MODRIĆ LOPOV
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: MODRIĆ LOPOV
End1899 wrote:kako šamaram, u zamahu sam
aha, evo-joše malo pa ćeš u nesvest pasti...
Guest- Guest
da li ti shvaćaš kolika je razlika utajiti 4 milijuna i 150 milijuna? to je tebi jednako? kako možeš utajiti 150 milijuna i za to ne znati.muckodjubre wrote:ende,CR i modrić i da budu osuđeni nitko ovdje neće izjaviti nebuloze tipa namjestila im barcelona ili negirati da nisu utajili porez...tada će biti jednaki kao i messi,neymar i coo....platiti će kaznu i gotovo...
ti ove koji nisu osuđeni (tko zna hoće li i biti) nazivaš kriminalcima,a za ove koji su osuđeni nećeš reći da su krimosi...
za messija ti i potenciramo priču upravo radi toga,a načelno me boli kurac hoće li biti ili neće kažnjeni i to što je kažnjen,šta ja imam od toga da messi bude kažnjen ili ne?
shvaćaš li razliku da je sam modrić na temelju te svoje firme sa svojom ženom na ime svojega sina krao novac od hrvatske preko engleske do španjolske, tebi je to isto kao messi koji to sve nema, koji nije imao pojma i to je dokazano na sudu da je isključivi krivac njegov otac, a ti kažeš da je messi, a pozivaš se na sud!?
End- Posts : 21177
2015-08-25
dokaži da je neko utajio 150 milion, gluperdo ciganska. dokaži, debilu. ne možeš porediti pravnosnažne sudske presude sa nekim natpisima iz žute štampe.
Guest- Guest
pomalo, tek je sitno isplivalo na površinu, vjerojatno je istina još puno mračnija
2015-08-25
messiju financije vodi otac i savjetnici,a modriću žena i savjetnici...a to kako se firma zove nebitno,i messijev otac je pootvarao razne firme po svijetuEnd1899 wrote:da li ti shvaćaš kolika je razlika utajiti 4 milijuna i 150 milijuna? to je tebi jednako? kako možeš utajiti 150 milijuna i za to ne znati.muckodjubre wrote:ende,CR i modrić i da budu osuđeni nitko ovdje neće izjaviti nebuloze tipa namjestila im barcelona ili negirati da nisu utajili porez...tada će biti jednaki kao i messi,neymar i coo....platiti će kaznu i gotovo...
ti ove koji nisu osuđeni (tko zna hoće li i biti) nazivaš kriminalcima,a za ove koji su osuđeni nećeš reći da su krimosi...
za messija ti i potenciramo priču upravo radi toga,a načelno me boli kurac hoće li biti ili neće kažnjeni i to što je kažnjen,šta ja imam od toga da messi bude kažnjen ili ne?
shvaćaš li razliku da je sam modrić na temelju te svoje firme sa svojom ženom na ime svojega sina krao novac od hrvatske preko engleske do španjolske, tebi je to isto kao messi koji to sve nema, koji nije imao pojma i to je dokazano na sudu da je isključivi krivac njegov otac, a ti kažeš da je messi, a pozivaš se na sud!?
http://www.espnfc.com/barcelona/story/2908343/lionel-messi-and-father-get-21-month-prison-term-in-tax-case-but-set-to-avoid-jail
toliko o tome koliko messi nije osuđen...
toliko o tome koliko messi nije osuđen...
Guest- Guest
pa osuđen je na 21 mjesec zatvora,ali se za kazne ispod 2g ne ide u zatvor
messi nije osuđen, osuđen je njegov otac kao isključivi i jedini krivac, a sad idem gledat BB, ćao luzeri uživajte u svojim iluzijama
2015-08-25
End1899 wrote:messi nije osuđen, osuđen je njegov otac kao isključivi i jedini krivac, a sad idem gledat BB, ćao luzeri uživajte u svojim iluzijama
ne laži, ciganine mrtvi!
Guest- Guest
prvo govoriš da se ja pozivam na štampu, a sad sam pozivaš na sportblic i kurir... koga ti jebeš klošaru kako si samo glup. psolije ću ja tebi postavit da vidiš kako izgleda oriđiđi dokument, a ne te tvoje slike u paintu kao šta si postavio dresove barcelone kako si glup
2015-08-25
S obzirom da su kazne zatvora za svakog pojedinačno manje od dvije godine i da nemaju kriminalni dosje niti jedan od njih dvojice ne mora ići u zatvor.
Messi se branio da nije znao ništa o financijskim poslovima koje je vodio njegov otac, ali ga je sudac usporedio s mafijaškim šefom koji ''ne zna ništa o poslovima svojih podređenih''.
Tužiteljstvo je kazalo kako su za skrivanje novca Messijevi koristili porezne oaze u Belizeu i Urugvaju.
Messi se branio da nije znao ništa o financijskim poslovima koje je vodio njegov otac, ali ga je sudac usporedio s mafijaškim šefom koji ''ne zna ništa o poslovima svojih podređenih''.
Tužiteljstvo je kazalo kako su za skrivanje novca Messijevi koristili porezne oaze u Belizeu i Urugvaju.
Ne zamjerite ništa malom spermenku. On se nalazi u osjetljivim godinama (14-15), a vi ste mu nasrnuli na idola. Zar ste mislili da će bit miran i objektivan? Imajte malo razumijevanja
scorpion-
2014-04-18
modrić je najveći lopov balkana, najveća sramota hrvatske i uskoro će biti službeno.
slično je kad su svi govorili ivo sanader je kriv, cijela stranka se spasila na račun njega, tako se on lopov misli spasiti na račun mamića, a preko luxemburga mu je slao pare na račun, nije on htio krast samo je slušao mamića, ali vanja će u zatvor.
slično je kad su svi govorili ivo sanader je kriv, cijela stranka se spasila na račun njega, tako se on lopov misli spasiti na račun mamića, a preko luxemburga mu je slao pare na račun, nije on htio krast samo je slušao mamića, ali vanja će u zatvor.
2015-08-25
bit će ovo proklet božić za mamić - modrić lopovsku družinu i co.
2015-08-25
kakvo bi to pojačanje bilo za reprezentaciju da napadnemo rusiju bez modrare, pašalića unutra i jedino nas gauchosi i messi mogu zaustavit u pohodu na trofej
2015-08-25
jel to ova šema:End1899 wrote:modrić je najveći lopov balkana, najveća sramota hrvatske i uskoro će biti službeno.
Tužitelj je tvrdio kako je Jorge Messi osnovao mrežu lažnih tvrtki u Urugvaju, Belizeu, Švicarskoj i Velikoj Britaniji kako bi od španjolskih poreznika prikrio određene sponzorske prihode. Međutim, sudac koji vodi slučaj nije prihvatio argumente tužiteljstva oko isključive krivice Jorgea jer smatra kako je mlađi Messi imao saznanja o prijevari te je zbog toga zatražio i njegovu zatvorsku kaznu.
Prije tri godine Messi i njegov otac već su platili španjolskim poreznicima pet milijuna eura zbog neplaćenog poreza.
[size=31]Lionel Messi osuđen na 21 mjesec zatvora zbog porezne prijevare[/size]
i kovačić van (igrač je real madrida),a unutra najbolji hr igrač svih vremena halilovićEnd1899 wrote:kakvo bi to pojačanje bilo za reprezentaciju da napadnemo rusiju bez modrare, pašalića unutra i jedino nas gauchosi i messi mogu zaustavit u pohodu na trofej
Lukina punica (Vanjina mama, za one koji neznaju kaj je to punica), bila je šefica financija u Dinamu dok je Luka u Dinamu igrao. Nemogu vjerovati da, ako ne Luku, jer on je imao pametnijeg posla, Čitaj : postati najbolji svjetski vezni igrač, ali svoju Vanjicu nije savjetovala kako sakriti lovu. Ako je Lukina ženica nešto poreza utajila, budu to sad platili i idemo dalje. Kakav kurčevi zatvor, nije išao nitko pa nebude ni Luka. Uostalom, poreznicima je do love, boli njih kurac hoće li Luka u zatvor ili ne.
Zeko-
2015-08-26
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» 2 udbaša i 1 lopov
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 13