NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3670367/nijedan-zlikovac-iz-jasenovca-nije-preziveo-sve-smo-pobili-ko-pse-boza-spasic
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
iz teksta se vidi kolika je mržnja srba prema Hrvatima
jednog naroda prema drugom i kolika je njihova potreba bila da vladaju nama Hrvatima
koliko su nasilni i to nasilje smatraju dozvoljenim i opravdanim , isto kao komunisti
ujedno laže kao pas kad kaže da su ih sve pobili
nisu
neću reći što mi je bio čovjek koji je radio u logoru kao čuvar s oružjem -Ustaša
doživio svoju starost unutar Hrvatske i umro prirodnom smrću
vjerujem da nije jedini
jednog naroda prema drugom i kolika je njihova potreba bila da vladaju nama Hrvatima
koliko su nasilni i to nasilje smatraju dozvoljenim i opravdanim , isto kao komunisti
ujedno laže kao pas kad kaže da su ih sve pobili
nisu
neću reći što mi je bio čovjek koji je radio u logoru kao čuvar s oružjem -Ustaša
doživio svoju starost unutar Hrvatske i umro prirodnom smrću
vjerujem da nije jedini
2014-04-16
On pobio
Pa koliko to on ima godina...nije se ni rodio kad je bio taj rat
Pa koliko to on ima godina...nije se ni rodio kad je bio taj rat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve ste zlikovce pobili, ok to je u redu, znaci sve poslije je bilo izvlacenje koristi. Tko bi rekao...
omni-
2014-04-12
Jedan dobar srpski komentar
"Tako ste ih dobro potamanili da danas imaju NDH2 sa ustastvom kao drzavnom ideologijom. Super ste posao obavili, nema sta.
"Tako ste ih dobro potamanili da danas imaju NDH2 sa ustastvom kao drzavnom ideologijom. Super ste posao obavili, nema sta.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dinko Ljubomir Šakić (Imotski, 1921. - Zagreb, 20. srpnja 2008.[1]), ustaški časnik, ratni zločinac i zapovjednik koncentracijskih logora Jasenovac i Stara Gradiška.
...
Posljednje je godine života zbog lošeg zdravlja boravio u zatvorskoj bolnici u Zagrebu, gdje je u 87. godini nakon duge i teške bolesti umro 20. srpnja 2008.
To je bilo 10 godina prije isteka kazne. Pokopan je na zagrebačkom krematoriju 25. srpnja. Na odru je ležao u ustaškoj odori.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Dinko_%C5%A0aki%C4%87_(1921.)
...
Posljednje je godine života zbog lošeg zdravlja boravio u zatvorskoj bolnici u Zagrebu, gdje je u 87. godini nakon duge i teške bolesti umro 20. srpnja 2008.
To je bilo 10 godina prije isteka kazne. Pokopan je na zagrebačkom krematoriju 25. srpnja. Na odru je ležao u ustaškoj odori.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Dinko Ljubomir Šakić (Imotski, 1921. - Zagreb, 20. srpnja 2008.[1]), ustaški časnik, ratni zločinac i zapovjednik koncentracijskih logora Jasenovac i Stara Gradiška.
...
Sve su pobili, ali im je promakao jedan od zapovjednika logora.
Guest- Guest
Ako ste bolje procotali lik nije mislio samo na ove iz jasenovca..od koj8h je uzgred vecina osudjena i streljana 1946-1948..lik malo zesce sere ali ok..on je mislio na emigraciju u globalu i ubijanje emigranata..samo ne znam zasto ih je lik povezao da su zlocinci iz jasenovca..ah da..srbin i mitoman..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lažov, ili shizofrenik.Serbinho-3 wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3670367/nijedan-zlikovac-iz-jasenovca-nije-preziveo-sve-smo-pobili-ko-pse-boza-spasic
Mogao je ubijati samo svoje Srbe, jer je tako bio podijeljen "posao" među republikama.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Lažov, ili shizofrenik.Serbinho-3 wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3670367/nijedan-zlikovac-iz-jasenovca-nije-preziveo-sve-smo-pobili-ko-pse-boza-spasic
Mogao je ubijati samo svoje Srbe, jer je tako bio podijeljen "posao" među republikama.
Svaki republički odjel je ubijao samo "svoje".
Notorna poznata stvar.
Lik je jednostavno patetičan u vlastitoj samohvali za kojom očito osjeća potrebu zato da ga njegovi ne bi prepoznali kao nesposobnjakovića.
