JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu - Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija
Page 1 of 1
JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu - Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu - Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija
pa rekoh ja da ce lik prvi izdati ove koji su ga podrzali..nece proci dugo a slijedi drvlje i kamenje..mozda i litije...za razliku od dritana koji ljubi ovima dupe jer ima feler albanac je...pa se mora 'dokazivati'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: JAKOV MILATOVIĆ: Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu - Nastavljamo sa sprovođenjem svih sankcija
A vi se usrali šta će on doć.
Pa ne navijam ja za svakoga.
Pa ne navijam ja za svakoga.
2014-04-11
SPC na aparatimah.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa i ne baš jer drugi izbor je bio Đukanovic koji ih je želio privatizirati i izbaciti iz CG dok su ovi otvoreno protiv bilo kakve privatizacije crkve od strane države dakle suprotno od Đukanovica po tom pitanju.jastreb wrote:SPC na aparatimah.
Ova njegova izjava je za sve one koji su pričali bajke kako ako ne dođe Đukanovic da će ruska mornarica uplovit u CG i šta sve ne.
2014-04-11
jastreb wrote:SPC na aparatimah.
Govori isto kao Vuchic ono shto zapad zeli da chuje,kao ovdje na forumu ,tipkaj samo ono shto 'rvatska stoka sitnog zuba zeli da prochita i bit cesh njihov heroj ka Marcelo.A shto taj stvarno misli to ne zna ni njegova zena.Znash onu,Da se Vlasi ne dosjete::)).Politika se ne vodi emocijama i podilazenju masama nego hladnom i prorachunatom glavom a emocije su dobre samo u krevetu sa nekom dobrom pichkom.Ja ne bi mogao biti politichar jer kod mene je sve shto je na umu to je i na drumu.Zato o bilo kojem politicharu nemam neko dobro mishljenje ali im priznajem da vecih lazova od njih nema.
jakov ocekivano , +
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Rekoh ja.
Lik ima 50 skola, isao svuda po Svetu, neko je to placao. Previse naivni Balkanci. Troje dece a neradnik. Radio nesto u bankarskom sektoru za CV. Ove skole isto za CV, pojavio se ko i Sloba, od nikud.
Lik ima 50 skola, isao svuda po Svetu, neko je to placao. Previse naivni Balkanci. Troje dece a neradnik. Radio nesto u bankarskom sektoru za CV. Ove skole isto za CV, pojavio se ko i Sloba, od nikud.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šta Srbi i Srbija mogu da očekuju od Jakova Milatovića? Skoro pa ništa!
Bolje skoro pa ništa nego ništa.
Bolje skoro pa ništa nego ništa.
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Rekoh ja.
Kao da je to bitno.Ochekivati od crnogorca ili od hrvata neko poshtenje je iluzija.Vazno je da su skinuli glavnog lopova a ovoga ce skinuti preko noci ako zatreba.Mada ja vjerujem u onaj prirodni zakon Shto si mladji to si naivniji i poshteniji a shto stariji si pokvareniji i pichka od chovjeka.Dokaz ti je onaj Ero i Vuk ovdje sa foruma:::))
Gledam Srbi slave pobjedu ovoga lika u CG
Ne znam zasto slave
Valjda imaju neki razlog
Ne znam zasto slave
Valjda imaju neki razlog
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kad nemaju sto drugo slaviti...uvijek mozes naci neki razlog da nesto slavis..pa bio i blesavRingo10 wrote:Gledam Srbi slave pobjedu ovoga lika u CG
Ne znam zasto slave
Valjda imaju neki razlog
2015-09-08
Novi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je poručio da odluka o priznavanju nezavisnosti Kosova od strane Crne Gore neće biti povučena.
Milatović razočarao Srbiju: Crna Gora neće povući priznanje Kosova
2014-04-11
dugorocno
jakov je pravi izbor
to,
da on i jakov nisu komplet,
meni je jasno.
samo sto on glumi neutralnost
a psi nagovestavaju suprotnost
buducnost su jakov, da i milojko.
jakov je pravi izbor
to,
da on i jakov nisu komplet,
meni je jasno.
samo sto on glumi neutralnost
a psi nagovestavaju suprotnost
buducnost su jakov, da i milojko.
2020-04-21
da sam ja jakov
odluku o kosmetu bih
usaglasio sa tim eu sporazumom
izmedju bg i pr.
sve ostalo ok.
odluku o kosmetu bih
usaglasio sa tim eu sporazumom
izmedju bg i pr.
sve ostalo ok.
2020-04-21
jbt sluša sam neke srpske podcastove(slušam ih radi rata u ukrajini ali ovaj put komentirali izbore u crnoj gori)..RayMabus wrote:Novi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je poručio da odluka o priznavanju nezavisnosti Kosova od strane Crne Gore neće biti povučena.
neki su jbt kao što prorkuju da je uskoro kraj ukr vojske, da za mjesec dana ulaze u hakriv i odesu, sada priče da će ovaj as povući priznanje kosova, da će ukinuti sankcije rusiji, da će izaći iz NATOa, spojiti se sa Srbijom, kakvi asevi.. mavali srpskim zastavama na njegovim skupovima, pjevali pjesme draži .. a ono prc.
sada ga budu zvali "ustašom"
https://www.youtube.com/shorts/DX_CRqxE1lA?feature=share
2015-09-08
Similar topics
» Tadic:'Srbija mora osuditi agresiju na Ukrajinu.Rusija je ugrozila nase interese na K9sovu i Metohiji.'
» Suljo poludio?Priznat ce agresiju Rusije na Ukrajinu ako Ukrajina prizna NATO agresiju na Srbiju
» CIA-Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku
» Tri keksa izvršila agresiju na Kosovo
» Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!
» Suljo poludio?Priznat ce agresiju Rusije na Ukrajinu ako Ukrajina prizna NATO agresiju na Srbiju
» CIA-Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku
» Tri keksa izvršila agresiju na Kosovo
» Rusija izvršila napad na Hrvatsku!!!
Page 1 of 1