Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 8 of 33
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..vuksadinare wrote:
svejedno...kazem mozda nije bilo bas prikladno 6.12..u dubrovniku kad su tu djeca poginulih branitelja,nestalih,onih koji su prosli logore..ipak po meni je veca greska ne kontroliranje paketa jer jbg mogao se i exploziv prosvercati..a sto se tice ovog drugog..tko zna mozda bi i ja isto na njenom mjestu postupio...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
el si ti normalanSto'jan wrote:pizzon wrote:molim ?Sto'jan wrote:pizzon wrote:idea, pa ona je nastala tako sto su dobili prodajne objekte
po privlegovanim uslovima. sta oni to imaju, dzidza midze !?
to nisu mogli bez aminovanja od strane politicara.
idea je velika jer ima super lokacije koje nisu doneli iz hrvatske.
lokacije cine ideu a ne hr mooda. najuriti
nisu oni dobili objekte po privilegovanim uslovima vec su vecina ideinih objekata objekti konzuma iz stare jugoslavije. prakticno njihova imovina...
konzum stara juga, ajde molim te
odakle si ti, srbije ??
nego sta, to je sve njihova imovina. idea ti je pravni sledbenik tog nekadasnjeg konzuma...
to mozes da pricas nekom drugom
konzum, iaoko je to upste postojalo
bilo je firma dno kategroije u srbiji
lokacije, objekti, nema veze
Guest- Guest
da idea mora da plati trzisnu cenu objekata,
momentalno bi riknuli
momentalno bi riknuli
Guest- Guest
ide je obicna muljavina i provala
Guest- Guest
Pižon je u pravu po pitanju lokacija i placanja istih,za uspjeh firmi,ovih i onih...u svabiji se to vidi iz aviona...dobro,uglavnom se to odnosi na prodajne objekte ,robe siroke potrosnje..
Guest- Guest
da, dragstori, hrana !bogomdani wrote:Pižon je u pravu po pitanju lokacija i placanja istih,za uspjeh firmi,ovih i onih...u svabiji se to vidi iz aviona...dobro,uglavnom se to odnosi na prodajne objekte ,robe siroke potrosnje..
Guest- Guest
tako svako moze da bude uspesan
Guest- Guest
moda,garderoba,ono sto svaki dan privlaci pogled kupaca..kod Menea ima jedna ulica gdje su najvise ducani,a svega i svacega..uglavnom modna garderoba,hrana,fastfudovi,mobishopovi,restorani...tu stalno ljudi cirkuliraju,i svi imaju pune ruke posla...ulica iza parelelno..3 godine sam skoro u tom gradu,nisam znao da ima cijeli jedan svijet malih trgovinica,onim đinđama za ukrasavanje stana,knjizara,Alfa ducan sa military opremom..tako svasta nesto...tu nema uopce ljudi u prolazu,u svrhu kupovine,nego oni koji bas znaju za to...pizzon wrote:da, dragstori, hrana !bogomdani wrote:Pižon je u pravu po pitanju lokacija i placanja istih,za uspjeh firmi,ovih i onih...u svabiji se to vidi iz aviona...dobro,uglavnom se to odnosi na prodajne objekte ,robe siroke potrosnje..
treca lokacija su veliki trgovacki centri..Mediamarkt,saturn,TOOM,i slicno za tehniku,alate,ovo i ono...tu se isto ide ciljano...ovi zadnji su maknuti van centra grada,vise u tim industrijskim zonama veleprodaje
Last edited by bogomdani on Fri 9 Dec - 11:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa Ledo sladoledi se proizvode u Srbiji, Idea ih plasira putem svojih trgovina...pizzon wrote:sta oni to praveSto'jan wrote:pizzon wrote:eto,
nasi visi interesi su da sve sve hr firme povuku iz srbije
a sve mesovite razjebu, svakom svoje, cao !
nikome nije interes da se hrvatske firme povuku iz srbije jer zaposlovjavaju gro ljudi i mnoga nasa deca se izdrzavaju na osnovu rada u hrvatskim firmama.
avione, dronove,
gluposti
sve su oni to namakli na osnovu
talenja sa politicarima koji su to aminovali
svu tu robu mozemo bez njih da pravimo
oni su samo uzeli deo profita na bazi talenja sa politicarima
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
cujte da rascistimo jednu stvar...postoje dio ljudi kojima smetaju srpski proizvodi i tko smo mi da im sudimo..njihovi i samo njihovi su razlozi zasto je to tako...kolinda je rekla prije(ne sad) pa cak i u preizborno vrijeme predsjednicke kampanje da ce iznimno uvazavati misljenje branitelja i stradalnika i saslusati sto ih muci i izaci u susret....tako da en znam cemu se vi cudite..kao da ej nesto blenula iz neba...shvatila je da nikakva cokoladica ma od kud dolazila nije toliko bitna da netko bude neraspolozen,tuzan,nezadovoljan...jbg..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..kaja wrote:
pa moj stari je bio u logoru, i što sada? neću jesti srpsku čokoladu..daj molim te..
