Naslovnica bez photoshopa
Page 14 of 34
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
Ja ovo drugo nemam, kod mene pimpek. Mislim tak reče tvoj logaritamveber wrote:Mozda i sise/picku vidimo...
Guest- Guest
A u torbi zeleni dildo:)Regoč wrote:Dobra ti četka.Noor wrote:tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
i znaš kad buš ti zgledala ko Noor?...nikad. a ni tada
ti zgledaš više ko osušeni balakar pred Božić
javi se kad se ovak nečemu primakneš na kilometar, pa možemo slikice mijenjat
do tad maži oči publici
2014-12-30
btw, noorka blago tvom muzu
2014-04-19
Neće biti, ja sam se igrao s Manolićem u piesku, a tebe nije bilo ni u mašti.Eva wrote:Ti mlađi od mene, i budi kuš:)Regoč wrote:Ja sam skoro 100, ne zaboravi.Eva wrote:Nije, star je sam Marčelo. Dobro i Ero. Ostali su tu negdje do 50
neka su i neizrecena ;PRegoč wrote:Ma, tko zna, previše je tu pitanjah, a premalo odgovorah.maggie13 wrote:pravi smisao je isticanje srodnosti :DRegoč wrote:No očito iza svega nešto ima, što je zapravo smisao, a ne tek puka zafrkancija. Hm!maggie13 wrote:K'o zezanciju..dobro si pitao,mogao si se i naljutit..ja onako komodna s tobom..Regoč wrote:
Nisam siguran kako bih ovo shvatio.
2014-04-12
Da, ti, drug Joža i Miha, vi ste sa Stejapnom Radićem kavicu pilu.Regoč wrote:Neće biti, ja sam se igrao s Manolićem u piesku, a tebe nije bilo ni u mašti.Eva wrote:Ti mlađi od mene, i budi kuš:)Regoč wrote:Ja sam skoro 100, ne zaboravi.Eva wrote:Nije, star je sam Marčelo. Dobro i Ero. Ostali su tu negdje do 50
Guest- Guest
Bili smo još mali za kavu, ali nam je redovito donosio Dorinu Mousse.Eva wrote:Da, ti, drug Joža i Miha, vi ste sa Stejapnom Radićem kavicu pilu.Regoč wrote:Neće biti, ja sam se igrao s Manolićem u piesku, a tebe nije bilo ni u mašti.Eva wrote:Ti mlađi od mene, i budi kuš:)Regoč wrote:Ja sam skoro 100, ne zaboravi.Eva wrote:Nije, star je sam Marčelo. Dobro i Ero. Ostali su tu negdje do 50
Kako me ona tako dobro pozna? Da ne zna više nego što kaže?maggie13 wrote:neka su i neizrecena ;PRegoč wrote:Ma, tko zna, previše je tu pitanjah, a premalo odgovorah.maggie13 wrote:pravi smisao je isticanje srodnosti :DRegoč wrote:No očito iza svega nešto ima, što je zapravo smisao, a ne tek puka zafrkancija. Hm!maggie13 wrote:
K'o zezanciju..dobro si pitao,mogao si se i naljutit..ja onako komodna s tobom..
coprnica je to :0)Regoč wrote:Kako me ona tako dobro pozna? Da ne zna više nego što kaže?maggie13 wrote:neka su i neizrecena ;PRegoč wrote:Ma, tko zna, previše je tu pitanjah, a premalo odgovorah.maggie13 wrote:pravi smisao je isticanje srodnosti :DRegoč wrote:
No očito iza svega nešto ima, što je zapravo smisao, a ne tek puka zafrkancija. Hm!
2014-04-12
eto..fino sam se zabavio
2014-04-19
Imotska štriga! Samo, je li uopće Imoćanka ili mi to samo tako servira da ne skužim da je s Grbavice.maggie13 wrote:coprnica je to :0)Regoč wrote:Kako me ona tako dobro pozna? Da ne zna više nego što kaže?maggie13 wrote:neka su i neizrecena ;PRegoč wrote:Ma, tko zna, previše je tu pitanjah, a premalo odgovorah.maggie13 wrote:
pravi smisao je isticanje srodnosti :D
zabava tek pocinje :Dprckov wrote:eto..fino sam se zabavio
2014-04-12
pitaj je 8-)Regoč wrote:Imotska štriga! Samo, je li uopće Imoćanka ili mi to samo tako servira da ne skužim da je s Grbavice.maggie13 wrote:coprnica je to :0)Regoč wrote:Kako me ona tako dobro pozna? Da ne zna više nego što kaže?maggie13 wrote:neka su i neizrecena ;PRegoč wrote:
Ma, tko zna, previše je tu pitanjah, a premalo odgovorah.
2014-04-12
moram na spavanjemaggie13 wrote:zabava tek pocinje :Dprckov wrote:eto..fino sam se zabavio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Laku noć, skokane.prckov wrote:moram na spavanjemaggie13 wrote:zabava tek pocinje :Dprckov wrote:eto..fino sam se zabavio
gud najt, prci..:-)prckov wrote:moram na spavanjemaggie13 wrote:zabava tek pocinje :Dprckov wrote:eto..fino sam se zabavio
Sweet dreams ~_~
2014-04-12
Eva wrote: ni loše, ali kaj misliš s tim celulitom?
Evica, oćeš inhalator?! Duboko diši
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:e jbg sad, noorka ubi ti nju da ne bude sebi ni dogodine došla....Noor wrote:tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
i znaš kad buš ti zgledala ko Noor?...nikad. a ni tada
ti zgledaš više ko osušeni balakar pred Božić
javi se kad se ovak nečemu primakneš na kilometar, pa možemo slikice mijenjat
do tad maži oči publici
Vrijeme je da shvati gde joj je mjesto...i da ne dira u kraljiicu Noor
Guest- Guest
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 14 of 34