liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: liga prvaka
mene samo nervira kad ljudi pričaju a većina je takvog stava da je dinamo imao sreće. nije to sreća nego sport, neutralizirali su arsenal i iskoristili svoje prilike, poštena pobjeda i pošten rezultat koji nema veze sa srećom nego taktikom, kvalitetom, mentalitetom i svemu onome što utječe na jednu utakmicu.
i nije to neka bezvezna ekipa nego momčad koja vrijedi 50 miliona eura, koja ima nekolicinu igrača reprezentativnog nivoa u koju se dugo ulaže i sustavno gradi koja skoro godinu dana nije izgubila nogometnu utakmicu tako da to ima određeni značaj.
i nije to neka bezvezna ekipa nego momčad koja vrijedi 50 miliona eura, koja ima nekolicinu igrača reprezentativnog nivoa u koju se dugo ulaže i sustavno gradi koja skoro godinu dana nije izgubila nogometnu utakmicu tako da to ima određeni značaj.
Guest- Guest
sreća je kada recimo chelsea istepe barcu i bayerna a ovi im stvore 100 prilika i sve fulaju...a chelsea 2x pređe centar i zabije 2 gola iz 2 udarca...a ovo dinamo-arsenal je bilo i više nego zalsuženo,dinamo je nadigrao arsenala baš onako kako treba protiv njih,kontre i polukontre
Koja idiotska slika. Ako je ikad Dinamo u Europi imao savršeno postavljenu taktiku onda je to bilo sad. I gdje je to Dinamo imao više sreće od Arsenala. Potpuno zaslužena pobjeda i odlično pripremljena utakmica.scorpion wrote:
Guest- Guest
dinamo je bio i opasniji od arsenala samo što nisu znali kvalitetno riješavati polukontre i kontre, a taj problem je do individualne kvalitete igrača.
Guest- Guest
To se zove učinkovitost ili efikasnost! A sreća je kad Barcelona u polufinalu protiv istog tog Chelsea, dobije sudca koji zatvori oči i pusti ih u finalemuckodjubre wrote:chelsea 2x pređe centar i zabije 2 gola iz 2 udarca
u oba slučaja sreća...scorpion wrote:To se zove učinkovitost ili efikasnost! A sreća je kad Barcelona u polufinalu protiv istog tog Chelsea, dobije sudca koji zatvori oči i pusti ih u finalemuckodjubre wrote:chelsea 2x pređe centar i zabije 2 gola iz 2 udarca
dobar post..operw wrote:mene samo nervira kad ljudi pričaju a većina je takvog stava da je dinamo imao sreće. nije to sreća nego sport, neutralizirali su arsenal i iskoristili svoje prilike, poštena pobjeda i pošten rezultat koji nema veze sa srećom nego taktikom, kvalitetom, mentalitetom i svemu onome što utječe na jednu utakmicu.
Vidit ćemo dalje taj kvalitet. Jedva čekam okršaje sa Olympiacosomkic wrote:dobar post..operw wrote:mene samo nervira kad ljudi pričaju a većina je takvog stava da je dinamo imao sreće. nije to sreća nego sport, neutralizirali su arsenal i iskoristili svoje prilike, poštena pobjeda i pošten rezultat koji nema veze sa srećom nego taktikom, kvalitetom, mentalitetom i svemu onome što utječe na jednu utakmicu.
škorpio ajde šuti,ti si već posarn iz pretkola i time što je dinamo uhvatio bodove...drži se onoga što ti ide bolje:
Tebi je glupsone bolje da paziš na svoju curu. Jer dok ti pišeš idiotarije po forumu, mala se servisira po Zagrebu
možeš usput i popušiti vojvodi...kad mu se već uvlačiš ušupak sad i njegove fore kupiš
E vidi demo. A da odjebaus napravis samnom. Ok nediram te nediraj me ok.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
operw wrote:mene samo nervira kad ljudi pričaju a većina je takvog stava da je dinamo imao sreće. nije to sreća nego sport, neutralizirali su arsenal i iskoristili svoje prilike, poštena pobjeda i pošten rezultat koji nema veze sa srećom nego taktikom, kvalitetom, mentalitetom i svemu onome što utječe na jednu utakmicu.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
pa mi smo imali još 3 čiste šanse. jedino tko je imao sreće je arsenal. pa ćorke im je mogao zabiti treći u zadnjoj sekundiTommy Ramone wrote:Koja idiotska slika. Ako je ikad Dinamo u Europi imao savršeno postavljenu taktiku onda je to bilo sad. I gdje je to Dinamo imao više sreće od Arsenala. Potpuno zaslužena pobjeda i odlično pripremljena utakmica.scorpion wrote:
2015-08-19
ovo je jedna od rijetkih utakmica u europi gdje nije izgledalo da kod svakog napada protivnika visi gol
2015-08-19
Ti mi reci glupi retardu! Ja makar kupim vojvodine fore, vojvoda je gospodin čovjek. Ti si jadniče spao na to da kupiš fore od onog cigana čmarendamuckodjubre wrote:možeš usput i popušiti vojvodi...kad mu se već uvlačiš ušupak sad i njegove fore kupiš
ubij se balijo priglupa, ucini svijetu uslugu, ti si dokaz da vanzemaljci postoje jer nitko na svijetu ne moze biti tako glup, da li je tebi to jasno glupane glupi glupasti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ma nema to veze s tobom,ne diram tebe već ovoga retardiranoga balavoga baliju koji ti se toliko uvlači u šule da je degutantnopablo_escobar wrote:E vidi demo. A da odjebaus napravis samnom. Ok nediram te nediraj me ok.
Kako je ovaj glupi retard za kratko vrijeme dostigao glupocu cmarenda. Jesi dugi trenirao majmune hendikepirani?muckodjubre wrote:ma nema to veze s tobom,ne diram tebe već ovoga retardiranoga balavoga baliju koji ti se toliko uvlači u šule da je degutantnopablo_escobar wrote:E vidi demo. A da odjebaus napravis samnom. Ok nediram te nediraj me ok.
gluperdu ne moras zvati ona sam dode uvije nade razloga za biti glup, kako si samo glup izbleglico ciganska
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50