Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/predsjednica-se-u-bih-sastala-i-s-njime-dok-hrvati-nestaju-on-siri-bogatstvo-1120954/
Tipično za glasnovićevsku i pravašku bratiju u BIH koja čini sve ne bi li Hrvate u BIH odvela u propast.
Tipično za glasnovićevsku i pravašku bratiju u BIH koja čini sve ne bi li Hrvate u BIH odvela u propast.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
Za Hrvate u BIH nisu problem ni Bošnjaci ni Srbi,već emisari iz ZG,koji obilaze tamošmnje Hrvate i huškaju ih jedne na druge.
Mislim da bi svaki pošteni Hrvat trebao takvima ne samo zalupiti vrata,već ga i pošteno istamburati.
Mislim da bi svaki pošteni Hrvat trebao takvima ne samo zalupiti vrata,već ga i pošteno istamburati.
2014-04-22
Pa šta očekuješ od HDZa, uostalom nisu problem Bošnjaci nego vođe bošnjačkog nacionalizma
Imaš vođe i ovce, ovce i onako nisu u stanju shvatiti šta im je Alija i ekipa zakuvala
Imaš vođe i ovce, ovce i onako nisu u stanju shvatiti šta im je Alija i ekipa zakuvala
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vas dvojica s tim avatarima sugerirate da ste tranzicii
Feminizirani muski
Lijepo
Markicki tak nesto nije jasno
Iako postoji postoji ..
Nema cisto muskih ili cisto ženskih idealnih tipova
Feminizirani muski
Lijepo
Iako postoji postoji ..
Nisi pročitao tekst. Radi se o tome da pojedini ustašoidi iz Hrvatske čine sve ne bi li došli na vladajući položaj među Hrvatima BIH i započeli neku svoju politiku.RayMabus wrote:Pa šta očekuješ od HDZa, uostalom nisu problem Bošnjaci nego vođe bošnjačkog nacionalizma
Politiku koja bi značila i kraj opstanka Hrvata u BIH.
2014-04-22
Jes imao druga Tita? Jesi. Pa jel im dao pravo na nacionalnost i nazvao ih Muslimani? Jeste. Pa jel bilo kakvih problema na relaciji Hrvati Muslimani? Nije.
A šta očekuješ od nekoga tko je iste preimenovao u Bošnjake i tvrdi neke stvari po kojima automatski svi Hrvati postaju ideološki neprijatelji koje treba ukloniti jer znaju istinu pa im jebu koncepciju da stvore mit na lažima?
Pa samo sukob nevezano uz HDZ i sličnu stoku među hrvatskim političkim vođama
A šta očekuješ od nekoga tko je iste preimenovao u Bošnjake i tvrdi neke stvari po kojima automatski svi Hrvati postaju ideološki neprijatelji koje treba ukloniti jer znaju istinu pa im jebu koncepciju da stvore mit na lažima?
2014-04-11
Ne. Stavio sam sliku svoje omiljene glumice Sofije Loren(koju je u stvari volio i Tito),a ja poimam da si ti svoj novi avatar postavila inspirirana ovim mojim.Sora wrote:Vas dvojica s tim avatarima sugerirate da ste tranzicii
Feminizirani muski
Lijepo
Iako postoji postoji ..
2014-04-22
To sve stoji,ali ja ovdje pričam o opasnim namjerama šačice avanturista iz Zagreba,koji svojim planovima prijete opstanku BH Hrvata.RayMabus wrote:Jes imao druga Tita? Jesi. Pa jel im dao pravo na nacionalnost i nazvao ih Muslimani? Jeste. Pa jel bilo kakvih problema na relaciji Hrvati Muslimani? Nije.
2014-04-22
JeboteRayMabus wrote:Jes imao druga Tita? Jesi. Pa jel im dao pravo na nacionalnost i nazvao ih Muslimani? Jeste. Pa jel bilo kakvih problema na relaciji Hrvati Muslimani? Nije.
Sta kazu koja ptica rano pjeva , ustanova joj gnijezdo
Idem pod hitno
Dok se nisam zbljuvala
Sta ti covjece isto ne napraviš umjesto da tjeraš ljude na povraćanje
Jastrebe ja nisam hdz, kakvo mi je mišljenje o njima u Hrvatskoj to vrijedi i za ogranak u BiH, banda lopova
2014-04-11
Sora nezanimaš me, tvoj pileći mozak i onako nemože shvatiti činjenicu da ako je nešto stvoreno na način da netko drugi mora biti izbrisan da to u budućnosti može samo vodit u rat
2014-04-11
Moguce dajastreb wrote:Ne. Stavio sam sliku svoje omiljene glumice Sofije Loren(koju je u stvari volio i Tito),a ja poimam da si ti svoj novi avatar postavila inspirirana ovim mojim.Sora wrote:Vas dvojica s tim avatarima sugerirate da ste tranzicii
Feminizirani muski
Lijepo
Iako postoji postoji ..
