MODRIĆ LOPOV
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: MODRIĆ LOPOV
pisali smo isključivo jer si ti modrića i coo nazivao lopovima,krimosima iako nisu osuđeni. a s druge strane ti je sveta krava messi i coo koji su pravomoćno osuđeniEnd1899 wrote:druga stvar, messi nema nikakve veze s nama, a niste se štedili pisati sranja na njegov račun, ali modrić je sad sveta krava, sad je on uradio isto šta i svi ostali, i gore, pa ga to kao opravdava.. kakve sve sirotinje ovdje obitavaju
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Namjerno nije plaćao, kažeš ti ? Jebo te bog blesavog, a Mesi ga slučajno nije plaćao ? Kaj misliš, jel' se može porez slučajno ne platiti ? Znaš ono, joj, zaboravil sam platiti 4 milje eura ...... Jesi nenormalan, u 3 pičke materine.End1899 wrote:pa njega se tereti za kriminalne radnje u hrvatskoj, engleskoj i španjolskoj, on namjerno nije plaćao taj porez, to je razlika njegovog slučaja i slučaja messi, za sve ostalo pročitaj gornji post.sat2 wrote:Messiju je otac kriv, jer ovaj mora igrati nogomet dok je Modrić sam proučavao financijske zakone u Luxemburgu i drugdje. Ipak Luka ne igra nogomet pa stigne. Uh, zar mu žena nije nekakav financijaš? Možda je ona brinula o tim poslovima?End1899 wrote:s jedne strane imaš messija koga zastupa njegov otac i on je isključivi krivac ove afere koja je zadesila messija i "samo" 4 milijuna koje je podmirio u roku odmah kao da se ništa nije dogodilo, a pribijen je na stup srama od takvi ljudskih šljamova kakvi si ti.muckodjubre wrote:s jedne strane imaš nevinoga čovjeka koji nije osuđen-modrić,a s druge strane imaš osuđenoga-messi...i sad tko drži stranu moralnim nakazama? ti za kojega messi koji je osuđen nije kriminalac,a modrić koji nije osuđen je kriminalac...
i ako bude osuđen,hoće i za njega vrijediti-svoje je odradio?
a sa druge strane imaš loreal koji je poslao inspekciju u barcelonu da bi na kraju opet sami sebe najviše razotkrili kao u aferi sa transferima maloljetnika!
a modrić nema gdje nije bio pod istragom, cijelu karijeru, namjerno je otvorio tu firmu u jebenom luxemburgu da bi prao lovu, o čemu mi pričamo uopće, braniš okorjelog kriminalca. samo je putanje koja cifra će izaći u javnost, coentrao i pepe 7, mourinho 12, a pederko 150!
neće biti on je svoje odradio jer je on radio svjesno i namjerno i treba ga strpat u lepoglavu i jebat ga u čmar dok mu oči ne izađu.
Ili ne ... Luka je Luka i samim tim je kriv!?
Zeko-
2015-08-26
kad sam ja modrića nazvao lopovom? od jučer prvi put kad je izašlo ovo iako je odavno upleten u malverzacije s mamićem. a ti ga niti sad ne nazivaš lopinom nego nedužnim s opravdanjima, a po messiju paljba iz svih oružja.
priznaj da je ljudsko dno da je lopov i gotovo..
priznaj da je ljudsko dno da je lopov i gotovo..
End- Posts : 21177
2015-08-25
kako nisi,no stop ga tako nazivaš i ne samo njega već i druge igrače reala,koliko puta si to samo napisao za ronalda?
a ni modrić ni ronaldo nisu osuđeni,dok je messi osuđen i ima sudsku presudu...
kad i ako osude i njih onda će i oni biti kao i messi,utajivači poreza
ti si glup pa moram opet pisat posebno za tebe... namjerno i svjesno u smislu da je znao šta radi i s kojim ciljem iako su ga za isto teretili već u hrvatskoj i engleskoj. messi nije platio iz nemara iz krivice svojeg oca.Zeko wrote:Namjerno nije plaćao, kažeš ti ? Jebo te bog blesavog, a Mesi ga slučajno nije plaćao ? Kaj misliš, jel' se može porez slučajno ne platiti ? Znaš ono, joj, zaboravil sam platiti 4 milje eura ...... Jesi nenormalan, u 3 pičke materine.End1899 wrote:pa njega se tereti za kriminalne radnje u hrvatskoj, engleskoj i španjolskoj, on namjerno nije plaćao taj porez, to je razlika njegovog slučaja i slučaja messi, za sve ostalo pročitaj gornji post.sat2 wrote:Messiju je otac kriv, jer ovaj mora igrati nogomet dok je Modrić sam proučavao financijske zakone u Luxemburgu i drugdje. Ipak Luka ne igra nogomet pa stigne. Uh, zar mu žena nije nekakav financijaš? Možda je ona brinula o tim poslovima?End1899 wrote:s jedne strane imaš messija koga zastupa njegov otac i on je isključivi krivac ove afere koja je zadesila messija i "samo" 4 milijuna koje je podmirio u roku odmah kao da se ništa nije dogodilo, a pribijen je na stup srama od takvi ljudskih šljamova kakvi si ti.muckodjubre wrote:s jedne strane imaš nevinoga čovjeka koji nije osuđen-modrić,a s druge strane imaš osuđenoga-messi...i sad tko drži stranu moralnim nakazama? ti za kojega messi koji je osuđen nije kriminalac,a modrić koji nije osuđen je kriminalac...
