ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!! - Page 3 Empty Re: Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!

Post by Winter is coming 3/12/2016, 01:02

nemam pojma,pogledacu,a nesto razmisljam i o tom linuxu,mozda kad mi rikne ovaj komp,ovo anglosaksonsko smece ne traje dugo

Winter is coming

2014-04-14

Back to top Go down

Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!! - Page 3 Empty Re: Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!

Post by Guest 3/12/2016, 01:03

obavezno,jer onda imas fajervolsku zastitu istoga...u settingsima,-Avanced..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 01:04

pod network opcijom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 01:04

a i kriptira ti promet..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 3/12/2016, 01:08

advenced ha,pogledacu

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 18:04

bogomdani wrote:
kolerik wrote:
bogomdani wrote:
dawson wrote:
bogomdani wrote:
svasta i ti..PREPOZNAJE SE RUKOPIS  lol!

a kurac..nisam znao da ima taj level softwareskih eksperata na Balkanu...  

u zargonu se ipak kaze POTPIS,a odnosi se na dijelove programskog koda zloćudnog programa za probijanje zastita...

no dobro..RUKOPIS... lol!

Jesu se vlastoručno potpisali na ruskoj ćirilici?  Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!! - Page 3 1f602  Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!! - Page 3 1f602
a bit ce.... lol! ...samo,nes se razmisljam,kako su Rusi popalili brutalno puno podataka od Amera,a ovi nes seruckaju "uzeli su manje bitne,ne one vise bitne"...Kruff te raaanioo,kad ti uleti pokupi ti on i bitno i nebitno...Pa ne skidaju kolekciju galaktike od par sto gigabajta u full hadeju...e kretinjosa.. Suspect

bogomdani, ako su sustavi odvojeni, svaki sa svojim firewallom, a cine black box hackerima prije upada, onda je lako da su upali, povukli sve podatke, samo su upali u manje vazni sustav i sad proucavaju putne naloge MVPEI-a. ;)
moguce,ali vidis da samo nagadjaju,sumnjaju,i onda iz neba pa u rebra,Rusi i ukrali manje bitne podatke..To je tipicni demidž kontrol...
da bi mogao uopce upasti,moras "rott-ati" dakle steci kontrolu nad cijelim sustavom..nebitno sto su ukrali,ako su uopce ukrali,ili je ovo opet jedan vid dizanja hype-a..Kad dohvatis root ovlasti,a serveri su u klasteru,posm+pajani imas pristup svakoj bazi.-.

prije mjesec dana sam iz zaebancije otisao frendu u firmu ,umreziti 4-5 lapova,10tak kanti nes mreznih pisaca,ovo i ono....ebi ga..svae sa root pristupom na dohvatu...
Nije ti to bas tako sa drzavnim sustavima, ovo sto si otisao su informaticki sustavi kod poslovnih subjekata. Ne bi sada ulazio u detalje, ali kriptografski layeri, firmware i sam firewall samo ime dijete sa tim sustavima kad su NATO kompatibilni.

Recimo, cijela moja poanta je bila da nema roota za citavu bazu sustava, decentraliziran je ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 18:09

Ja sam radio nesto na laptopu banke u fusu i dao frendu, oduzeo sam admin prava banci, on otisao na posao, utaknuo sa na dock i u sustav.

Sustav se smjesta restartao, i isao u provjeru po decentraliziranoj pisijadi, utok po utok, a obrade stoje, 9 do podne klijenti nemaju nista. U nekoliko zemalja srednje i istocne Europe. :)

Kad su ga nasli, umalo je fasovao otkaz. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 11:58

nes novo..?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:02

Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka' :D

epikur:'hase na aparatima plenki dominira' :D

Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik' :D

e pronasao jedan od bogomdanog

bogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'

epikur:'go plenki go trpaj vehabiji i karamrletu'

epikur:'hase na aparatima trpaj plenki'

evva:'Plenki bu pojel onu nafrlitanu glupacu koli'
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:03

tražili ste dobili ste, posli jebanja nema kajanja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/12/2016, 12:04

Milo Yiannopoulos wrote:tražili ste dobili ste, posli jebanja nema kajanja
lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/12/2016, 12:06

evo i mene na linuxu
pasmater,
nisam uspio naci dobre divljak vindoze
sad se moram privikavat a i moram ga nekako postavit da se snalazim

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 14:17

bogomdani wrote:nes novo..?

U ITu?

Uvijek, svetac. Odlike sustava informacija i kljuceva su medjutim isti od Pascala nadalje. B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 14:25

Leviathan2 wrote:evo i mene na linuxu
pasmater,

Imam frenda u Kini, on mi je skinuo pirat 10-tku (i jos stosta). Oni tamo originale nisu nikada ni vidjeli.

Mislio sam da cu imati problema sa instalacijom, radili su bolje od prethodnih originala.

Medjutim, drago mi je da si migrirao :) ohrabrujem ljude da idu na Linux, mentalne higijene i sirine radi. ;)

Za mjesec-dva ce ti MS nusprodukti izgledati cudni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/12/2016, 14:35

Bome, Mile, dobro si im citirao.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by epikur37 4/12/2016, 14:36

Milo Yiannopoulos wrote:
Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka' :D

epikur:'hase na aparatima plenki dominira' :D

Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik' :D

e pronasao jedan od bogomdanog

bogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'

epikur:'go plenki go trpaj vehabiji i karamrletu'

epikur:'hase na aparatima trpaj plenki'

evva:'Plenki bu pojel onu nafrlitanu glupacu koli'

Molim lijepo, ja svoje i daje podpisujem

Da je Hasanče umjesto Plenkija taj bi se još slikao s azovom i gnojio pod staljingrad.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Regoč 4/12/2016, 14:39

Ajde, Epi, eno Putin osuđuje bombardiranje Srbije, to nam je saveznik.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by epikur37 4/12/2016, 14:41

Ako je VS dalo suglasnost za bombardiranje, dzaba osudjuje. Ako nije ima razlog.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Regoč 4/12/2016, 14:43

Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/12/2016, 14:49

kolerik wrote:
Leviathan2 wrote:evo i mene na linuxu
pasmater,

Imam frenda u Kini, on mi je skinuo pirat 10-tku (i jos stosta). Oni tamo originale nisu nikada ni vidjeli.

Mislio sam da cu imati problema sa instalacijom, radili su bolje od prethodnih originala.

Medjutim, drago mi je da si migrirao :) ohrabrujem ljude da idu na Linux, mentalne higijene i sirine radi. ;)

Za mjesec-dva ce ti MS nusprodukti izgledati cudni.
ma ja sam nekad koristio ubuntu, zakurac je bio, nestabilan i manjak drajvera,
jebes ga, nisam neki
win fan al bar su bili sredjeni, eo sa sedmicom sam gurao sve do sada al je totalno ostecena pa steka u 3 pm, kako sam kupio novu kantu a nemam vec instalirane win bio sam prisiljen na linux,  malo sam zjakao piratske verzije al sve zakurac,
il pirati nisu sto su bili il sam ja postao prezahtjevan :(

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/12/2016, 14:51

Regoč wrote:Tako je, jebeš hrvatske interese, Rusija je u pravu.
pa hrvatska nije imala interes u bombardiranju srbije, cak je i francek bio protiv da lete preko hrvatske al su ga ipak stisli pa je pristao

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics