Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!
pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristaoRegoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
Leviathan2 wrote:pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristaoRegoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
Regoch ima suženje svijesti po pitanju Srbapa ne može racionalno sagledavati inače je posve ok.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a, 'ko je sad krivi kome bi se svetili..nama,makar smo i u ranama svjezem poracu izbjegli zamku sklonosti osveti..Leviathan2 wrote:pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristaoRegoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
Propaganda je zbilja najjace oruzje i najveci teret demokracije.
2014-04-12
ma ja ne kuzim zasto se vi hrvati toliko jebete oko srba, razvedeni ste od njih vec 20 godina a jos uvijek kao da ste u braku
ajd da je samo rat razlog, nakon drugog svjetskog nije se toliko po yugoslaviji pisalo i pricalo ni o svabama,
jbte, balkanska paranoja balkanskih plemena izgubljenih u vremenu i bez kontakta sa stvarnoscu
pogledaj komentare po portalima okolo, oko potresa u japanu pocnu se ubacivat komentari o hrvatskosrpskom ratu
mislim, halo ljudi, proslo je 20 jebenih godina, nije li vrijeme da se malo pogleda imali sto naprijed
ajd da je samo rat razlog, nakon drugog svjetskog nije se toliko po yugoslaviji pisalo i pricalo ni o svabama,
jbte, balkanska paranoja balkanskih plemena izgubljenih u vremenu i bez kontakta sa stvarnoscu
pogledaj komentare po portalima okolo, oko potresa u japanu pocnu se ubacivat komentari o hrvatskosrpskom ratu
mislim, halo ljudi, proslo je 20 jebenih godina, nije li vrijeme da se malo pogleda imali sto naprijed
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Leviathan2 wrote:ma ja ne kuzim zasto se vi hrvati toliko jebete oko srba, razvedeni ste od njih vec 20 godina a jos uvijek kao da ste u braku
opsesija...
2015-08-06
maggie13 wrote:Ljubomorni bivsi muz ne da mira zeni i narusava joj novi put stalnim pracenjem i maltretiranjem :D
fatalna ljubav, on nju tuče ona njega voli :D
2015-08-06
megica, ja sam dosao do zakljucka da su ljudi vecma idijoti, jednostavno ih je nahuskat,maggie13 wrote:a, 'ko je sad krivi kome bi se svetili..nama,makar smo i u ranama svjezem poracu izbjegli zamku sklonosti osveti..Leviathan2 wrote:pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristaoRegoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
ok je da se pamti i da se izvuce koja pouka al stalno podgrijavat temu je debilana, isto srbi seru ko majmuni, putin ovo putin ono, putin brani srbiju vise od srba, putin osuo paljbu o bombardiranju , on iz rusije a srbima po beogradu setaju oni koji su im sipali bombe, i jos im dojdu u beograd reci kako je to bila ispravna stvar, pa jebote, ajd mozes to nekako i stavit na stranu i treba stavit ad acta, al da ti neko dojde u kucu i da ti jos kaze i da te jebe u zdrav mozak u tvojoj kuci, ako si covjek strik i na prvu precku s njim, a ne bit pizda a ispali su pizde, bili su im svi u beogradu koji su vodili bombardiranje, ajd nek sheselj dojde u zg, sigurno nece ziv otic iz zg, al srbe koji dojdu u hrvatsku niko ne dira nit obraca paznju na iste
ne osuđuj, epi...ljudi ne odustaju..zanimljivo im kod nas pa prave kavgu, da duze traje ;-)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ja ne kuzim zasto se vi hrvati toliko jebete oko srba, razvedeni ste od njih vec 20 godina a jos uvijek kao da ste u braku
opsesija...
2014-04-12
maggie13 wrote:ne osuđuj, epi...ljudi ne odustaju..zanimljivo im kod nas pa prave kavgu, da duze traje ;-)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ja ne kuzim zasto se vi hrvati toliko jebete oko srba, razvedeni ste od njih vec 20 godina a jos uvijek kao da ste u braku
opsesija...
Tko to kod nas pravi kavgu?
