DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
tak se i svetozar flokio wieni pa ga je likuša rastočila... ti očito hoćeš da i tebe ewa razjebe na istu foru.... :))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjelavuksadinare wrote:pa s norkom sam bio dok je bila partizanka pa sam je usmjerio na pravu stvar...tak tko zna mozda i evicku nikad se ne zna..samo malo je tu tezi posao iskreno
Guest- Guest
jel ti ono raspelo na zidu.... :)))))))))
2015-08-08
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ok meni izgleda ko raspelo...;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jel ti ono raspelo na zidu.... :)))))))))
Ma kakvo crno raspelo ..........kupi si naočale
2014-04-20
ma to u ćošku tvoja slobodica, ali u predsoblju je ženin križ da se zna kad ljudi ulaze u kuću kom su došli.... :)))
2015-08-08
zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...tre911 wrote:O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjelavuksadinare wrote:pa s norkom sam bio dok je bila partizanka pa sam je usmjerio na pravu stvar...tak tko zna mozda i evicku nikad se ne zna..samo malo je tu tezi posao iskreno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:ma to u ćošku tvoja slobodica, ali u predsoblju je ženin križ da se zna kad ljudi ulaze u kuću kom su došli.... :)))
Ma di ti vidiš križ kolega....toga u mojoj kući nema..................samo ovakve stvari.
2014-04-20
Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...tre911 wrote:O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjelavuksadinare wrote:pa s norkom sam bio dok je bila partizanka pa sam je usmjerio na pravu stvar...tak tko zna mozda i evicku nikad se ne zna..samo malo je tu tezi posao iskreno
Guest- Guest
pa de nam poslikaj ono iza tebe što je na zidu.... ;).... da nije onaj srbosjek.... :))))
2015-08-08
znaci fanatik....ogrezliYehudi wrote:michaellcmacha wrote:ma to u ćošku tvoja slobodica, ali u predsoblju je ženin križ da se zna kad ljudi ulaze u kuću kom su došli.... :)))
Ma di ti vidiš križ kolega....toga u mojoj kući nema..................samo ovakve stvari.
2015-09-08
...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...tre911 wrote:O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjelavuksadinare wrote:pa s norkom sam bio dok je bila partizanka pa sam je usmjerio na pravu stvar...tak tko zna mozda i evicku nikad se ne zna..samo malo je tu tezi posao iskreno
2015-09-08
Ma mauna, da je toliko zagrižen za Izrael išo bi tamo barem jednom godišnje po mjesec dana boraviti u vojsci njihovoj a budući da ima "iskustva iz DR" to mu ne bi trebalo previše teško pasti. No lakše je gnojiti po forumu nego braniti svoj narod u reali tako da..vuksadinare wrote:znaci fanatik....ogrezliYehudi wrote:michaellcmacha wrote:ma to u ćošku tvoja slobodica, ali u predsoblju je ženin križ da se zna kad ljudi ulaze u kuću kom su došli.... :)))
Guest- Guest
ma on meni djeluje ko navijač manchester united-a... ;)
2015-08-08
Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...tre911 wrote:O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjelavuksadinare wrote:pa s norkom sam bio dok je bila partizanka pa sam je usmjerio na pravu stvar...tak tko zna mozda i evicku nikad se ne zna..samo malo je tu tezi posao iskreno
Guest- Guest
Đe baš MANua, đe baš među katolike od toliko židovskih i protestanskih klubova :DDmichaellcmacha wrote:ma on meni djeluje ko navijač manchester united-a... ;)
Guest- Guest
ma to slučajno.... :))tre911 wrote:Đe baš MANua, đe baš među katolike od toliko židovskih i protestanskih klubova :DDmichaellcmacha wrote:ma on meni djeluje ko navijač manchester united-a... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kad već o raspelu besjedimo.... ;)
2015-08-08
a kako se to zove i čemu služi..bez guglanja..Yehudi wrote:michaellcmacha wrote:ma to u ćošku tvoja slobodica, ali u predsoblju je ženin križ da se zna kad ljudi ulaze u kuću kom su došli.... :)))
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisam rekao da je sljepac...vec da sam primogao da nas vise podrzitre911 wrote:Pa stekao se dojam(po tvom upisu) da je ona u biti sljepac i da si joj ti otvorio oči a ja garantiram da to nije tako ni približno, dapače da je to jednostavno nespojivo.vuksadinare wrote:...pa znas isto sto i ja da je prije vukla vise za one....no bila je razumnija od ostatka pa je znala poslusat i drugu stranu...sad je vise na ovoj nasoj...ne vidim sto sam lose misliotre911 wrote:Jel hoće ili neće njena stvar ali nekako ima osjećaj da će biti kupusanja a ti mi (bez ljutnje) izgledaš kao glavica kupusa u ovom trenu.vuksadinare wrote:zasto?...sam sam rekao sto je na stvari..a neka me netko demantira...tre911 wrote:
O Bože...vuče briši ovo dok norka nije vidjela
2015-09-08
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Nije problem samo plin, Njemačka ovisi i o uvozu drugih sirovina
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
» Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
» Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
Page 8 of 13