Naslovnica bez photoshopa
Page 23 of 34
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
Neve wrote:ma opusti se, Balkan Boysima nisam u tipu, više sam sportski model, duge noge i sve to, nema toliko obilja kao kod Noorke :DStanojko wrote:Brate, pa ispade da chetujem sa sve misicama... :)
Mmmmmmmmmmmmm mljc..........
Nego nije niti Noor kratkonoga
Bilo kako bilo Noor je svoje atribute prikazala ..............šta je sa tvojim slikama ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dosta je ova na avu, podij i reflektori na dupetu neka ostanu Noorkini, ona u tome ful uživa.. a onaj za koga sam htjela da me vidi, taj me i vidio :P btw meni su svi od 1.65 kratkonogi :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
vu bi svaka cura pozeljela,tuce i mnogo mladje
nisam niti zidar niti kamiondzija,ali pravi Moškija krupni,nis metroseksualno..i hocu da zena bude zena,a ne hodajuca vjesalica za stvari
..Ebi ga..Effa...nemas nijedan pravilan argument..uz to,Moškije odlucuju,a dosad su odlucili,a i pogubili se menthalno..prava guzla ih lupila u mozag...
gdje ti vidis celulit Effa..?? cura ima guzu kakve bi i mladje cure pozeljele..nogare,cvrste i jake,svaki Moškija to voli,ima za sto da drapa,hvata,dropi...na Kitu nabija..Mesina...Eva wrote:Ma tko ti voli celulitaste? Zidari i kamiondžije, no dobro ak je to tvoj level, ne bumo ti više davali gratis savjete. Samo deri.Noor wrote:Eva wrote:
Prištekaj si to na bedra, možda posiše celulit.
ne treba niš, imaju savršeni tonus
tebe su tvoja zloća i otrov scicali do kraja, ko bakalar si, niđe veze :P
nisam niti zidar niti kamiondzija,ali pravi Moškija krupni,nis metroseksualno..i hocu da zena bude zena,a ne hodajuca vjesalica za stvari
..Ebi ga..Effa...nemas nijedan pravilan argument..uz to,Moškije odlucuju,a dosad su odlucili,a i pogubili se menthalno..prava guzla ih lupila u mozag...
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
veber-
2014-12-30
jos se komentira a?
sto su ti zene, mjerkaju i vazu:)
uglavnom kog zanima, norka je cvrsta, energicna, za svoje godine odlicno izgleda
no najvolin kad rjesavamo staticke probleme uz lavazzu:)
uglavnom kog zanima, norka je cvrsta, energicna, za svoje godine odlicno izgleda
dijagram-
2015-08-09
a koje su to njene godine?dijagram wrote:jos se komentira a?
2016-11-17
njene godine su moje godine:)govinda wrote:a koje su to njene godine?dijagram wrote:jos se komentira a?
dijagram-
2015-08-09
nema, konkurira joj tek vivasica :)Dread_Pirate_Roberts wrote:nema do lavazze...
dijagram-
2015-08-09
a jbt, sta ste, skupa u istom starackom domu?dijagram wrote:njene godine su moje godine:)govinda wrote:a koje su to njene godine?dijagram wrote:jos se komentira a?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma kakvi, pet bankigovinda wrote:a jbt, sta ste, skupa u istom starackom domu?dijagram wrote:njene godine su moje godine:)govinda wrote:a koje su to njene godine?dijagram wrote:jos se komentira a?
dijagram-
2015-08-09
a dobro..koju godinu ste stariji od mene..jbt, zvucalo je kao da vam je 65..dijagram wrote:ma kakvi, pet bankigovinda wrote:a jbt, sta ste, skupa u istom starackom domu?dijagram wrote:njene godine su moje godine:)govinda wrote:a koje su to njene godine?dijagram wrote:jos se komentira a?
2016-11-17
moze zvucat kako god, al vazno je kako jest, a evo norka se odlicno drzigovinda wrote:a dobro..koju godinu ste stariji od mene..jbt, zvucalo je kao da vam je 65..dijagram wrote:ma kakvi, pet bankigovinda wrote:a jbt, sta ste, skupa u istom starackom domu?dijagram wrote:njene godine su moje godine:)govinda wrote:
a koje su to njene godine?
dijagram-
2015-08-09
jel moguće da sam još uvijek tema?
šta nekakva slikica napravi...nevjerojatno..hehe
Guest- Guest
mene je samo zaintrigiralo ono "u njenim godinama"...Noor wrote:jel moguće da sam još uvijek tema?
2016-11-17
govinda wrote:mene je samo zaintrigiralo ono "u njenim godinama"...Noor wrote:jel moguće da sam još uvijek tema?
lako te se zaintrigira :))
Guest- Guest
naravno, ja poceo od jutra, nekom oca nekom mater, a bogami sam se i danas najebo sa mjesalicom :DDread_Pirate_Roberts wrote:di ste jebači? jebe li se što?
I mene su, ali sam se borila..
2014-04-12
sto je rec, triba li pomoc?maggie13 wrote:Leviathan2 wrote:naravno, ja poceo od jutra, nekom oca nekom mater, a bogami sam se i danas najebo sa mjesalicom :DDread_Pirate_Roberts wrote:di ste jebači? jebe li se što?
i tebe ljutili?!
I mene su, ali sam se borila..
saljem sjekiru, tesarska, ostra ko zilet:)
dijagram-
2015-08-09
uvijek kad su zene u pitanju :))Noor wrote:govinda wrote:mene je samo zaintrigiralo ono "u njenim godinama"...Noor wrote:jel moguće da sam još uvijek tema?
lako te se zaintrigira :))
2016-11-17
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 23 of 34