MODRIĆ LOPOV
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: MODRIĆ LOPOV
muckodjubre wrote:onda messiju želiš da slomi vrat jer je osuđena lopovska klošarčina,jel tako?End1899 wrote:od dinama, preko tottenhama do loreala krao je cijelu karijeru, ako sam nekad napisao dao bog da slomi nogu, sad mu želim da slomi obje klošarčina lopovska
[size=31]Lionel Messi osuđen na 21 mjesec zatvora zbog porezne prijevare[/size]
Ma ignoriraj te njegove idiotske upise kad je GKK x 100.
Guest- Guest
po ničeu i endu: imamo messija koji je OSUĐEN i on nije lopov,a imamo modrića za kojega još ne znamo šta će biti,ali on je lopovi i treba slomiti obe noge...
samo neznalice gledaju tko je osuđen a tko ne. pravi znalci to prosude prema tome za koji klub igra i drže se toga kao činjenicemuckodjubre wrote:jel modrić osuđen?
jel messi osuđen?
Zašto lažeš?muckodjubre wrote:po ničeu i endu: imamo messija koji je OSUĐEN i on nije lopov,a imamo modrića za kojega još ne znamo šta će biti,ali on je lopovi i treba slomiti obe noge...
Di san ja napisa da Messi nije lopov?
Pa osuđen je, svoje je odsluzija...
Iako smatran da mu je to otac zakuva, a ne on sam...
A Luka je nakaza i platit ce isto za svoja nedjela...
Nadan se i zatvorom...
;)
Guest- Guest
s jedne strane imaš nevinoga čovjeka koji nije osuđen-modrić,a s druge strane imaš osuđenoga-messi...i sad tko drži stranu moralnim nakazama? ti za kojega messi koji je osuđen nije kriminalac,a modrić koji nije osuđen je kriminalac...
i ako bude osuđen,hoće i za njega vrijediti-svoje je odradio?
čekaj,malo ovaj je osuđen pa ga ne častiš nikakvim epitetima,dok ovaj nije osuđen a već je kriminalac? kakofridrih_niche wrote:Zašto lažeš?muckodjubre wrote:po ničeu i endu: imamo messija koji je OSUĐEN i on nije lopov,a imamo modrića za kojega još ne znamo šta će biti,ali on je lopovi i treba slomiti obe noge...
Di san ja napisa da Messi nije lopov?
Pa osuđen je, svoje je odsluzija...
Iako smatran da mu je to otac zakuva, a ne on sam...
A Luka je nakaza i platit ce isto za svoja nedjela...
Nadan se i zatvorom...
;)
sad to?
a modriću možda nije netko drugi zakuhao?
pametnom dosta...sve si rekao,ovim tvojim upisom stajem s daljnom raspravom oko ove temebafalo wrote:samo neznalice gledaju tko je osuđen a tko ne. pravi znalci to prosude prema tome za koji klub igra i drže se toga kao činjenicemuckodjubre wrote:jel modrić osuđen?
jel messi osuđen?
s jedne strane imaš messija koga zastupa njegov otac i on je isključivi krivac ove afere koja je zadesila messija i "samo" 4 milijuna koje je podmirio u roku odmah kao da se ništa nije dogodilo, a pribijen je na stup srama od takvi ljudskih šljamova kakvi si ti.muckodjubre wrote:s jedne strane imaš nevinoga čovjeka koji nije osuđen-modrić,a s druge strane imaš osuđenoga-messi...i sad tko drži stranu moralnim nakazama? ti za kojega messi koji je osuđen nije kriminalac,a modrić koji nije osuđen je kriminalac...
a sa druge strane imaš loreal koji je poslao inspekciju u barcelonu da bi na kraju opet sami sebe najviše razotkrili kao u aferi sa transferima maloljetnika!
a modrić nema gdje nije bio pod istragom, cijelu karijeru, namjerno je otvorio tu firmu u jebenom luxemburgu da bi prao lovu, o čemu mi pričamo uopće, braniš okorjelog kriminalca. samo je putanje koja cifra će izaći u javnost, coentrao i pepe 7, mourinho 12, a pederko 150!
neće biti on je svoje odradio jer je on radio svjesno i namjerno i treba ga strpat u lepoglavu i jebat ga u čmar dok mu oči ne izađu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Aha, znači messija zastupa neko drugi i nije on kriv. A igrače Reala ne zastupa niko i oni su sami krivi. Jebem ti kevu retardiranu
Last edited by scorpion on 6/12/2016, 15:30; edited 1 time in total
tvoj rezon:
1.messi osuđen za utaju poreza nije kriminalac
2.a modrić koji nije osuđen za utaju poreza je kriminalac
kad i ako osude i modrića onda će i on biti kao i messi,a do tada je jedan nevin drugi nije
kad i ako osude i modrića onda će i on biti kao i messi,a do tada je jedan nevin drugi nije
scorpion wrote:Aha, znači messija zastupa neko drugi i nije on kriv. A igrače Reala ne zastupa niko i oni su sami krivi. Jebem te retardirana
kretenčino on ima svoju firmu na sinovo ime idiote šiptarski glupi
2015-08-25
stvarno si glup ko noć. slučaj messija i modrića su nebo i zemljamuckodjubre wrote:tvoj rezon:
2015-08-25
scorpion wrote:Aha, znači messija zastupa neko drugi i nije on kriv. A igrače Reala ne zastupa niko i oni su sami krivi. Jebem ti kevu retardiranu
A izvor mu je neki novinarski klošar iz katalonskog El Munda. Čisto odvlačenje pozornosti od Barcinih muljaža kao i njenih igrača kojima bi i Al Capone pozavidio.
Guest- Guest
po čemu?End1899 wrote:stvarno si glup ko noć. slučaj messija i modrića su nebo i zemljamuckodjubre wrote:tvoj rezon:
ovome otac vodi financije,a ovome žena...
i razlika je u tome što je messi osuđen,modrić nije...kada i ako ga osude onda će biti jednaki,samo što tebi ni tada neće biti jednako iako mogu biti osuđeni za istu stvar
neymar,mascherano,messi,etoo...jebiga jadni nevini, njima je real namjestio,,,a zato su modrić i ronaldo okorijeli krimosi
kako će biti jednaki ako je modrić krao u dinamu, u tottenhamu i realu, a ovu je istraga samo na temelju dvije godine. i on je svjesno i namjerno koristio tu firmu da bi pobrao čim više para. i tebi je to isto kao messi koji nije imao pojma o ničemu. ti se namjerno isto radiš glup ili jesi stvarno tako glup... i on nije oštetio samo španjolsku nego i nas.
2015-08-25
Real je poslao inspekciju i namjestio.muckodjubre wrote:neymar,mascherano,messi,etoo...jebiga jadni nevini, njima je real namjestio,,,a zato su modrić i ronaldo okorijeli krimosi
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Real je poslao inspekciju i namjestio.muckodjubre wrote:neymar,mascherano,messi,etoo...jebiga jadni nevini, njima je real namjestio,,,a zato su modrić i ronaldo okorijeli krimosi
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» 2 udbaša i 1 lopov
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 13