liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: liga prvaka
sve si rekao. angelo da je igrao odpočetka jedini može ugurati loptu u gol. ne znam kaj da mislim o eduardu. nema on velike kikseve ali ga jebe ta prva stativa. najugodnije su me iznenadili gonsalo i matelTommy Ramone wrote:Odlična utakmica Dinama. Opet nas golman pokapa. Ne razumijem igru s Hodžićem, a na klupi Pjaca i Angelo.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
što se tiče penala za dinamo ostat ću objektivan i dosljedan sebi i reči ću da ja takav penal nikad ne bi svirao. isto kao što nije sviran za bayern protiv dinama ili za hajduk u derbiju. izgleda da beusan i hr javnost ima drugačije poglede na prirodan položaj ruke od europskog kriterija
2015-08-19
Braćala wrote:Cmardiola revolucija se nastavlja. Limitirani trener koji odmah popusi od prve jace ekipe...
Da li ti je sada jasno spermenko da si glup ko klosperwova kurcina?
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
A to je bila od onog trenutka kad se Dinamo kvalificirao u ligu prvaka.End1899 wrote:sad je 4. pozicija neminovna
arsenal odigra preko kurca i prčija misli da nešto vrijedi lol eno pogledajte utakmice protiv uniteda i bayerna da vidite što su mislili o dinamu. olympiakos rutinski na rezultat, u grčkoj šamaranje, dinamo ne zna igrat pred punim stadionom tj. na gostovanjima
Tebe je netko gadno izjebo i to drito u bulju.bafalo wrote:arsenal odigra preko kurca i prčija misli da nešto vrijedi lol eno pogledajte utakmice protiv uniteda i bayerna da vidite što su mislili o dinamu. olympiakos rutinski na rezultat, u grčkoj šamaranje, dinamo ne zna igrat pred punim stadionom tj. na gostovanjima
Zeko-
2015-08-26
Istina. Takve penale netko svira, netko ne. Zato i onaj penal za Hajduk o kojem su hajdukovci danima pričali u derbiju, nije ni "p" od penala. Ali jučer je bio klasični penal za Dinamo onaj prije stative Roga, jer je prilikom šuta igrač Olympiacosa u padu rukom skrenuo loptu koja je kasnije okrznula stativu i da to nije napravio ušla bi u gol. To je najveća greška talijana jučer. No i inače sudio je katastrofalno na štetu Dinama počevši od nejednakog kriterija kod dosuđivanja prekršaja, dodjele žutih kartona jer je onaj grk već trebao imati 2 kartona prije nego je prvi dobio, nepoštivanje prednosti Soudaniju i tak dalje, iako i dalje za mene je glavni i jedini krivac za poraz Eduardo kojemu se treba zahvaliti na neznanju i potjerati ga u 3 pičke materine, staviti na gol Ježinu, ako treba i istrpiti ga i onda imati golmana za narednih nekoliko godina. Ne smije se dozvoliti da ekipa koja ovu LP igra stvarno dobro, trpi radi golmanskih dječjih bolesti. Napominjem kako smo malog Zeleniku razapinjali nakon primljenog gola protiv bečke Ausrije u Zagrebu u "svoj" ćošak, a to je bila 100 % manja greška od ove jučer, a Zelenika je zbog nje izvisio iz Dinama.kuracodigraca wrote:što se tiče penala za dinamo ostat ću objektivan i dosljedan sebi i reči ću da ja takav penal nikad ne bi svirao. isto kao što nije sviran za bayern protiv dinama ili za hajduk u derbiju. izgleda da beusan i hr javnost ima drugačije poglede na prirodan položaj ruke od europskog kriterija
Zeko-
2015-08-26
ne bih uspoređivao zelenog i eduarda, to je i dalje nebo i zemlja. što se tiče ježine ili bilo kog drugog kojeg treba istrpiti meni se više ne trpi nikoga. hoću golmana gotovog. no da li je to uopće moguće dobiti za naše mogućnosti
2015-08-19
što se tiče suđenja ne volim previše o tome. pobornik sam da je svatko najviše kovač svoje sreće. svih ovih godina smo imali korektno suđenje u europi. ove sezone nemamo baš najbolje suđenje. od onog izmišljenog penala u moldeu, do gola arsenala iz zaleđa i jučerašnjeg neujednačenog kriterija. ali tak je to. uvijek su veliki u milosti sudaca, tak smo i mi u hnl-u i to je ono što čitavo vrijeme tvrdim
2015-08-19
Da smo prošle sezone "trpili" Ježinu, danas bi imali golmana dostojnog LP. Ovaj portugalac koji je pun sebe, od kada je došao u Dinamo do danas, od svih golova koje je u Dinamu primio isključivi je krivac za više od pola njih. Nabijem ga na kurac više.kuracodigraca wrote:ne bih uspoređivao zelenog i eduarda, to je i dalje nebo i zemlja. što se tiče ježine ili bilo kog drugog kojeg treba istrpiti meni se više ne trpi nikoga. hoću golmana gotovog. no da li je to uopće moguće dobiti za naše mogućnosti
Zeko-
2015-08-26
pitaj navijace cmarsenala da li je njima bilo posteno sudenje...
