Naslovnica bez photoshopa
Page 13 of 34
Page 13 of 34 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
pa dobro sad, malo me postaralo nakon Uskršnjeg kuršlusa... budemo vidjeli za naredno razdoblje ako opstanemo... moguće se i povratim malo... ;)... ali nije za usporedbu... nju je ipak život mazio za razliku od mene... :)) da je i zeru prošla onog što se mene doticalo teško da bi sada dobro izgledala...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
al fino je to sto imas visoko misljenje o sebiprckov wrote:pa ja se I ne falim, ali izmedu klokanke I tebe..Eva wrote:A ti si premija oko koje se svi trgaju. Daj, čkomi i hrani klokane.prckov wrote:eto vidis sto kotiras,Eva wrote:znam, znam, samo se ti otvori. Priznaj i olakšaj dušu.prckov wrote:
kad bi izbor bio il klokanka il ti bogumi bi ti ispusila
sreca ima zena na svijetu puno
keep up good work
2014-04-19
Ma zajebavam se, pojam nemam kak zgledaš. Koji ti je, i ti si postal Regoč?michaellcmacha wrote:pa dobro sad, malo me postaralo nakon Uskršnjeg kuršlusa... budemo vidjeli za naredno razdoblje ako opstanemo... moguće se i povratim malo... ;)... ali nije za usporedbu... nju je ipak život mazio za razliku od mene... :)) da je i zeru prošla onog što se mene doticalo teško da bi sada dobro izgledala...
Guest- Guest
e jbg sad, noorka ubi ti nju da ne bude sebi ni dogodine došla....Noor wrote:tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
i znaš kad buš ti zgledala ko Noor?...nikad. a ni tada
ti zgledaš više ko osušeni balakar pred Božić
javi se kad se ovak nečemu primakneš na kilometar, pa možemo slikice mijenjat
do tad maži oči publici
2015-08-08
Pa kad sam najljepša:)prckov wrote:al fino je to sto imas visoko misljenje o sebiprckov wrote:pa ja se I ne falim, ali izmedu klokanke I tebe..Eva wrote:A ti si premija oko koje se svi trgaju. Daj, čkomi i hrani klokane.prckov wrote:eto vidis sto kotiras,Eva wrote:
znam, znam, samo se ti otvori. Priznaj i olakšaj dušu.
sreca ima zena na svijetu puno
keep up good work
Guest- Guest
evo eva, gledaj I patiNoor wrote:tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
do tad maži oči publici
2014-04-19
Di se može nabavit celutit? I ja bihprckov wrote:evo eva, gledaj I patiNoor wrote:tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
do tad maži oči publici
Guest- Guest
ma ok zajebancija je zajebancija...Eva wrote:Ma zajebavam se, pojam nemam kak zgledaš. Koji ti je, i ti si postal Regoč?michaellcmacha wrote:pa dobro sad, malo me postaralo nakon Uskršnjeg kuršlusa... budemo vidjeli za naredno razdoblje ako opstanemo... moguće se i povratim malo... ;)... ali nije za usporedbu... nju je ipak život mazio za razliku od mene... :)) da je i zeru prošla onog što se mene doticalo teško da bi sada dobro izgledala...
2015-08-08
Samo opušteno i smireno.michaellcmacha wrote:ma ok zajebancija je zajebancija...Eva wrote:Ma zajebavam se, pojam nemam kak zgledaš. Koji ti je, i ti si postal Regoč?michaellcmacha wrote:pa dobro sad, malo me postaralo nakon Uskršnjeg kuršlusa... budemo vidjeli za naredno razdoblje ako opstanemo... moguće se i povratim malo... ;)... ali nije za usporedbu... nju je ipak život mazio za razliku od mene... :)) da je i zeru prošla onog što se mene doticalo teško da bi sada dobro izgledala...
Guest- Guest
ma dobro, mozes patit u tisini il naglasEva wrote:Di se može nabavit celutit? I ja bihprckov wrote:evo eva, gledaj I patiNoor wrote:tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
do tad maži oči publici
meni svejedno
2014-04-19
Ja sam skoro 100, ne zaboravi.Eva wrote:Nije, star je sam Marčelo. Dobro i Ero. Ostali su tu negdje do 50
Ma, tko zna, previše je tu pitanjah, a premalo odgovorah.maggie13 wrote:pravi smisao je isticanje srodnosti :DRegoč wrote:No očito iza svega nešto ima, što je zapravo smisao, a ne tek puka zafrkancija. Hm!maggie13 wrote:K'o zezanciju..dobro si pitao,mogao si se i naljutit..ja onako komodna s tobom..Regoč wrote:Nisam siguran kako bih ovo shvatio.maggie13 wrote:
Neće, ima više sreće no pameti..znam po sebi..
Trica nije znak debljine nego pravilne popunjenosti.Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
Ti mlađi od mene, i budi kuš:)Regoč wrote:Ja sam skoro 100, ne zaboravi.Eva wrote:Nije, star je sam Marčelo. Dobro i Ero. Ostali su tu negdje do 50
Guest- Guest
pati patiEva wrote:Prodaješ celulit ili si tako navratio na teferič?
2014-04-19
E, sad, da ne bi išli curu pitat za godine, daleko bilo.michaellcmacha wrote:eto ti i nje nek ona sama kaže... ili 3 ili 4 godine i to je ziher....Eva wrote:Ma opet si zbrkao? Joj, dja Miha ne pij više ili se prestani drogirat stevijom.michaellcmacha wrote:razbojnica je starija od mene, ako se dobro sjećam 4 godine, a ja sam u 47.-oj za par dana...Regoč wrote:Godine? Kaj nije trideset i sitno? Ili ti je sve nakon 21. staro?veber wrote:
S obzirom na godine, super izgleda.
Dobra ti četka.Noor wrote:tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
do tad maži oči publici
Bu Miha, on je nepristojan:)Regoč wrote:E, sad, da ne bi išli curu pitat za godine, daleko bilo.michaellcmacha wrote:eto ti i nje nek ona sama kaže... ili 3 ili 4 godine i to je ziher....Eva wrote:Ma opet si zbrkao? Joj, dja Miha ne pij više ili se prestani drogirat stevijom.michaellcmacha wrote:razbojnica je starija od mene, ako se dobro sjećam 4 godine, a ja sam u 47.-oj za par dana...Regoč wrote:
Godine? Kaj nije trideset i sitno? Ili ti je sve nakon 21. staro?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Page 13 of 34 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 13 of 34