ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MODRIĆ LOPOV

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

MODRIĆ LOPOV - Page 5 Empty Re: MODRIĆ LOPOV

Post by Zeko 6/12/2016, 18:42

Lukina punica (Vanjina mama, za one koji neznaju kaj je to punica), bila je šefica financija u Dinamu dok je Luka u Dinamu igrao. Nemogu vjerovati da, ako ne Luku, jer on je imao pametnijeg posla, Čitaj : postati najbolji svjetski vezni igrač, ali svoju Vanjicu nije savjetovala kako sakriti lovu. Ako je Lukina ženica nešto poreza utajila, budu to sad platili i idemo dalje. Kakav kurčevi zatvor, nije išao nitko pa nebude ni Luka. Uostalom, poreznicima je do love, boli njih kurac hoće li Luka u zatvor ili ne.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/12/2016, 18:44

Zeko wrote:Lukina punica (Vanjina mama, za one koji neznaju kaj je to punica), bila je šefica financija u Dinamu dok je Luka u Dinamu igrao. Nemogu vjerovati da, ako ne Luku, jer on je imao pametnijeg posla, Čitaj : postati najbolji svjetski vezni igrač, ali svoju Vanjicu nije savjetovala kako sakriti lovu. Ako je Lukina ženica nešto poreza utajila, budu to sad platili i idemo dalje. Kakav kurčevi zatvor, nije išao nitko pa nebude ni Luka. Uostalom, poreznicima je do love, boli njih kurac hoće li Luka u zatvor ili ne.
messi i messijev tata šema...

MODRIĆ LOPOV - Page 5 6b8efe2f85c2b63406b2MODRIĆ LOPOV - Page 5 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500MODRIĆ LOPOV - Page 5 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 19:17

vrijeme je da se oduzme kapetanska traka tom kriminalcu iz reala, i dodijeli mariu mandžukiću ponosu slavonije i Juventusa najboljeg hrvatskog strijelca u povijesti kvalifikacija, drugog najboljeg napadača reprezentacije svih vremena i osvajača brojnih trofeja između kojih i titule serie A
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 6/12/2016, 19:21

odjednom mi mario mandžukić djeluje kao gospodin za ovu sramotu od igrača i čovjeka.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/12/2016, 19:22

MODRIĆ LOPOV - Page 5 9k=
[size=31]Mandžukić u Gunji i Slavonskom Brodu iskrcao 6 tona namirnica[/size]
Mario Mandžukić danas se neočekivano pojavio u Slavoniji kako bi pomogao stradalima u poplavi.

Nisam ovdje došao zbog sebe ni da pričam o sebi, došao sam tu da budem primjer drugima da isto pomognu što više mogu", naglasio je Mandžo.
"Sve se vidi tu, prizor je grozan. Došao sam i ja barem dati podršku. Mi kad igramo, ti ljudi isto navijaju za nas. Ja sad isto mogu navijati da sve bude dobro i da im dam podršku", rekao je Mario.

MODRIĆ LOPOV - Page 5 6b8efe2f85c2b63406b2MODRIĆ LOPOV - Page 5 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500MODRIĆ LOPOV - Page 5 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 19:25

muckodjubre wrote:MODRIĆ LOPOV - Page 5 9k=
[size=31]Mandžukić u Gunji i Slavonskom Brodu iskrcao 6 tona namirnica[/size]
Mario Mandžukić danas se neočekivano pojavio u Slavoniji kako bi pomogao stradalima u poplavi.

Nisam ovdje došao zbog sebe ni da pričam o sebi, došao sam tu da budem primjer drugima da isto pomognu što više mogu", naglasio je Mandžo.
"Sve se vidi tu, prizor je grozan. Došao sam i ja barem dati podršku. Mi kad igramo, ti ljudi isto navijaju za nas. Ja sad isto mogu navijati da sve bude dobro i da im dam podršku", rekao je Mario.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 6/12/2016, 19:45

Tommy Ramone wrote:Kakvo šamaranje malog novomarofskog klošara.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 6/12/2016, 20:07

End1899 wrote:
muckodjubre wrote:ende,CR i modrić i da budu osuđeni nitko ovdje neće izjaviti nebuloze tipa namjestila im barcelona ili negirati da nisu utajili porez...tada će biti jednaki kao i messi,neymar i coo....platiti će kaznu i gotovo...

ti ove koji nisu osuđeni (tko zna hoće li i biti) nazivaš kriminalcima,a za  ove koji su osuđeni nećeš reći da su krimosi...