i ako bude osuđen,hoće i za njega vrijediti-svoje je odradio?
a sa druge strane imaš loreal koji je poslao inspekciju u barcelonu da bi na kraju opet sami sebe najviše razotkrili kao u aferi sa transferima maloljetnika!
a modrić nema gdje nije bio pod istragom, cijelu karijeru, namjerno je otvorio tu firmu u jebenom luxemburgu da bi prao lovu, o čemu mi pričamo uopće, braniš okorjelog kriminalca. samo je putanje koja cifra će izaći u javnost, coentrao i pepe 7, mourinho 12, a pederko 150!
neće biti on je svoje odradio jer je on radio svjesno i namjerno i treba ga strpat u lepoglavu i jebat ga u čmar dok mu oči ne izađu.
Ili ne ... Luka je Luka i samim tim je kriv!?
2015-08-25
to je u smislu namještanja utakmica, a ne poreza.muckodjubre wrote:kako nisi,no stop ga tako nazivaš i ne samo njega već i druge igrače reala,koliko puta si to samo napisao za ronalda?
2015-08-25
a modrić možda nije platio radi nemara i krivice njegove žene?
a neymar koji nije platio ni u brazilu i španjolskoj? a mascherano,a etoo??
uostalom sudac mu nije popušio tu priču da messi nije znao
Last edited by muckodjubre on 6/12/2016, 21:05; edited 1 time in total
pisao si da je ronaldo pokrao pare...namještanja utakmica kažeš? kakvih,imaš dokaze?End1899 wrote:to je u smislu namještanja utakmica, a ne poreza.muckodjubre wrote:kako nisi,no stop ga tako nazivaš i ne samo njega već i druge igrače reala,koliko puta si to samo napisao za ronalda?
vidiš ti koji je naslov teme? zbog čega bi mene bilo briga za neymara i mascherana ili bilo koga.. znam slučaj messija i znam da je modrić lopov ostalo me ne zanima, i on je naša sramota, našeg naroda i državemuckodjubre wrote:a modrić možda nije platio radi nemara i krivice njegove žene?
2015-08-25
ako ti sezona 2012. nije bila dokaz onda ti ništa nije...muckodjubre wrote:pisao si da je ronaldo pokrao pare...namještanja utakmica kažeš? kakvih,imaš dokaze?End1899 wrote:to je u smislu namještanja utakmica, a ne poreza.muckodjubre wrote:kako nisi,no stop ga tako nazivaš i ne samo njega već i druge igrače reala,koliko puta si to samo napisao za ronalda?
2015-08-25
zato jer ti je modrić trn u peti iz samo jednog razloga-jer je igrač real madrida...End1899 wrote:vidiš ti koji je naslov teme? zbog čega bi mene bilo briga za neymara i mascherana ili bilo koga.. znam slučaj messija i znam da je modrić lopov ostalo me ne zanima, i on je naša sramota, našeg naroda i državemuckodjubre wrote:a modrić možda nije platio radi nemara i krivice njegove žene?
a recimo messi koji je OSUĐEN za takvu stvar tebi nije lopov i kriminalac
šta je ronaldo platio suce da guraju real??End1899 wrote:ako ti sezona 2012. nije bila dokaz onda ti ništa nije...muckodjubre wrote:pisao si da je ronaldo pokrao pare...namještanja utakmica kažeš? kakvih,imaš dokaze?End1899 wrote:to je u smislu namještanja utakmica, a ne poreza.muckodjubre wrote:kako nisi,no stop ga tako nazivaš i ne samo njega već i druge igrače reala,koliko puta si to samo napisao za ronalda?
ne da mi se, daj mi da barem pri miru utakmicu pogledam...
2015-08-25
Mesio je lopovčina, a Luka je lopovčić. A spiku da za neplaćeni porez nije kriv on, već japa Mesi,nemreš prodati ni klincima u vrtiću. Jedino je tebi tu priču netko uspio uvaliti, no neznam zakaj mi to uopće nije čudno.End1899 wrote:vidiš ti koji je naslov teme? zbog čega bi mene bilo briga za neymara i mascherana ili bilo koga.. znam slučaj messija i znam da je modrić lopov ostalo me ne zanima, i on je naša sramota, našeg naroda i državemuckodjubre wrote:a modrić možda nije platio radi nemara i krivice njegove žene?
Zeko-
2015-08-26
kuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:Kakvo šamaranje malog novomarofskog klošara.
Guest- Guest
Zeko wrote:Mesio je lopovčina, a Luka je lopovčić. A spiku da za neplaćeni porez nije kriv on, već japa Mesi,nemreš prodati ni klincima u vrtiću. Jedino je tebi tu priču netko uspio uvaliti, no neznam zakaj mi to uopće nije čudno.End1899 wrote:vidiš ti koji je naslov teme? zbog čega bi mene bilo briga za neymara i mascherana ili bilo koga.. znam slučaj messija i znam da je modrić lopov ostalo me ne zanima, i on je naša sramota, našeg naroda i državemuckodjubre wrote:a modrić možda nije platio radi nemara i krivice njegove žene?
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» 2 udbaša i 1 lopov
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 13