Dosadio mi onaj prsten
Ma svejedno bi avatari trebali bit identifikacijske oznake
Meni ne pada na um uzeti sliku muskarca Taman da je TITO
To sto pises je CISTI IDIOTIZAMRayMabus wrote:Sora nezanimaš me, tvoj pileći mozak i onako nemože shvatiti činjenicu da ako je nešto stvoreno na način da netko drugi mora biti izbrisan da to u budućnosti može samo vodit u rat
ODAKLE TEBI TAKVE IDIOTSKE MISLI OSIM AKO NISI IDIOT .
sve do pocetka rata Bosna je bila uzor suživota , nije bilo govora o ničijem nestajanju ili nastajanju .
Svi su zivjeli u slozi .
Ti MAJMNUE SAMO PUŠIŠ GLUPE POLITICKE FORE
AJ UZMI LAMPADIN PORED KOMPA DA TI BAR NESTO SVJETLI U GLAVU
I JOS SE ZAKVACIO ZA NAZIVE NARIDA .. KODA TO IMA VEZE
Nije problem u nazivu nego kako je stvar postavljena od Alije i ekipe
2014-04-11
Da to je problrmRayMabus wrote:Nije problem u nazivu nego kako je stvar postavljena od Alije i ekipe
A ne tko je napao MUSLMANE i dijelio Bosnu
To nije oroblem . Jebes ljude kpji se zovu Alija .. i Fata
i cijeli je svijet drzao ruke skrštenih dok je Bosna plivala u krvi
Zbog tog .
Jer se tpradilo o muslimanima.
Bosna je neodrživa, nemožeš imat ideologiju koja je u startu formirana na tome da su Hrvati ideološki neprijatelji toj ideji bošnjačkog nacionalizma
2014-04-11
od kud ti znas da je bils uzor zivota?..bila je kitu...da je bila ne bi se u 5 minuta napravio rat i klsonica..da bola je ali sa figom u djepuSora wrote:To sto pises je CISTI IDIOTIZAMRayMabus wrote:Sora nezanimaš me, tvoj pileći mozak i onako nemože shvatiti činjenicu da ako je nešto stvoreno na način da netko drugi mora biti izbrisan da to u budućnosti može samo vodit u rat
ODAKLE TEBI TAKVE IDIOTSKE MISLI OSIM AKO NISI IDIOT .
sve do pocetka rata Bosna je bila uzor suživota , nije bilo govora o ničijem nestajanju ili nastajanju .
Svi su zivjeli u slozi .
Ti MAJMNUE SAMO PUŠIŠ GLUPE POLITICKE FORE
AJ UZMI LAMPADIN PORED KOMPA DA TI BAR NESTO SVJETLI U GLAVU
I JOS SE ZAKVACIO ZA NAZIVE NARIDA .. KODA TO IMA VEZE
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bih je neodrživa, Hrvati su vidjeli s koje strane vjetar puše pa su stvari postavili ovako :
.
Dakle vi želite BiH i eto vam je no nemožete natjerati nekoga da surađuje
.
Sve ok, eto vam bih ali nas nema u tom projektu jer ne želimo biti
.
Dakle vi želite BiH i eto vam je no nemožete natjerati nekoga da surađuje
.
Sve ok, eto vam bih ali nas nema u tom projektu jer ne želimo biti
2014-04-11
Nemoš ti nekog natjerati na nešto
. Želite bih pa eto vam je ali neću vam dati ruke a neču vam ni dirati bih eto ti je jednostavno
. Želite bih pa eto vam je ali neću vam dati ruke a neču vam ni dirati bih eto ti je jednostavno
2014-04-11
Te zapadne sile su valjda mislile da eto kao Hrvati će nam ako nitko drugi bit mehanizam preko kojeg ćemo držat bih
Ne neće poklanjamo vam bih
FUCK YOU
Ne neće poklanjamo vam bih
FUCK YOU
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bošnjaci biraju luđake samo drugim narodima: Suljagić i Bajrović nisu ušli u Sarajevsku Kantonalnu Skupštinu
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Hadžović: Dodik i Čović majstorski povalili Bakira, Bošnjaci pred majorizacijom u Federaciji
» Efendija Cerić zaprijetio Hrvatima: "Bošnjaci bi mogli okrenuti ploču" ako se nastavi pakt Čović-Dodik
» Problem podizanja ograde nisu izbjeglice već lova
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Hadžović: Dodik i Čović majstorski povalili Bakira, Bošnjaci pred majorizacijom u Federaciji
» Efendija Cerić zaprijetio Hrvatima: "Bošnjaci bi mogli okrenuti ploču" ako se nastavi pakt Čović-Dodik
» Problem podizanja ograde nisu izbjeglice već lova
Page 1 of 2