End- Posts : 21177
2015-08-25
gdje? pa sudac im je jzučer priznao gol koji je giroud zabio rukama,neuer je izletio u prazno ali je giroud zabio gol rukama...a u zg su zabili iz zaleđa golEnd1899 wrote:pitaj navijace cmarsenala da li je njima bilo posteno sudenje...
dinamo je dobio poguranac za crveni i povijesnu pobjedu koju nikad bez toga ne bi ostvarili, jucer su "osteceni" za taj penal i to bi se trebalo ponistiti...
2015-08-25
crveni girouda u zg je čist...vidjelo se od prve minute da je lik van sebe i nonstop kenja i prigovara sucima...s tim da je arsenal pošteđen još jednoga crvenoga u zg
cist tako da bi ga sudio 1 od 100 s obzirom na reputaciju cmarsenala i da su mali uvijek podredeni protiv velikih. da ga nije sudio mamic bi potplatio koji clanak reda radi i za 2 dana nitko ne bi ni znao o tome. mozda su zato giroudu jucer dali da zabije rukama...
2015-08-25
možda bi dobili dostojnog golmana a možda i ne bi. previše moždaZeko wrote:Da smo prošle sezone "trpili" Ježinu, danas bi imali golmana dostojnog LP. Ovaj portugalac koji je pun sebe, od kada je došao u Dinamo do danas, od svih golova koje je u Dinamu primio isključivi je krivac za više od pola njih. Nabijem ga na kurac više.
2015-08-19
Pa baš i da ga nebi dobili, gori od ovga nemože biti. Samo je tu drugi problem, kad bi Ježina toliko kiksao već bi odavno izletio iz ekipe ili bolje rečeno, nebi imao dovoljan broj utakmica da toliko kikseva napravi.kuracodigraca wrote:možda bi dobili dostojnog golmana a možda i ne bi. previše moždaZeko wrote:Da smo prošle sezone "trpili" Ježinu, danas bi imali golmana dostojnog LP. Ovaj portugalac koji je pun sebe, od kada je došao u Dinamo do danas, od svih golova koje je u Dinamu primio isključivi je krivac za više od pola njih. Nabijem ga na kurac više.
Zeko-
2015-08-26
Misliš da i on ima pojma o čem priča ?kuracodigraca wrote:o čemo ovaj end priča
Zeko-
2015-08-26
možda si u pravu a možda i ne. ja i dalje tvrdim da eduardo nije imao klasičnih kikseva. ali se od njega s obirom na reputaciju i plaču očekuje više. ni meni nije leglo to primanje golova na prvu stativu ali možda previše očekujemo od golmanaZeko wrote:Pa baš i da ga nebi dobili, gori od ovga nemože biti. Samo je tu drugi problem, kad bi Ježina toliko kiksao već bi odavno izletio iz ekipe ili bolje rečeno, nebi imao dovoljan broj utakmica da toliko kikseva napravi.kuracodigraca wrote:možda bi dobili dostojnog golmana a možda i ne bi. previše moždaZeko wrote:Da smo prošle sezone "trpili" Ježinu, danas bi imali golmana dostojnog LP. Ovaj portugalac koji je pun sebe, od kada je došao u Dinamo do danas, od svih golova koje je u Dinamu primio isključivi je krivac za više od pola njih. Nabijem ga na kurac više.
2015-08-19
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50