MODRIĆ LOPOV
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: MODRIĆ LOPOV
Dakle da elaboriramo : Luka je svjesno i namjerno izbjegao plaćanje poreza, dok je Mesi svom japi ostavil 4 milje eura za porez doma na klaviru, ovaj ih je uzeo, ali nije s tim novcima platil porez već je 4 milje eura čisto slučajno potrošil na kurve. Ovo je krunski dokaz da Mesi nije nimalo kriv za neplaćanje poreza jer on je svoje obavio: ostavil je lovu za porez doma na klaviru i nikakve tu krivnje mesija nema kaj je ta lova umjesto kod poreznika završila kod kurvetina.
Zeko-
2015-08-26
Znaci, Luka Modrić i po toj točki triba bit kazneno gonjen...Sto'jan wrote:uostalom, neprijavljivanje krivičnog dela je takođe krivično delo...
Najs!
<3
Guest- Guest
I Al Capone je pa zbog utaje poreza, gluperdo...Zeko wrote:Lukina punica (Vanjina mama, za one koji neznaju kaj je to punica), bila je šefica financija u Dinamu dok je Luka u Dinamu igrao. Nemogu vjerovati da, ako ne Luku, jer on je imao pametnijeg posla, Čitaj : postati najbolji svjetski vezni igrač, ali svoju Vanjicu nije savjetovala kako sakriti lovu. Ako je Lukina ženica nešto poreza utajila, budu to sad platili i idemo dalje. Kakav kurčevi zatvor, nije išao nitko pa nebude ni Luka. Uostalom, poreznicima je do love, boli njih kurac hoće li Luka u zatvor ili ne.
:D
Cili taj lopovluk je krenija od punice, znaci...
Zna je Savjetnik koga triba zaposlit da mogu varat državu...
I koliko je Dinamo zaradija od prodaje Kove?
Koliko ce od Corica?
Hahaga koje jebene lopovcine!
Samo bacit napalm na praznimirsku, lopovsku organizaciju i to je to...
;)
Guest- Guest
Iskreno, slažem se s ovim sta si napisa!operw wrote:vrijeme je da se oduzme kapetanska traka tom kriminalcu iz reala, i dodijeli mariu mandžukiću ponosu slavonije i Juventusa najboljeg hrvatskog strijelca u povijesti kvalifikacija, drugog najboljeg napadača reprezentacije svih vremena i osvajača brojnih trofeja između kojih i titule serie A
(Y)
Guest- Guest
E, ovo je istina...End1899 wrote:druga stvar, messi nema nikakve veze s nama, a niste se štedili pisati sranja na njegov račun, ali modrić je sad sveta krava, sad je on uradio isto šta i svi ostali, i gore, pa ga to kao opravdava.. kakve sve sirotinje ovdje obitavaju
Svi su srali po Messiju zbog poreza i to opravdano...
Sad kad je pala i ljudska minijatura LM, onda je cmrlja na repertoaru...
;)
Guest- Guest
Gdje je pao?fridrih_niche wrote:E, ovo je istina...End1899 wrote:druga stvar, messi nema nikakve veze s nama, a niste se štedili pisati sranja na njegov račun, ali modrić je sad sveta krava, sad je on uradio isto šta i svi ostali, i gore, pa ga to kao opravdava.. kakve sve sirotinje ovdje obitavaju
;)
Koliko je dobio kazne ili zatvora?
Npr.messi je dobio 21 mjesec
Tek kad bude osuđen onda ce biti kao nessi,a do tada ...
fridrih_niche wrote:E, ovo je istina...End1899 wrote:druga stvar, messi nema nikakve veze s nama, a niste se štedili pisati sranja na njegov račun, ali modrić je sad sveta krava, sad je on uradio isto šta i svi ostali, i gore, pa ga to kao opravdava.. kakve sve sirotinje ovdje obitavaju
;)
ko je pao i kada?
da lis e vodi postupak?
Guest- Guest
Moze biti i da se dog s tuzilastvom da platis koliko si duzan poreza i da ne bude suđenje...
Mislim da je messi jedno tako uradii,prije koju godinu...
fridrih_niche wrote:Dakle, da elaboriramo:
Što si stavio IBAN Dinama na dres Reala? Misliš da Luka vara Španjolce i šalje Dinamu na račun? Ako je tako onda je Luka ljudina.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Moze biti i da se dog s tuzilastvom da platis koliko si duzan poreza i da ne bude suđenje...
messi je em platio 36 miliona novcane kazne, em je osudjen na uslovnu kaznu....
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Dakle, da elaboriramo:
Što si stavio IBAN Dinama na dres Reala? Misliš da Luka vara Španjolce i šalje Dinamu na račun? Ako je tako onda je Luka ljudina.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
..
I koliko je Dinamo zaradija od prodaje Kove?
Koliko ce od Corica?
Hahaga koje jebene lopovcine!
Samo bacit napalm na praznimirsku, lopovsku organizaciju i to je to...
;)
sat2-
2015-09-28
Pa ka da ne znaš da je Savjetnik = Dinamo hahaha...Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Dakle, da elaboriramo:
Sve je u redu sa IBAN-om...
Prvo ide Tatti lova na račun da uzme zub, a onda se to vraća Vanjici na račun...
:^O
Guest- Guest
ništa on nije znao...fridrih_niche wrote:O ovome van govorim hahaha...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ko ni Mesi. Isto, jadan, ništa nije znao.End1899 wrote:ništa on nije znao...fridrih_niche wrote:O ovome van govorim hahaha...
Zeko-
2015-08-26
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» 2 udbaša i 1 lopov
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 13