liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: liga prvaka
Meksikanka Paola Valbuena, dopisnica američkog ESPN-a, smatra da blještavilo Real Madrida promijeni neke strane igrače.
"Modrić je bio drugačiji kada je došao ovdje. Imam osjećaj da misli da je superioran drugima, više mi se ne čini skroman. Upravo suprotno. Veliki novac i napisi da je presudan za Real vjerojatno utječu na njegovo ponašanje"
Bugarska dopisnica Zlatka Zamova nadala se u Madridu komentaru nekoga od hrvatskih igrača s obzirom na skorašnju kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Bugarske. Modrić, Kovačić i Srna je, međutim, nisu ni pogledali.
"Ti ljudi su očito neodgojeni. Ovo je sramotno i žalosno", istaknula je.
sta drugo ocelivat od 3 najveca klosara uz Mandzukica..
"Modrić je bio drugačiji kada je došao ovdje. Imam osjećaj da misli da je superioran drugima, više mi se ne čini skroman. Upravo suprotno. Veliki novac i napisi da je presudan za Real vjerojatno utječu na njegovo ponašanje"
Bugarska dopisnica Zlatka Zamova nadala se u Madridu komentaru nekoga od hrvatskih igrača s obzirom na skorašnju kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Bugarske. Modrić, Kovačić i Srna je, međutim, nisu ni pogledali.
"Ti ljudi su očito neodgojeni. Ovo je sramotno i žalosno", istaknula je.
sta drugo ocelivat od 3 najveca klosara uz Mandzukica..
End- Posts : 21177
2015-08-25
“Modrić, recimo, nikada nije proturječio ni Mourinhu, ni Ancelottiju ni Benítezu. Štoviše hvalio ih je na koju god bi ga poziciju stavili, ali i onda kada nije igrao. Ne bi mu palo na pamet, kao s Nikom Kovačem, imati drugačije mišljenje. Bio bi sasvim sigurno kažnjen”, rekla je. kakav klosar
2015-08-25
gigi kakav je to velikan. svaku utakmicu iskaže poštovanje suigračima, protivniku, neovisno o imenu, reputaciji, rezultatu, ili težini utakmice uvijek ljudski pristupi u svakoj prilici.
bože kakva veličina, najveći nogometaš svih vremena.
Guest- Guest
a ta meksikanka trebao joj je modrinjo reći da ide u kuhinju spremat ručak umjesto da ga ispitiva.
Guest- Guest
zamisli da je raketu slučajno pitala, od njega novinari bježe kad ga vide nogometni paparazi nova vrsta čovjeka ivan rakitić. nema medija u kojem se nije pojavio.
Guest- Guest
rakitic ima status legende primere kakav igrac, to ne moze kupiti nijedna marcina namjestena nagrada
2015-08-25
kad goca jurić zasuče rukav i stavi si onaj šećer u žilu i kaže aaaaajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo, a protivniku se leži krv u žilama
Guest- Guest
Jebem ti kevu klošarsku. Kako ne kužiš da svi na ovom forumu odavno shvatili koliko si glup? Ne zanima nikoga tvoje mišljenje, glupsone! Da je Rakitić otišao u Real i on bi bio klošar. Začepi više ta jebena pederska usta i prestani dosađivat sa Realom.End1899 wrote:rakitic ima status legende primere kakav igrac, to ne moze kupiti nijedna marcina namjestena nagrada
Da ponovimo malo gradivo o kako se velikom klubu doista radi.
..
..
darth_vader-
2014-04-17
Samo zadnji okot moze tvrditi da je real madrid veliki klub. Taj klub je karcinom svjetskog nogometa nepostoji rijec da se izrazi covjek kojin se mogu opisati sve necasne radnje i lopovluk kojega provodi taj klub. Ni casti ni postenja ni morala ni velicine taj jad nema ama bas nista sto krasi velike klubove poput juventusa i bayerna... dao bog da isil unisti madrid
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
oni jesu isil i gore, to samo gluperde poput skorpije i bracale ne shvacaju.pablo_escobar wrote:dao bog da isil unisti madrid
2015-08-25
“Penal je dosudio nakon što je Ronaldo počeo mahati rukama, no to je sada prošlost" - Srna..
2015-08-25
Vjera cast postenje i ponos a ponajvise cisto srce je ono sa cime se dici torinski llub. Cast i postenje se ne kupuju novcen i namjestanjem. LUCIANO MOGGI...... ovoga covika triba jos za zivota proglasit svetim.. HVALA TI BOZE JER NAVIJAN I PRIPADAM OBITELJI KOJA UTJELOVLJUJE CAST VJERU U BOGA PRAVDU I POSTENJE..... ZIVIO JUVENTUS
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
10) Dinamo je posljednji put slavio u Ligi prvaka 1999. protiv Sturma, bilo je 3:0. Nakon toga je odigrao 15 utakmica, izvukao je dva remija, uz 13 poraza
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50