2015-08-06
to je bilo prije '91..;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ljubomorni bivsi muz ne da mira zeni i narusava joj novi put stalnim pracenjem i maltretiranjem :D
fatalna ljubav, on nju tuče ona njega voli :D
2014-04-12
sve se slazem :-)Leviathan2 wrote:megica, ja sam dosao do zakljucka da su ljudi vecma idijoti, jednostavno ih je nahuskat,maggie13 wrote:a, 'ko je sad krivi kome bi se svetili..nama,makar smo i u ranama svjezem poracu izbjegli zamku sklonosti osveti..Leviathan2 wrote:pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristaoRegoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
ok je da se pamti i da se izvuce koja pouka al stalno podgrijavat temu je debilana, isto srbi seru ko majmuni, putin ovo putin ono, putin brani srbiju vise od srba, putin osuo paljbu o bombardiranju , on iz rusije a srbima po beogradu setaju oni koji su im sipali bombe, i jos im dojdu u beograd reci kako je to bila ispravna stvar, pa jebote, ajd mozes to nekako i stavit na stranu i treba stavit ad acta, al da ti neko dojde u kucu i da ti jos kaze i da te jebe u zdrav mozak u tvojoj kuci, ako si covjek strik i na prvu precku s njim, a ne bit pizda a ispali su pizde, bili su im svi u beogradu koji su vodili bombardiranje, ajd nek sheselj dojde u zg, sigurno nece ziv otic iz zg, al srbe koji dojdu u hrvatsku niko ne dira nit obraca paznju na iste
2014-04-12
dzani i ekipa, a ne mogu bez nas ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:ne osuđuj, epi...ljudi ne odustaju..zanimljivo im kod nas pa prave kavgu, da duze traje ;-)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ja ne kuzim zasto se vi hrvati toliko jebete oko srba, razvedeni ste od njih vec 20 godina a jos uvijek kao da ste u braku
opsesija...
Tko to kod nas pravi kavgu?
2014-04-12
koji je mir bio dok su srbi bili dole a hrvati gore, u medjuzemlju mir samo taki bio, yebem mater rimljanima da im jebem
Haso i Karamarko su bili na vlasti nekih 9mjeseci, nije bilo sranja sa Rusijom, nije bilo negativnih izjava, Haso je svaki drugi dan bio sa Mađarima , Karamarko je isto hvalio višegrad itd.. nisam primjetio da su negativni lajali protiv Rusije, osim što su ih mediji (karamarka) optužili da je Ruski špijun. Dakle tvoje "šta bi bilo kada bi bilo", ne drži nikakvu logiku, jer ovi su bili na vlasti, i nikada nisu lajali protiv Rusije..epikur37 wrote:Milo Yiannopoulos wrote:Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka'epikur:'hase na aparatima plenki dominira'Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik'e pronasao jedan od bogomdanogbogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'epikur:'go plenki go trpaj vehabiji i karamrletu'epikur:'hase na aparatima trpaj plenki'evva:'Plenki bu pojel onu nafrlitanu glupacu koli'
Molim lijepo, ja svoje i daje podpisujem
Da je Hasanče umjesto Plenkija taj bi se još slikao s azovom i gnojio pod staljingrad.
Eh , gledajući sa ekonomije, nije bilo "reformi", nije bilo rasta poreza itd.
Sada smo dobili Plenkovića i dobili smo kurac. Zaratili su nas sa Rusima(verbalno) i dižu poreze.
Sada vam svima fali Karamarko
Guest- Guest
Slaba Srbija znači mir na Balkanu, tu je naš interes. A Granić kaže da ga nisu stisli, kaže da je sam pristao.Leviathan2 wrote:pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristaoRegoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
:)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristaoRegoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
Epi ima suženje svijesti po pitanju muslimana pa ne može racionalno sagledavati inače je posve ok.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» CIA-Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku
» JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu - Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija
» Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
» Dodik: Komšić pred Palmeron krenuo prvo u napad na Hrvatsku
» Obljetnica!8.studeni.1991 opci zracni napad zrakoplova tzv.JNA na Hrvatsku.
» JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu - Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija
» Mogući napad na Hrvatsku, Hrvate BIH
» Dodik: Komšić pred Palmeron krenuo prvo u napad na Hrvatsku
» Obljetnica!8.studeni.1991 opci zracni napad zrakoplova tzv.JNA na Hrvatsku.
Page 4 of 4