za messija ti i potenciramo priču upravo radi toga,a načelno me boli kurac hoće li biti ili neće kažnjeni i to što je kažnjen,šta ja imam od toga da messi bude kažnjen ili ne?
da li ti shvaćaš kolika je razlika utajiti 4 milijuna i 150 milijuna? to je tebi jednako? kako možeš utajiti 150 milijuna i za to ne znati.
shvaćaš li razliku da je sam modrić na temelju te svoje firme sa svojom ženom na ime svojega sina krao novac od hrvatske preko engleske do španjolske, tebi je to isto kao messi koji to sve nema, koji nije imao pojma i to je dokazano na sudu da je isključivi krivac njegov otac, a ti kažeš da je messi, a pozivaš se na sud!?
ccc nije "na ime svoga sina" već se firma zvala po sinu. Tko je utajio 150 milijuna?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 6/12/2016, 20:12

End1899 wrote:
muckodjubre wrote:s jedne strane imaš nevinoga čovjeka koji nije osuđen-modrić,a  s druge strane imaš osuđenoga-messi...i sad tko drži stranu moralnim nakazama? ti za kojega messi koji je osuđen nije kriminalac,a modrić koji nije osuđen je kriminalac...

i ako bude osuđen,hoće i za njega vrijediti-svoje je odradio?
s jedne strane imaš messija koga zastupa njegov otac i on je isključivi krivac ove afere koja je zadesila messija i "samo" 4 milijuna koje je podmirio u roku odmah kao da se ništa nije dogodilo, a pribijen je na stup srama od takvi ljudskih šljamova kakvi si ti.
a sa druge strane imaš loreal koji je poslao inspekciju u barcelonu da bi na kraju opet sami sebe najviše razotkrili kao u aferi sa transferima maloljetnika! 
a modrić nema gdje nije bio pod istragom, cijelu karijeru, namjerno je otvorio tu firmu u jebenom luxemburgu da bi prao lovu, o čemu mi pričamo uopće, braniš okorjelog kriminalca. samo je putanje koja cifra će izaći u javnost, coentrao i pepe 7, mourinho 12, a pederko 150!
neće biti on je svoje odradio jer je on radio svjesno i namjerno i treba ga strpat u lepoglavu i jebat ga u čmar dok mu oči ne izađu.
Messiju je otac kriv, jer ovaj mora igrati nogomet dok je Modrić sam proučavao financijske zakone u Luxemburgu i drugdje. Ipak Luka ne igra nogomet pa stigne. Uh, zar mu žena nije nekakav financijaš? Možda je ona brinula o tim poslovima?
Ili ne ... Luka je Luka i samim tim je kriv!?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 20:13

MODRIĆ LOPOV - Page 5 Messimugshot
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 20:16

net netko više stavi na električnu stolicu tog monstruma
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 6/12/2016, 20:20

sat2 wrote:
End1899 wrote:
muckodjubre wrote:Tko je utajio 150 milijuna?
CRV7
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 6/12/2016, 20:27

sat2 wrote:
End1899 wrote:
muckodjubre wrote:s jedne strane imaš nevinoga čovjeka koji nije osuđen-modrić,a  s druge strane imaš osuđenoga-messi...i sad tko drži stranu moralnim nakazama? ti za kojega messi koji je osuđen nije kriminalac,a modrić koji nije osuđen je kriminalac...

s jedne strane imaš messija koga zastupa njegov otac i on je isključivi krivac ove afere koja je zadesila messija i "samo" 4 milijuna koje je podmirio u roku odmah kao da se ništa nije dogodilo, a pribijen je na stup srama od takvi ljudskih šljamova kakvi si ti.
a sa druge strane imaš loreal koji je poslao inspekciju u barcelonu da bi na kraju opet sami sebe najviše razotkrili kao u aferi sa transferima maloljetnika! 
a modrić nema gdje nije bio pod istragom, cijelu karijeru, namjerno je otvorio tu firmu u jebenom luxemburgu da bi prao lovu, o čemu mi pričamo uopće, braniš okorjelog kriminalca. samo je putanje koja cifra će izaći u javnost, coentrao i pepe 7, mourinho 12, a pederko 150!
neće biti on je svoje odradio jer je on radio svjesno i namjerno i treba ga strpat u lepoglavu i jebat ga u čmar dok mu oči ne izađu.
Messiju je otac kriv, jer ovaj mora igrati nogomet dok je Modrić sam proučavao financijske zakone u Luxemburgu i drugdje. Ipak Luka ne igra nogomet pa stigne. Uh, zar mu žena nije nekakav financijaš? Možda je ona brinula o tim poslovima?
pa njega se tereti za kriminalne radnje u hrvatskoj, engleskoj i španjolskoj, on namjerno nije plaćao taj porez, to je razlika njegovog slučaja i slučaja messi, za sve ostalo pročitaj gornji post.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/12/2016, 20:32

