DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
rekao sam i to objasnio onom kojem je trebalo da ne bi to napisao da nesto prije toga nije napisano ne na forumu..sto nije trebalo biti napisano....a tice se mene...sto sam kasnije vidio pa sam u ljutnji napisao sto sam napisao..to ej rjeseno..da se takvi slucajevi nece ponavljati.....i da sve ostane u granicamatre911 wrote:Pišem sa drugog kompa a bio si baniran pa nisam ni vidio tvoje postove, u svakom slučaju ono ti nije trebalo u životu.vuksadinare wrote:cuj rjesili smo slucaj tih mojih postova....cemu ej bio povod..ne bi to u javnost...uglavnom rjeseno...i tu ej endtre911 wrote:Vuče dođi sebi dok imaš kome, prijateljski savjet je da staneš i sačuvaš ono malo ponsa i razuma što još imašvuksadinare wrote:...i jos se naivci na jesku uhvate...a bog te...nemarad
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Zato što se diže spomenik pripadnicima baš toga diela hrvatskih braniteljah. Na Maslenici imaš spomenik izginulim Brođanima na kojima se spominje njihova gardijska brigada pa to nitko ne smatra izdvajanjem ili dieljenjem braniteljah. Isto je i s HOS-om.Sora wrote:Regoč wrote:Tuđman nije nikoga rastjerao, već je HOS ukjučio u OSRH. Kakve vi "antifašističke" sne snivate.
Ti onda zakljuci ako ikas cime ZBOG CEGA SE NA PLOCI U JASENOVCU POSEBNO SPOMINJE HOS A NE OSRH
Regoč wrote:Neka pati koga smeta. Boja prvoga polja nema nikakve ideologijske pozadine, a ZDS, unatoč ustaškomu podrietlu, najljepši je domoljubni usklik. A smeta onima kojima smeta hrvatska.kolerik wrote:ZDS, sahovnica sa prvim bijelim poljem...bespotrebno i stetno. Ali namjerno stetno.
2014-04-18
Digli jos jednu negde za 155 ubijenih Ustasa iz II Svetskog.
Jasno je bilo da njih SFRJ ne zanima 1991, vec nesto drugo, barem izbori tako pokazase.
Jasno je bilo da njih SFRJ ne zanima 1991, vec nesto drugo, barem izbori tako pokazase.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ti si glupa...izetbegovic i sluzbeno sarajevo su priznali hos kao regularnu jedinicu u bh-a....i cak je hos nekoliko puta odlikovan u bh-a...Sora wrote:Regoč wrote:Očito imaš problem sa spoznavanjem stvarnosti.bogomdani wrote:Sora ebe..dildač ne vadi.,...Reg na respiratorima..
Sta nije stvarno od tog sto pisem?
Pa Franjo je razjurio hos 92. Godine sasvim, na pocetku sukoba u Bosni.
Nije im dao disati. Razoruzao neke, neke smaknuo. ( kraljevic 92. A Paradzik jos 91. ) zbog ustaskog naglaska u njihovoj politici Koju medutim nije podrzao SUSAK .
JELTE. muslimsni su bili kamen spoticanja, ha ?
Dakle , hosovci se sad nesto kao rehabilitiraju ..no lose lose
Ne e vam proci to ZDS za sad.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sisački biskup Vlado Košić blagoslovio je, u subotu 10. prosinca, u krugu sisačke Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ spomen-ploču i križ za 114 ubijenih ranjenika i bolesnika, uglavnom domobrana, koje su pripadnici 45. Srpske udarne divizije, koja je 5. svibnja 1945. godine „oslobodila“ Sisak, odveli iz bolnice natrpane u više zaprežnih kola. Dva dana kasnije, 7. svibnja, bez suda i suđenja njih 114 pobijeno je kod sela Crnac, a njihova su tijela bačena u rijeku Savu. Dvojica su se uspjela spasiti.Mi koji smo išli u školu za vrijeme titos-GroßČETNIČKE -sMRDOSLAVIJE, moramo priznati da su nas učili sasvim nekoj drugoj nametnutoj povijesti koja je očito bila samo u korist samo jedne strane i nije bila objektivna. Nažalost još uvijek se nismo izborili za istinu, iako već 25 godina imamo svoju državuSerbinho-3 wrote:Digli jos jednu negde za 155 ubijenih Ustasa iz II Svetskog.
2014-04-18
Mi Hrvati nismo u stanju sami riješiti se ustaša.
Ranije smo tu uspijevali uz pomoć Srba.
A sad smo sami. Njih nema više.
Amere i Nijemce nije briga za nas.
Ni Rusi nas neće osloboditi. Ne treba se zavaravati.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
2014-04-18
Lobo u elementu. Alal vjera, majstore!
Zapišao crvenog doslovcelobo1 wrote:crvenkasti wrote:
Guest- Guest
užas i strava... jbg a štaš kad crvenkasti uživa da ga se zapišava
2015-08-08
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Nije problem samo plin, Njemačka ovisi i o uvozu drugih sirovina
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
» Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» NIJEDAN ZLIKOVAC IZ JASENOVCA NIJE PREŽIVEO, SVE SMO POBILI KO PSE
» Nisu problem samo Bošnjaci-Tu je i D.Čović
Page 13 of 13