Naslovnica bez photoshopa
Page 12 of 34
Page 12 of 34 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
'Ko je nama vjeran...bravo :-)
2014-04-12
sta cu kad sam iskrenmaggie13 wrote:'Ko je nama vjeran...bravo :-)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Neve je zgodna, pa meni je bila prva pratilja na kultnim izborima, jer ostale su bile akrapi.michaellcmacha wrote:razbojnica je kako rekoh meni poznata po imenu i prezimenu, jednom ili dva puta smo se i čuli i neš porazgovorili, ali ne znam kako izgleda, pa ne mogu ni komentirat... ako veber veli da super izgleda onda valjda izgleda njemu se more vjerovat na riječ....Regoč wrote:Hoćeš reći da Neva nije komad i triftalja?michaellcmacha wrote:a svetozar... njega ne uzimati za ozbiljno... ;)))
A od Vebera se mogu i novci zet bez kamata, on je naš mecena. Bar se tak meni hvalil.
Guest- Guest
Godine? Kaj nije trideset i sitno? Ili ti je sve nakon 21. staro?veber wrote:S obzirom na godine, super izgleda.Regoč wrote:Hoćeš reći da Neva nije komad i triftalja?michaellcmacha wrote:a svetozar... njega ne uzimati za ozbiljno... ;)))
Nije, star je sam Marčelo. Dobro i Ero. Ostali su tu negdje do 50
Guest- Guest
e ako je I ona iza tebe onda je dobro da sam to propustioEva wrote:Neve je zgodna, pa meni je bila prva pratilja na kultnim izborima, jer ostale su bile akrapi.michaellcmacha wrote:razbojnica je kako rekoh meni poznata po imenu i prezimenu, jednom ili dva puta smo se i čuli i neš porazgovorili, ali ne znam kako izgleda, pa ne mogu ni komentirat... ako veber veli da super izgleda onda valjda izgleda njemu se more vjerovat na riječ....Regoč wrote:Hoćeš reći da Neva nije komad i triftalja?michaellcmacha wrote:a svetozar... njega ne uzimati za ozbiljno... ;)))
A od Vebera se mogu i novci zet bez kamata, on je naš mecena. Bar se tak meni hvalil.
2014-04-19
bas kad si me podsjetila nesto si mislim I ona je ljepsa of tebeEva wrote:Ti si mogao propustit samo klokanovu mamu, down under.
2014-04-19
Taman za te, viš kak ja znam najbolje kaj tebi treba. Ajde, kloky odskakući na ispašu.
Guest- Guest
Mislim, eva, da je jedan glas manje 8-)
2014-04-12
Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
Guest- Guest
Sad je gotovo..norka ce stavit kompletnu sliku i morat ces uzvratit..obje bez PSD-a..B-)
2014-04-12
kad bi izbor bio il klokanka il ti bogumi bi ti ispusilaEva wrote:Taman za te, viš kak ja znam najbolje kaj tebi treba. Ajde, kloky odskakući na ispašu.
2014-04-19
cura draga ja ne znam u kom si ti filmuEva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
al znam da je pogresan
2014-04-19
znam, znam, samo se ti otvori. Priznaj i olakšaj dušu.prckov wrote:kad bi izbor bio il klokanka il ti bogumi bi ti ispusilaEva wrote:Taman za te, viš kak ja znam najbolje kaj tebi treba. Ajde, kloky odskakući na ispašu.
Guest- Guest
eto vidis sto kotiras,Eva wrote:znam, znam, samo se ti otvori. Priznaj i olakšaj dušu.prckov wrote:kad bi izbor bio il klokanka il ti bogumi bi ti ispusilaEva wrote:Taman za te, viš kak ja znam najbolje kaj tebi treba. Ajde, kloky odskakući na ispašu.
sreca ima zena na svijetu puno
2014-04-19
A ti si premija oko koje se svi trgaju. Daj, čkomi i hrani klokane.prckov wrote:eto vidis sto kotiras,Eva wrote:znam, znam, samo se ti otvori. Priznaj i olakšaj dušu.prckov wrote:kad bi izbor bio il klokanka il ti bogumi bi ti ispusilaEva wrote:Taman za te, viš kak ja znam najbolje kaj tebi treba. Ajde, kloky odskakući na ispašu.
Guest- Guest
pa ja se I ne falim, ali izmedu klokanke I tebe..Eva wrote:A ti si premija oko koje se svi trgaju. Daj, čkomi i hrani klokane.prckov wrote:eto vidis sto kotiras,Eva wrote:znam, znam, samo se ti otvori. Priznaj i olakšaj dušu.prckov wrote:kad bi izbor bio il klokanka il ti bogumi bi ti ispusilaEva wrote:Taman za te, viš kak ja znam najbolje kaj tebi treba. Ajde, kloky odskakući na ispašu.
2014-04-19
tebi se draga mozgec raspal od silne ljubomore....Noor nema ni grama viška, a ima i prdu i cice, sam nije trbasta ko ti :))Eva wrote:Ma taj hajvan ionak bi dal glas debeloj Noor. Nek ga krokodil pojede.
i znaš kad buš ti zgledala ko Noor?...nikad. a ni tada
ti zgledaš više ko osušeni balakar pred Božić
javi se kad se ovak nečemu primakneš na kilometar, pa možemo slikice mijenjat
do tad maži oči publici
Guest- Guest
pa dobro sad, malo me postaralo nakon Uskršnjeg kuršlusa... budemo vidjeli za naredno razdoblje ako opstanemo... moguće se i povratim malo... ;)... ali nije za usporedbu... nju je ipak život mazio za razliku od mene... :)) da je i zeru prošla onog što se mene doticalo teško da bi sada dobro izgledala...
2015-08-08
Page 12 of 34 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 12 of 34