muckodjubre wrote:
End1899 wrote:modrić je najveći lopov balkana, najveća sramota hrvatske i uskoro će biti službeno. 
slično je kad su svi govorili ivo sanader je kriv, cijela stranka se spasila na račun njega, tako se on lopov misli spasiti na račun mamića, a preko luxemburga mu je slao pare na račun, nije on htio krast samo je slušao mamića, ali vanja će u zatvor.  santa
jel to ova šema:

Tužitelj je tvrdio kako je Jorge Messi osnovao mrežu lažnih tvrtki u Urugvaju, Belizeu, Švicarskoj i Velikoj Britaniji kako bi od španjolskih poreznika prikrio određene sponzorske prihode. Međutim, sudac koji vodi slučaj nije prihvatio argumente tužiteljstva oko isključive krivice Jorgea jer smatra kako je mlađi Messi imao saznanja o prijevari te je zbog toga zatražio i njegovu zatvorsku kaznu.

Prije tri godine Messi i njegov otac već su platili španjolskim poreznicima pet milijuna eura zbog neplaćenog poreza.

[size=31]Lionel Messi osuđen na 21 mjesec zatvora zbog porezne prijevare[/size]

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 6/12/2016, 20:36

End1899 wrote:
sat2 wrote:
End1899 wrote:

pa njega se tereti za kriminalne radnje u hrvatskoj, engleskoj i španjolskoj, on namjerno nije plaćao taj porez, to je razlika njegovog slučaja i slučaja messi, za sve ostalo pročitaj gornji post.
Jesi ti sa amperom u rodu? Messi ništa nije znao, jer je to radio tata, a Luka je znao sve (?) iako mu je to vodila žena?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 6/12/2016, 20:38

sat2 wrote:
Jesi ti sa amperom u rodu? Messi ništa nije znao, jer je to radio tata, a Luka je znao sve (?) iako mu je to vodila žena?
:lol:
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/12/2016, 20:44

kad messi igra nogomet,a luka ne igra  lol!

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by End 6/12/2016, 20:46

messi nema svoju firmu preko koje pere lovu na svoje ime za razliku od modrića koji ima koju mu vodi žena i koja se zove po njegovom sinu s jedinim ciljem neplaćanja poreza i ne plaća ga od doba dinama. znači gori je od messija deste piuta barem, a vidjet ćemo koliko još dok brojek izađu u javnost.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 6/12/2016, 20:51

druga stvar, messi nema nikakve veze s nama, a niste se štedili pisati sranja na njegov račun, ali modrić je sad sveta krava, sad je on uradio isto šta i svi ostali, i gore, pa ga to kao opravdava.. kakve sve sirotinje ovdje obitavaju
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/12/2016, 20:52

messijeve tvrtke osnovane po urugvaju i pvicarskoj su osnovane u svrhu humanitarnoga rada...

pa ni ne može messi ne plaćati porez za igranje igdje drugdje jer je cijeli život u barceloni...npr.neymara optužuju brazilci i španjolci

Neymar je pod istragom u još jednom slučaju izbjegavanja poreza i to puno većem. Naime, njegov prijelaz iz Santosa u Barcelonu i otkriće da je pritom Španjolska oštećena za više od 13 milijuna eura dovela su do ostavke tadašnjeg predsjednika Barcelona Sandra Rosella. Uz Neymara, problema s plaćanjem poreza imaju i njegovi suigrači Leo Messi i Javier Mascherano, koji je nedavno osuđen na godinu dana zatvora, ali se odmah potom nagodio.

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/12/2016, 20:53

End1899 wrote:druga stvar, messi nema nikakve veze s nama, a niste se štedili pisati sranja na njegov račun, ali modrić je sad sveta krava, sad je on uradio isto šta i svi ostali, i gore, pa ga to kao opravdava.. kakve sve sirotinje ovdje obitavaju
pisali smo isključivo jer si ti modrića i coo nazivao lopovima,krimosima iako nisu osuđeni. a s druge strane ti je sveta krava messi i coo koji su pravomoćno osuđeni

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics