MODRIĆ LOPOV
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: MODRIĆ LOPOV
Tommy Ramone wrote:Real je poslao inspekciju i namjestio.muckodjubre wrote:neymar,mascherano,messi,etoo...jebiga jadni nevini, njima je real namjestio,,,a zato su modrić i ronaldo okorijeli krimosi
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
znači ti tvrdiš messi je dao ocu da mu vodi financije pa nije znao (iako je suda dokazao drugačije).a modrić je dao ženi da mu vodi financije pa je sve znaoEnd1899 wrote:kako će biti jednaki ako je modrić krao u dinamu, u tottenhamu i realu, a ovu je istraga samo na temelju dvije godine. i on je svjesno i namjerno koristio tu firmu da bi pobrao čim više para. i tebi je to isto kao messi koji nije imao pojma o ničemu. ti se namjerno isto radiš glup ili jesi stvarno tako glup... i on nije oštetio samo španjolsku nego i nas.
klupko se odmotava, ako je ovo početak tko zna šta će biti dalje. lukicu u ćuzicu
End- Posts : 21177
2015-08-25
hoće,ko i messi i neymar
sud nije ništa dokazao nego je presudio da se ti novci moraju vratiti kako se i napravilo. vanja mu je kriva za malverzacije u hrvatskoj, engleksoj i španjolskoj ha, zato jer je on sva markentiška prava i zaradu preusmjerio na tu firmu to mu je vanja kriva, lol. messi svoj firmu nema, niti ima firmu na sina niti na ženu niti na bilo koga.muckodjubre wrote:znači ti tvrdiš messi je dao ocu da mu vodi financije pa nije znao (iako je suda dokazao drugačije).a modrić je dao ženi da mu vodi financije pa je sve znaoEnd1899 wrote:kako će biti jednaki ako je modrić krao u dinamu, u tottenhamu i realu, a ovu je istraga samo na temelju dvije godine. i on je svjesno i namjerno koristio tu firmu da bi pobrao čim više para. i tebi je to isto kao messi koji nije imao pojma o ničemu. ti se namjerno isto radiš glup ili jesi stvarno tako glup... i on nije oštetio samo španjolsku nego i nas.
2015-08-25
End1899 wrote:sud nije ništa dokazao nego je presudio da se ti novci moraju vratiti kako se i napravilo. vanja mu je kriva za malverzacije u hrvatskoj, engleksoj i španjolskoj ha, zato jer je on sva markentiška prava i zaradu preusmjerio na tu firmu to mu je vanja kriva, lol. messi svoj firmu nema, niti ima firmu na sina niti na ženu niti na bilo koga.muckodjubre wrote:znači ti tvrdiš messi je dao ocu da mu vodi financije pa nije znao (iako je suda dokazao drugačije).a modrić je dao ženi da mu vodi financije pa je sve znaoEnd1899 wrote:kako će biti jednaki ako je modrić krao u dinamu, u tottenhamu i realu, a ovu je istraga samo na temelju dvije godine. i on je svjesno i namjerno koristio tu firmu da bi pobrao čim više para. i tebi je to isto kao messi koji nije imao pojma o ničemu. ti se namjerno isto radiš glup ili jesi stvarno tako glup... i on nije oštetio samo španjolsku nego i nas.
kako si glup ciganine, ako sud ne dokaže-a presudi, onda ti žalba pobije takvu presudu kao iz pičke.
a ti i dalje spinuj i veruj nebulozama koje čitaš na barcabalkan.
debilu debilni
Guest- Guest
izvori s barce balkan znaju bolje od suda
kao da on zna što je žalba...to ih ne uče na barca balkanSto'jan wrote:End1899 wrote:sud nije ništa dokazao nego je presudio da se ti novci moraju vratiti kako se i napravilo. vanja mu je kriva za malverzacije u hrvatskoj, engleksoj i španjolskoj ha, zato jer je on sva markentiška prava i zaradu preusmjerio na tu firmu to mu je vanja kriva, lol. messi svoj firmu nema, niti ima firmu na sina niti na ženu niti na bilo koga.muckodjubre wrote:znači ti tvrdiš messi je dao ocu da mu vodi financije pa nije znao (iako je suda dokazao drugačije).a modrić je dao ženi da mu vodi financije pa je sve znaoEnd1899 wrote:kako će biti jednaki ako je modrić krao u dinamu, u tottenhamu i realu, a ovu je istraga samo na temelju dvije godine. i on je svjesno i namjerno koristio tu firmu da bi pobrao čim više para. i tebi je to isto kao messi koji nije imao pojma o ničemu. ti se namjerno isto radiš glup ili jesi stvarno tako glup... i on nije oštetio samo španjolsku nego i nas.
kako si glup ciganine, ako sud ne dokaže-a presudi, onda ti žalba pobije takvu presudu kao iz pičke.
debilu debilni
jebemti mater propalu glupu, messi nije osuđen osuđen je njegov stari, a on je to platio kretenčino idiotska neuka.
2015-08-25
muckodjubre wrote:kao da on zna što je žalba...to ih ne uče na barca balkanSto'jan wrote:End1899 wrote:sud nije ništa dokazao nego je presudio da se ti novci moraju vratiti kako se i napravilo. vanja mu je kriva za malverzacije u hrvatskoj, engleksoj i španjolskoj ha, zato jer je on sva markentiška prava i zaradu preusmjerio na tu firmu to mu je vanja kriva, lol. messi svoj firmu nema, niti ima firmu na sina niti na ženu niti na bilo koga.muckodjubre wrote:znači ti tvrdiš messi je dao ocu da mu vodi financije pa nije znao (iako je suda dokazao drugačije).a modrić je dao ženi da mu vodi financije pa je sve znaoEnd1899 wrote:kako će biti jednaki ako je modrić krao u dinamu, u tottenhamu i realu, a ovu je istraga samo na temelju dvije godine. i on je svjesno i namjerno koristio tu firmu da bi pobrao čim više para. i tebi je to isto kao messi koji nije imao pojma o ničemu. ti se namjerno isto radiš glup ili jesi stvarno tako glup... i on nije oštetio samo španjolsku nego i nas.
debilu debilni
on ne zna ništa.
u šarenom svetu malog spermenka i naduvanog ničea je osuđeni kriminalac heroj, a čovek protiv koga nije ni podignuta optužnica je lopov...
Guest- Guest
uostalom, ovdje je naglasak na najvećega lopova u povijesti hrvatske, držite se teme kao šta se držali da je messi krimos gori od escobara šljamovi mali
2015-08-25
[quote="End1899"]jebemti mater propalu glupu, messi nije osuđen osuđen je njegov stari, a on je to platio kretenčino idiotska neuka.[/quote
http://sport.blic.rs/fudbal/svetski-fudbal/sokantno-lionel-mesi-osuden-na-21-mesec-zatvora/vlpccbp
daj se streljaj, seme ti cigansko degenerično jebem!
http://sport.blic.rs/fudbal/svetski-fudbal/sokantno-lionel-mesi-osuden-na-21-mesec-zatvora/vlpccbp
daj se streljaj, seme ti cigansko degenerično jebem!
Guest- Guest
End1899 wrote:uostalom, ovdje je naglasak na najvećega lopova u povijesti hrvatske, držite se teme kao šta se držali da je messi krimos gori od escobara šljamovi mali
messi je osuđen, a protiv modrića se ne vodi nijedan krivični postupak-koliko mi je poznato.
a ti, pošto znaš sve i pošto je modrić najveći lopov, imaš prava i obavezu da kao građanin (ako si punoletan i poslovno sposoban u šta sumnjam) da podneseš krivičnu prijavu...
Last edited by Sto'jan on 6/12/2016, 15:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
sportblic :D kakva nakupina laži, sve optužbe na messija su odbačene, samo je njegov stari na 18 mjeseci trebao u ćuzu jer je on oduđen kao glavni krivac, to je to.
2015-08-25
šteta da se za retardiranost i glupoću ne ide u zatvor, ti bi bio prvi u redu sa šiptarom iz mostara i malim demotom.
2015-08-25
ende,CR i modrić i da budu osuđeni nitko ovdje neće izjaviti nebuloze tipa namjestila im barcelona ili negirati da nisu utajili porez...tada će biti jednaki kao i messi,neymar i coo....platiti će kaznu i gotovo...
ti ove koji nisu osuđeni (tko zna hoće li i biti) nazivaš kriminalcima,a za ove koji su osuđeni nećeš reći da su krimosi...
za messija ti i potenciramo priču upravo radi toga,a načelno me boli kurac hoće li biti ili neće kažnjeni i to što je kažnjen,šta ja imam od toga da messi bude kažnjen ili ne?
ti ove koji nisu osuđeni (tko zna hoće li i biti) nazivaš kriminalcima,a za ove koji su osuđeni nećeš reći da su krimosi...
za messija ti i potenciramo priču upravo radi toga,a načelno me boli kurac hoće li biti ili neće kažnjeni i to što je kažnjen,šta ja imam od toga da messi bude kažnjen ili ne?
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» 2 udbaša i 1 lopov
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 13