Naslovnica bez photoshopa
Page 11 of 34
Page 11 of 34 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
pa to je tak bilo...Eva wrote:MiliciJOner sve zna.michaellcmacha wrote:njegov izvorni nick je ja_Svetac.... a ime mu je Svetozar... inače je rodom iz županje, tj jedno selo jugozapadno od iste... tamo s početka se čak i trudio da bude ok ali onda kasnije ga spopalo ludilo i zakopo se u sijaset izmišljotina i naljutio se na većinu forumaša... nakon podužeg izbivanja jer se gadno osramotio i ispo mutav i popljuvan od strane kvazižidovke wiene vratio se sa nickom bogomdani i sad je taj koji je, isti ko i prije, samo je u mešuvremenu evoluiro unazad pa je od malo žešćih igrača sa zlatom i kukuruzom na njujorškoj berzi opo na VODITELJA BAUŠTELACA PO STUTTGARTU... ;)))Regoč wrote:Bogomdani, tako ga zovem već dugo, a on mene Reg. Od Bugatti bi bio Bugi.michaellcmacha wrote:tko ti je tajRegoč wrote:Bogi, nešto je insinuirao da ju pozna pa da je bilo i nešto više.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da si iz Broda, i visok.Regoč wrote:A što je dešifrirao iz moga nika?
Guest- Guest
Nego kaj, i sve imaš u tekici, crno na belo.michaellcmacha wrote:pa to je tak bilo...Eva wrote:MiliciJOner sve zna.michaellcmacha wrote:njegov izvorni nick je ja_Svetac.... a ime mu je Svetozar... inače je rodom iz županje, tj jedno selo jugozapadno od iste... tamo s početka se čak i trudio da bude ok ali onda kasnije ga spopalo ludilo i zakopo se u sijaset izmišljotina i naljutio se na većinu forumaša... nakon podužeg izbivanja jer se gadno osramotio i ispo mutav i popljuvan od strane kvazižidovke wiene vratio se sa nickom bogomdani i sad je taj koji je, isti ko i prije, samo je u mešuvremenu evoluiro unazad pa je od malo žešćih igrača sa zlatom i kukuruzom na njujorškoj berzi opo na VODITELJA BAUŠTELACA PO STUTTGARTU... ;)))Regoč wrote:Bogomdani, tako ga zovem već dugo, a on mene Reg. Od Bugatti bi bio Bugi.michaellcmacha wrote:
tko ti je taj
Guest- Guest
No očito iza svega nešto ima, što je zapravo smisao, a ne tek puka zafrkancija. Hm!maggie13 wrote:K'o zezanciju..dobro si pitao,mogao si se i naljutit..ja onako komodna s tobom..Regoč wrote:Nisam siguran kako bih ovo shvatio.maggie13 wrote:Neće, ima više sreće no pameti..znam po sebi..Eva wrote:Ak dojde u krive ruke
Miha kad je tu, a kad ga nema to je mjesto upražnjeno.jastreb wrote:Tko je sada prvi pilac foruma?
Guest- Guest
iz bosanskog broda je longi... koji se tamo negdje 1993. nastanio u splitu.... i od onda je dalmatinac.... tj nije ali tak mu se piše...
2015-08-08
Uuuuuuu, dobar je, vrhunski dešifrant.Eva wrote:Da si iz Broda, i visok.Regoč wrote:A što je dešifrirao iz moga nika?
asila djeluje ko da mu se flaša omilila... :)), ali sve mi teško to povjerovat...jastreb wrote:Tko je sada prvi pilac foruma?
2015-08-08
sta cu kad sam iskren
2014-04-19
Opet su ti klinci prčkali po bilješkama?michaellcmacha wrote:iz bosanskog broda je longi... koji se tamo negdje 1993. nastanio u splitu.... i od onda je dalmatinac.... tj nije ali tak mu se piše...
Guest- Guest
Regoč wrote:Uuuuuuu, dobar je, vrhunski dešifrant.Eva wrote:Da si iz Broda, i visok.Regoč wrote:A što je dešifrirao iz moga nika?
Guest- Guest
ja ti ne cugam... nikad... čak ni u posebnim prigodama.... tek tu i tamo deci crnog ili kupinovog, ali samo ako je vrhunsko....Eva wrote:Miha kad je tu, a kad ga nema to je mjesto upražnjeno.jastreb wrote:Tko je sada prvi pilac foruma?
2015-08-08
2014-04-19
tu je negdje... pitaj ga....Eva wrote:Opet su ti klinci prčkali po bilješkama?michaellcmacha wrote:iz bosanskog broda je longi... koji se tamo negdje 1993. nastanio u splitu.... i od onda je dalmatinac.... tj nije ali tak mu se piše...
2015-08-08
2014-04-19
S obzirom na godine, super izgleda.Regoč wrote:Hoćeš reći da Neva nije komad i triftalja?michaellcmacha wrote:a svetozar... njega ne uzimati za ozbiljno... ;)))
2014-12-30
pravi smisao je isticanje srodnosti :DRegoč wrote:No očito iza svega nešto ima, što je zapravo smisao, a ne tek puka zafrkancija. Hm!maggie13 wrote:K'o zezanciju..dobro si pitao,mogao si se i naljutit..ja onako komodna s tobom..Regoč wrote:Nisam siguran kako bih ovo shvatio.maggie13 wrote:Neće, ima više sreće no pameti..znam po sebi..Eva wrote:Ak dojde u krive ruke
2014-04-12
razbojnica je kako rekoh meni poznata po imenu i prezimenu, jednom ili dva puta smo se i čuli i neš porazgovorili, ali ne znam kako izgleda, pa ne mogu ni komentirat... ako veber veli da super izgleda onda valjda izgleda njemu se more vjerovat na riječ....Regoč wrote:Hoćeš reći da Neva nije komad i triftalja?michaellcmacha wrote:a svetozar... njega ne uzimati za ozbiljno... ;)))
2015-08-08
ma Ona je najljepsa
2014-04-19
Page 11 of 34 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 11 of 34