Naslovnica bez photoshopa
Page 8 of 34
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
Varka za malu NorkuNoor wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:sad će norka doći..ozbiljno je shvatila tu rukavicu u lice..
Niš, idemo onda na izbor miss topless, kad je već tak.
pa ti si rekla da nemaš cice...kakav toples onda
Guest- Guest
Eva wrote:Žiri buju Kic i Horny, pa bumo vidjeli na bazenu i u toplesu koja bu se okitila lentom.Noor wrote:kaj god, kakva rukavica...pa ja sam svoje kompletne slike već tu stavljala, one govore više od 1000 riječi
nema smisla da stavim još koju u krupnijem planu i da Evi razbijem svaku iluziju....bu završila na aparatima
mene veber nije ni pozval, al ko i da je....meni na mojem bazenu najljepše :D
Guest- Guest
Stručnu ocjenu morati će donijeti novinar. Dakle Marcello.Noor wrote:Eva wrote:Žiri buju Kic i Horny, pa bumo vidjeli na bazenu i u toplesu koja bu se okitila lentom.Noor wrote:kaj god, kakva rukavica...pa ja sam svoje kompletne slike već tu stavljala, one govore više od 1000 riječi
nema smisla da stavim još koju u krupnijem planu i da Evi razbijem svaku iluziju....bu završila na aparatima
A tu nemate šanse,jer će u igru ući i Kaja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rukavica uzvraćena..ja mogu biti sudac ili sekundant..Noor wrote:kaj god, kakva rukavica...pa ja sam svoje kompletne slike već tu stavljala, one govore više od 1000 riječi
2014-04-12
Eva wrote:Varka za malu NorkuNoor wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:sad će norka doći..ozbiljno je shvatila tu rukavicu u lice..
Niš, idemo onda na izbor miss topless, kad je već tak.
pa ti si rekla da nemaš cice...kakav toples onda
Norka ima i svojih dost, kaj ti je
Guest- Guest
Poanta jest da je Svijet oso u qrc,kad starost,takva kakva je izaziva zgrazanje "javnog mnjenja"
nekad su glumci glumili do 80-90 godina,ako uloga nije bila fizicki prezahtjevna,a danas ih oko 50te,brze bolje pospreme u podrume hollywooda...
Dobro ne ,sve..legenda mi je onaj karizmaticni ćićica iz halovina,procelav patuljasti..jednostavno mu leze Horrori..legenda
nekad su glumci glumili do 80-90 godina,ako uloga nije bila fizicki prezahtjevna,a danas ih oko 50te,brze bolje pospreme u podrume hollywooda...
Dobro ne ,sve..legenda mi je onaj karizmaticni ćićica iz halovina,procelav patuljasti..jednostavno mu leze Horrori..legenda
Guest- Guest
Donald iz Noći vještica?bogomdani wrote:Poanta jest da je Svijet oso u qrc,kad starost,takva kakva je izaziva zgrazanje "javnog mnjenja"
2014-04-22
Odoh u teretanu, izbori se približavaju, pa da i dedu oborim s nogu.
Hasta la vista
Hasta la vista
Guest- Guest
Obje su predivne..jako se dobro sredila, diskretno i nenametljivo,i Meryl Streep.Eva wrote:Meni je jako lijepo Catherine Deneuve i sviđa mi se kak nosi godine, naravno kao i mlađa Monica. Nema potrebe za nožem i botoxom, to je uvijek suprotnog efekta i nakaradno.maggie13 wrote:Nego, da malo zaključimo temu..Nitko nije ni tvrdio da je S.J.Parker ljepotica,..nikad nije ni bila..
No, zaista je hrabro od nje što, unatoč svim novcima koje ima i, još gore, društvenim pritiscima, ostaje prirodna i svoja, ne srami se normalnog starenja, već ponosno nosi godine.
2014-04-12
Čekaj da se sama kandidira..jastreb wrote:Stručnu ocjenu morati će donijeti novinar. Dakle Marcello.Noor wrote:Eva wrote:Žiri buju Kic i Horny, pa bumo vidjeli na bazenu i u toplesu koja bu se okitila lentom.Noor wrote:kaj god, kakva rukavica...pa ja sam svoje kompletne slike već tu stavljala, one govore više od 1000 riječi
A tu nemate šanse,jer će u igru ući i Kaja.
2014-04-12
jap..!!! glumio u puno horrora,se sjecas filmajastreb wrote:Donald iz Noći vještica?bogomdani wrote:Poanta jest da je Svijet oso u qrc,kad starost,takva kakva je izaziva zgrazanje "javnog mnjenja"
Prince of the Darkness ?
Last edited by bogomdani on 5/12/2016, 11:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eva wrote:Odoh u teretanu, izbori se približavaju, pa da i dedu oborim s nogu.
Hasta la vista
vježbaj gluteus i to brutalno....inače nemaš nikakve šanse protiv mene
Guest- Guest
Kako ne. Knez tame. Jedan od mojih omiljenih horrora. Inače najbolja tema u horrorima meni nije ni vampir,ni Frankenstein,ni vukodlak,nego sotona.bogomdani wrote:jap..!!! glumio u puno horrora,se sjecas filmajastreb wrote:Donald iz Noći vještica?bogomdani wrote:Poanta jest da je Svijet oso u qrc,kad starost,takva kakva je izaziva zgrazanje "javnog mnjenja"
Lord of the Darkness ?
Nego jesi li gledao horror REC?
2014-04-22
rEC..oni meksicki..jesam..loodilo brale potpuno nekonvencionalnojastreb wrote:Kako ne. Knez tame. Jedan od mojih omiljenih horrora. Inače najbolja tema u horrorima meni nije ni vampir,ni Frankenstein,ni vukodlak,nego sotona.bogomdani wrote:jap..!!! glumio u puno horrora,se sjecas filmajastreb wrote:Donald iz Noći vještica?bogomdani wrote:Poanta jest da je Svijet oso u qrc,kad starost,takva kakva je izaziva zgrazanje "javnog mnjenja"
Lord of the Darkness ?
Nego jesi li gledao horror REC?
Guest- Guest
E odlično! sad ti meni reci što je bilo ono gore u mraku? Nisam skužio.
2014-04-22
a vid ovaj..
sorry...
Ono gore u mraku...ahhhmmm..mala curica??
sorry...
Last edited by bogomdani on 5/12/2016, 12:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
78.-e kad je snimao noć vještica imao je 50 godina... nakon tog je u skladu sa mogućnostima, odradio još podosta rola, ali ništa spektakularno jedna do dvije role godišnje... umro je sa 76 godina tako da nikako nije mogao glumiti kao 80ili90godišnjak.... svetozare aj malo smanji doživljaje....
2015-08-08
Da. I oni isječci iz novina. Ono nisam skužio.bogomdani wrote:a vid ovaj..
sorry...
2014-04-22
Nisam znao da su snimljeni nastavci. A kad smo kod Donalda Pleasancea,moram reći da mi se J.L.Curtis nikada nije naročito sviđala.
2014-04-22
tja..Kurtisica mi je ono tipican predstavnik glumica sa kraja 70 i pocetkom 80 tih..jastreb wrote:Nisam znao da su snimljeni nastavci. A kad smo kod Donalda Pleasancea,moram reći da mi se J.L.Curtis nikada nije naročito sviđala.
Snimljeni su,no nes je tako ispalo da ih nisam gledao..
Guest- Guest
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 8 of 34