Guest- Guest
Ma lik izmislja..obicna agentura..spija..sitnih riba koji je umislio da je srpski james bond..kao sto je lazanski umislio da je pilot u rangu top guna
2015-09-08
Ima tu i grižnje savjesti.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:Lažov, ili shizofrenik.Serbinho-3 wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3670367/nijedan-zlikovac-iz-jasenovca-nije-preziveo-sve-smo-pobili-ko-pse-boza-spasic
Svaki republički odjel je ubijao samo "svoje".
Notorna poznata stvar.
Lik je jednostavno patetičan u vlastitoj samohvali za kojom očito osjeća potrebu zato da ga njegovi ne bi prepoznali kao nesposobnjakovića.
Vidim da se im to dešava i kad je u pitanju zadnji rat - za njih, ustvari zadnja dva rata.
Na primjeru nepotrebno izgubljene mladosti, u bitci na nekakvim "Košarama" , sad prave i herojske balade,
a notorni krivci za njihovu smrt su im ratni heroji. Znam da im nije lako spavati, jebiga..
Srbi znaju o čemu pričam.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Puno je tu neistina lik ispricao..i vrlo vrlo neozbiljno..pazi ovo ono udba se zabyvljala pustanjem uzickog ili cacanskog kola preko telefona..hrvatskim i albanskim emigrantima..tsssss....
2015-09-08
Ovo je čista laž usmjerena ka diskreditaciji časnog NOB-a.
Nitko nije ubijen tek tako,već isključivo oni koji su osuđeni na poštenom i nepristranom narodnom sudu.
Osim toga,nisu niti svi osuđeni na smrtnu kaznu,mnogi su dobili dugogodišnje robije a mnogi su na tim robijam dobili pomilovnje ako su bili marljivi i uzorni zatvorenici.
Druga stvar,ne znam zašto se Srblje hvata za to.
Srbijanci su sudili Čiča Dražu i njegove,dok su ustaše i njihovi pomagači suđeni islljučivo pred poštenim narodnim sudom naroda Hrvatske.
Hrvatski antifašisti sudili su izrodu i izdajnicima svog naroda,kao što su srbijanski antifašisti sudili svojim zločincima poput Nedića,Mihalilovića.
Nitko nije ubijen tek tako,već isključivo oni koji su osuđeni na poštenom i nepristranom narodnom sudu.
Osim toga,nisu niti svi osuđeni na smrtnu kaznu,mnogi su dobili dugogodišnje robije a mnogi su na tim robijam dobili pomilovnje ako su bili marljivi i uzorni zatvorenici.
Srbijanci su sudili Čiča Dražu i njegove,dok su ustaše i njihovi pomagači suđeni islljučivo pred poštenim narodnim sudom naroda Hrvatske.
Hrvatski antifašisti sudili su izrodu i izdajnicima svog naroda,kao što su srbijanski antifašisti sudili svojim zločincima poput Nedića,Mihalilovića.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jebeno je pisat s drugim avatarom ograđujući se od prvog.
no sintaksa vrlo jednostavno otkrije pisca.
2014-12-30
Hahahaaveber wrote:jebeno je pisat s drugim avatarom ograđujući se od prvog.
Opet nebuloza o meni i El Rizortu kao jednoj osobi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
stravajastreb wrote:Hahahaaveber wrote:jebeno je pisat s drugim avatarom ograđujući se od prvog.
zanimljivo kako se pojavljujete zajedno.
moraš poradit na alteru. samo se s njim javljat.
sintaksno poradit.
ne koristiti isti samoglasnički slijed.
alter ti treba biti oportun.
2014-12-30
Za tebe je nebuloza,no ja sam počaščen da budem tvoj alter.jastreb wrote:Hahahaaveber wrote:jebeno je pisat s drugim avatarom ograđujući se od prvog.
U svakom slučaju,bolje nego kad su smatrali kako sam alter od Ezekiela,Eve,koga ono još,ne mogu se sjetit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
El rižoto o pravednosti zločinacaIL Risorto wrote:Ovo je čista laž usmjerena ka diskreditaciji časnog NOB-a.
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Postoje cetiri tipa ljevicara u Hrvatskoj - nijedan nije dobar
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Kako je Tito preživeo atentat u Dubrovniku
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Kako je Tito preživeo atentat u Dubrovniku
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Page 1 of 2