono 'zasto ne zelite kupovat srpske proizvode'....a zasto bi?

nije tu stvar kupovine ili ne-svako kupuje ono sto voli. problem je sto se predsednica hrvatske izvinjavala jer je poklanjala cokoladice iz srbije...
...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 9/12/2016, 12:06

Sad moras kupiti jedan srpski proizvod ako ne zelis ispasti ustasa..

Evo ja cu kupiti zlatiborskog kajmaka ima u intersparu....dobar, mastan, od srpskih krava sa tri roga
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2016, 12:07

vuksadinare wrote:
Sto'jan wrote:

...'mater ti hebem vidi kakvo si mi smece dala'?....'oprostite nece se vise ponoviti'...kad razljucena masa digne frku sto ces?..zamjeriti im se?

poklonu se u zube ne gleda, tako kaze stara poslovica...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2016, 12:07

od kajmaka..ja kupujem domaci bosanski iz novog travnika
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 9/12/2016, 12:07

epikur37 wrote:Hrvatsko - srpski rat se nastavlja preko cokoladica i ostalih kanditorskih proizvoda.....
Evo da se pomirimo:

Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica - Page 10 15401146_653516121489696_5331232490487028_n

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 33 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics