DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...tre911 wrote:
O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjela
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
E jebi ga sad, evo što si napisao......pa s norkom sam bio dok je bila partizanka pa sam je usmjerio na pravu stvar...tak tko zna mozda i evicku nikad se ne zna..samo malo je tu tezi posao iskreno ..................to mi ni približno ne liči na ovo što sad pišešvuksadinare wrote:nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:
zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...
Guest- Guest
Tre, pusti ga nek lupeta ko i eva, meni je najbitnije da ti...i samo TI , znaš svetre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...tre911 wrote:
O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjela
Vuk i eva su ionako ..hotel PROMAJA
Guest- Guest
kaja wrote:a kako se to zove i čemu služi..bez guglanja..Yehudi wrote:michaellcmacha wrote:ma to u ćošku tvoja slobodica, ali u predsoblju je ženin križ da se zna kad ljudi ulaze u kuću kom su došli.... :)))
Ma di ti vidiš križ kolega....toga u mojoj kući nema..................samo ovakve stvari.
kako to šta radiš je malo naivno. Već sam stavljao slike ovoih eksponata iz kuće
a imam ih priko 20 god ...............da bi me ti sada "pitala" da ti rečem šta je na slici
Ali da ne guglam.......................ma mislim ono Kajo..................i od tebe je previše
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kako? Jel s onim oblajavanjem Trea? Mihe? Vebera?vuksadinare wrote:nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:
Pokrij se usima i zacepi lazljivu labrnju, dok te nisam spakirala ko evu...
Guest- Guest
Noor wrote:Tre, pusti ga nek lupeta ko i eva, meni je najbitnije da ti...i samo TI , znaš svetre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:
Vuk i eva su ionako ..hotel PROMAJA
Guest- Guest
Noor wrote:Kako? Jel s onim oblajavanjem Trea? Mihe? Vebera?vuksadinare wrote:nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:
Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Yehudi wrote:michaellcmacha wrote:jel ti ono raspelo na zidu.... :)))))))))
Ma kakvo crno raspelo ..........kupi si naočale
Ne razumim ... ča će ti sprava za klistir? Ili je to ništo drugo?
Stribor-
2015-09-22
bolje nemoj posvoduso...Noor wrote:Kako? Jel s onim oblajavanjem Trea? Mihe? Vebera?vuksadinare wrote:nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:
Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.
2015-09-08
...promaja u guzici...
2015-09-08
...a sad slijedi moj dobro plasirani aperkat....tko ima sezdeset let?....
2015-09-08
Šetajvuksadinare wrote:bolje nemoj posvoduso...Noor wrote:Kako? Jel s onim oblajavanjem Trea? Mihe? Vebera?vuksadinare wrote:nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:
...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose mislio
Guest- Guest
bolje me nemoj izazivati nisam ti ja eva....i ne govori da lazem jer dobro znas kako si se pocela mjenjati..naivni tre misli da je on zasluzan ali nije...no prepustam ga tom vjerovanju jer ne bi se stel mesati....Noor wrote:Šetajvuksadinare wrote:bolje nemoj posvoduso...Noor wrote:Kako? Jel s onim oblajavanjem Trea? Mihe? Vebera?vuksadinare wrote:nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:
Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.
2015-09-08
nisi eva. ti si kurac od ovce.vuksadinare wrote:bolje me nemoj izazivati nisam ti ja eva....i ne govori da lazem jer dobro znas kako si se pocela mjenjati..naivni tre misli da je on zasluzan ali nije...no prepustam ga tom vjerovanju jer ne bi se stel mesati....Noor wrote:Šetajvuksadinare wrote:bolje nemoj posvoduso...Noor wrote:Kako? Jel s onim oblajavanjem Trea? Mihe? Vebera?vuksadinare wrote:
nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzi
Guest- Guest
a ti si cica ubica.....Noor wrote:nisi eva. ti si kurac od ovce.vuksadinare wrote:bolje me nemoj izazivati nisam ti ja eva....i ne govori da lazem jer dobro znas kako si se pocela mjenjati..naivni tre misli da je on zasluzan ali nije...no prepustam ga tom vjerovanju jer ne bi se stel mesati....Noor wrote:Šetajvuksadinare wrote:bolje nemoj posvoduso...Noor wrote:
Kako? Jel s onim oblajavanjem Trea? Mihe? Vebera?
2015-09-08
opet smo s jasenovca došli na sise i guzice
ajde i to je napredak
ajde i to je napredak
to ti je tak kad imas posla s babama zeljnog qurtza i koje u poznijim godinama misle da su komadi....i vrh vrhova im je kad misle ka'k su nadjebali suparnicu i obrnuto...s takvima najbolse nemat poslamarcellus wrote:opet smo s jasenovca došli na sise i guzice
ajde i to je napredak
2015-09-08
ne mogu vjerovat da netko u ozbiljnim godinama javno rit pokazuje i jos se hvali...te misli ka'k je pokupila sve forumske komade..je'l to normalno?...ono koma....jebote ja nisam svetac al kad vidim tko se sve pravi svetac i rugala se sova...odo svijet definitivno u quratz..
2015-09-08
...i jos se naivci na jesku uhvate...a bog te...nemarad
2015-09-08
vuk..idi k evi na aparate, valjda se do sad već skinula s njih.
i popij si svoje tabletice. škodi ti biti bez njih.
i popij si svoje tabletice. škodi ti biti bez njih.
Guest- Guest
Jebete li vi sta?
2016-11-17
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Nije problem samo plin, Njemačka ovisi i o uvozu drugih sirovina
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
» Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
» Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
Page 9 of 13