liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: liga prvaka
10) Dinamo je posljednji put slavio u Ligi prvaka 1999. protiv Sturma, bilo je 3:0. Nakon toga je odigrao 15 utakmica, izvukao je dva remija, uz 13 poraza
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:Vjera cast postenje i ponos a ponajvise cisto srce je ono sa cime se dici torinski llub. Cast i postenje se ne kupuju novcen i namjestanjem. LUCIANO MOGGI...... ovoga covika triba jos za zivota proglasit svetim.. HVALA TI BOZE JER NAVIJAN I PRIPADAM OBITELJI KOJA UTJELOVLJUJE CAST VJERU U BOGA PRAVDU I POSTENJE..... ZIVIO JUVENTUS
Guest- Guest
Ma ko mu jebe mater kad je sudac retard!? Kakve veze ima što igrač maše rukom, jel on sudac ili igrač koji maše rukom? Tako je to kad sudac iz HNL-a sudi ligu prvakaEnd1899 wrote:“Penal je dosudio nakon što je Ronaldo počeo mahati rukama, no to je sada prošlost" - Srna..
Kako se Juventus popišao po umjetnom Cityju. Di ste analitičari i stručnjaci pička vam materina?
Ovo je bilo u gostima, u Torinu će bit bukkake.
Ovo je bilo u gostima, u Torinu će bit bukkake.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
gol je s pravom poništen, Morata je bio u zaleđu i pokušao je sudjelovat u akciji. Novo pravilo.operw wrote:ovom klošaru jebem kevu i onome tko mu je dao da sudi utakmicu
prvo je poništio regularan gol Juventusu
drugo priznao je nereguralan gol cityu
čiste situacije koje kvalitetan sudac s kvalitetnim pomoćnim sucima mora vidjeti.
no nije imao muda da ukrade gol i mandžukiću
Gol cityja koji je priznat je smiješan, ali im niti to nije pomoglo. Smiješno je bilo gledat kako ekipa od milijardu eura jedinu nadu na domaćem terenu polaže u kontru. Jad i bijeda. Zato će na Areni dobit 3 komada.
Gigi i Herenanes kolosalni. Morata se ubio na lijevom krilu, a za Cuadrada mogu samo skinut šešir Marotti.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
sta se gliberis klosaru lopovski, nijedni nisu nista pokazali, da je na suprotnoj strani bio sahtar popusili bi skupa deset komada
End- Posts : 21177
2015-08-25
vidio sam danas da je to novo pravilo, iako se ne sjećam kad su ga promijenili jer prije je vrijedilo isto pravilo.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
romu bolje poznam, kao i barcelonu i njene mogućnosti. to bi morala biti 2
olympiacos je redom rušio borussiu, manchester united, atletico madrid, Juventus zadnjih sezona nisam ih želio dirat i igrati na bavarce
olympiacos je redom rušio borussiu, manchester united, atletico madrid, Juventus zadnjih sezona nisam ih želio dirat i igrati na bavarce
Guest- Guest
Barca je dosta u leru u sezonu krenula...ali nema veze, vidjet ćemo rekli bi slijepci...
darth_vader-
2014-04-17
idemoooooooooooooooooooooooooooooooooo karaj mali cmarsenal
End- Posts : 21177
2015-08-25
bio sam 2006.na arsenalu 0-3
scorpion-
2014-04-18
Još će sjebati jadne ljude na kladi, valjda ne postoji nitko u galaksiji tko je igrao, a da nije stavio 2... Pošto ponos, Wengeru?
Last edited by Vegvísir on 16/9/2015, 21:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50