al tko to više vjeruje. da se prekinu trgovinski odnosi sa srbijom ne bi baš bilo ni za njihovu penziju. prema tome dosta tog sranja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i shvatila je da srpska cokoladica ne vrijedi gubitka glasova....vuksadinare wrote:cujte da rascistimo jednu stvar...postoje dio ljudi kojima smetaju srpski proizvodi i tko smo mi da im sudimo..njihovi i samo njihovi su razlozi zasto je to tako...kolinda je rekla prije(ne sad) pa cak i u preizborno vrijeme predsjednicke kampanje da ce iznimno uvazavati misljenje branitelja i stradalnika i saslusati sto ih muci i izaci u susret....tako da en znam cemu se vi cudite..kao da ej nesto blenula iz neba...shvatila je da nikakva cokoladica ma od kud dolazila nije toliko bitna da netko bude neraspolozen,tuzan,nezadovoljan...jbg..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
pizzon wrote:el si ti normalanSto'jan wrote:pizzon wrote:molim ?Sto'jan wrote:pizzon wrote:idea, pa ona je nastala tako sto su dobili prodajne objekte
po privlegovanim uslovima. sta oni to imaju, dzidza midze !?
to nisu mogli bez aminovanja od strane politicara.
idea je velika jer ima super lokacije koje nisu doneli iz hrvatske.
lokacije cine ideu a ne hr mooda. najuriti
nisu oni dobili objekte po privilegovanim uslovima vec su vecina ideinih objekata objekti konzuma iz stare jugoslavije. prakticno njihova imovina...
odakle si ti, srbije ??
nego sta, to je sve njihova imovina. idea ti je pravni sledbenik tog nekadasnjeg konzuma...
kakve veze ima debilu glupi? pravo svojine je nedodirljivo...
Guest- Guest
a i ti si našao njemu nekog kurca objašnjavati...Sto'jan wrote:pizzon wrote:el si ti normalanSto'jan wrote:pizzon wrote:molim ?Sto'jan wrote:
odakle si ti, srbije ??
a kupujmo domace nista ? :) ma normalno, uvijek ce biti tih licemjernih domoljuba i patriJota a sto Kobilinda blebne neku glupost..politicarka je, nije valjda da iko ocekuje od nje nesto pametno?kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:
mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..
al tko to više vjeruje. da se prekinu trgovinski odnosi sa srbijom ne bi baš bilo ni za njihovu penziju. prema tome dosta tog sranja.
2016-11-17
mudro..trgovanje nikom nije naskodilo...kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:ej, frajeru, umorni smo već od vas..vuksadinare wrote:
mozda ti ne..ali ima hrpu onih koji nece...moramo to postivati...jer oni ne zive na marsu vec tu..kao sto ima vjerojatno ne mala skupina onih preko u srbiji koja istu stvar zeli i kontra hrvatskih proizvoda....i ne radi se tu samo o proizvodima da se razumijemo..ima protivljenja i u drugim sferama zivota...od kulutre,glazbe,sporta...tako ej to i tu se nista promjenit ne moze..
ne vidim da se itko buni na Imperij koji je u ratu izgradio Čermak..i trenutno vrijedi oko 100 milijuna Ojra...
Guest- Guest
Pa trzni centar na Uscu nije posotjao prije rata a Idea se lijepo rasirila u njemu, zar ne?Sto'jan wrote:pizzon wrote:el si ti normalanSto'jan wrote:pizzon wrote:molim ?Sto'jan wrote:
odakle si ti, srbije ??
2016-11-17
i muči ih čokolada? pa je ona taj veliki problem rješila..vuksadinare wrote:cujte da rascistimo jednu stvar...postoje dio ljudi kojima smetaju srpski proizvodi i tko smo mi da im sudimo..njihovi i samo njihovi su razlozi zasto je to tako...kolinda je rekla prije(ne sad) pa cak i u preizborno vrijeme predsjednicke kampanje da ce iznimno uvazavati misljenje branitelja i stradalnika i saslusati sto ih muci i izaci u susret....tako da en znam cemu se vi cudite..kao da ej nesto blenula iz neba...shvatila je da nikakva cokoladica ma od kud dolazila nije toliko bitna da netko bude neraspolozen,tuzan,nezadovoljan...jbg..
2015-08-15
kupujmo domaće, pola je uvezeno i prepakirano. dajte tko to viši puši u stvarnostigovinda wrote:a kupujmo domace nista ? :) ma normalno, uvijek ce biti tih licemjernih domoljuba i patriJota a sto Kobilinda blebne neku glupost..politicarka je, nije valjda da iko ocekuje od nje nesto pametno?kaja wrote:umorni smo da, od priče. od priče se ne živi. ne žive ni branitelji. i to dobro znaju. drugo što prodaju ovako ja ne bi ovo, ja ne bi ono...Regoč wrote:Od koga ste umorni? Od branitelja? Svaka čast, Hrvatine!vuksadinare wrote:to reci treu i mihi...kaja wrote:
ej, frajeru, umorni smo već od vas..
2015-08-15
a ti našao njemu objasniti nešto, mora da je i on pojeo neku krivu čokoladicu kraš pa mu nije dobro. pa sere pola jutra, na tipkovnicu.Sto'jan wrote:pizzon wrote:el si ti normalanSto'jan wrote:pizzon wrote:molim ?Sto'jan wrote:
odakle si ti, srbije ??
2015-08-15
Jbt, kod mene gdje smo stvarno na nivou afrike Konzum ima trzni centar, bivsi merkatorov i jos dvije samoposluge..i ne zatvaraju uprkos konkurenciji..jedino su morali zatvoriti parfimeriju iz konzmovog lanca, DM i CM su ih razvalili..
2016-11-17
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 8 of 33