Naslovnica bez photoshopa
Page 7 of 34
Page 7 of 34 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
Sad crveni kaže da neće, a da ja ne smijem bez njega.Eva wrote:A vodiš mene i Crvenog.
2014-04-12
On si podiže cijeni i ziher nekaj išče od Vebera. Lisac je to
Guest- Guest
ti ko i yehudolino voliš stavljat slike svojih rođaka-inja po forumima.... :))Eva wrote:Hahhahahaha, evo ti još jedna pa računaj, matematičaru:)))michaellcmacha wrote:pa da i sad pogledaj dole falc i usporedi tih 5 centa s njenom visinom, bez problema odoka odrediš njenu visinu....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
potraži joj sliku noktića na debeljuškastim prstićima pa to nekako uštekaj na ovu sliku... :)) nekako mi to ne ide jedno s drugom.... ;)jastreb wrote:Ovo gore je Eva?
2015-08-08
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zidovka-cija-je-obitelj-ubijena-u-jasenovcu-prozvala-kolindu-i-plenkovica-zasto-sutite/935992.aspx Stvarno sam pomislila da si ti ovo, eva..
2014-04-12
Nije da se hvalim, ali najljepša sam. Uskoro bu i izbor za miss foruma kod Veberčića na bazenčeku, pa bum imala i official lenticu.jastreb wrote:Ovo gore je Eva?
Guest- Guest
sad će norka doći..ozbiljno je shvatila tu rukavicu u lice..
2014-04-12
Nisma, to je Julijica.maggie13 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/zidovka-cija-je-obitelj-ubijena-u-jasenovcu-prozvala-kolindu-i-plenkovica-zasto-sutite/935992.aspx Stvarno sam pomislila da si ti ovo, eva..
Guest- Guest
Ja sam prije nekoliko godina na moru upoznaio jednu lijepu hrvatsku Židovku iz Londona.maggie13 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/zidovka-cija-je-obitelj-ubijena-u-jasenovcu-prozvala-kolindu-i-plenkovica-zasto-sutite/935992.aspx Stvarno sam pomislila da si ti ovo, eva..
poslije sam mislio da je to Eva i to joj rekao. No ona je rekla da nije ta,ali da zna o kojoj se osobi radi.
Jedna jako lijepa crna žena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
maggie13 wrote:sad će norka doći..ozbiljno je shvatila tu rukavicu u lice..
Niš, idemo onda na izbor miss topless, kad je već tak.
Guest- Guest
Nego, da malo zaključimo temu..Nitko nije ni tvrdio da je S.J.Parker ljepotica,..nikad nije ni bila..
No, zaista je hrabro od nje što, unatoč svim novcima koje ima i, još gore, društvenim pritiscima, ostaje prirodna i svoja, ne srami se normalnog starenja, već ponosno nosi godine.
No, zaista je hrabro od nje što, unatoč svim novcima koje ima i, još gore, društvenim pritiscima, ostaje prirodna i svoja, ne srami se normalnog starenja, već ponosno nosi godine.
2014-04-12
To će biti fajt do samog kraja..Eva wrote:maggie13 wrote:sad će norka doći..ozbiljno je shvatila tu rukavicu u lice..
2014-04-12
kaj god, kakva rukavica...pa ja sam svoje kompletne slike već tu stavljala, one govore više od 1000 riječi
nema smisla da stavim još koju u krupnijem planu i da Evi razbijem svaku iluziju....bu završila na aparatima
nema smisla da stavim još koju u krupnijem planu i da Evi razbijem svaku iluziju....bu završila na aparatima
Guest- Guest
Meni je jako lijepo Catherine Deneuve i sviđa mi se kak nosi godine, naravno kao i mlađa Monica. Nema potrebe za nožem i botoxom, to je uvijek suprotnog efekta i nakaradno.maggie13 wrote:Nego, da malo zaključimo temu..Nitko nije ni tvrdio da je S.J.Parker ljepotica,..nikad nije ni bila..
Guest- Guest
Eva wrote:maggie13 wrote:sad će norka doći..ozbiljno je shvatila tu rukavicu u lice..
pa ti si rekla da nemaš cice...kakav toples onda
Guest- Guest
Žiri buju Kic i Horny, pa bumo vidjeli na bazenu i u toplesu koja bu se okitila lentom.Noor wrote:kaj god, kakva rukavica...pa ja sam svoje kompletne slike već tu stavljala, one govore više od 1000 riječi
Guest- Guest
Varka za malu NorkuNoor wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:sad će norka doći..ozbiljno je shvatila tu rukavicu u lice..
pa ti si rekla da nemaš cice...kakav toples onda
Guest- Guest
Page 7 of 34 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 7 of 34