Obljetnica!8.studeni.1991 opci zracni napad zrakoplova tzv.JNA na Hrvatsku.
Page 1 of 1
Obljetnica!8.studeni.1991 opci zracni napad zrakoplova tzv.JNA na Hrvatsku.
https://www.braniteljski-portal.com/video-8-studenog-1991-opci-zracni-napad-na-hrvatsku-sirena-za-opasnost-od-napada-iz-zraka-oglasena-u-cak-34-hrvatska-grada
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Obljetnica!8.studeni.1991 opci zracni napad zrakoplova tzv.JNA na Hrvatsku.
opći da ali prvi svakako ne
2014-04-16
Taj dan su dobili po pički u Sisku. Jedan što je bacio krmaču na desnu obalu kupe ravno prek puta Malog Kaptola je odjebao karijeru u široj zoni Budaševskog Novog Sela, dva su blebnula prilikom napada na Žažinu negdje u Pokupskom... Četvrti je mitraljirao dva zibelska nebodera, njega su strajsali u Praćnu. Bilo je jebeno davno, ali shjetim se da je jedan gađao crkvu u Mošćenici, mi sa cijele linije tukli iz svega šta smo imali po njemu. Ja sam tukao iz dškm- a 12,7.... ali prebrzo i prenisko je išao pa mu nismo uspjeli odbiti pero.
2015-08-08
...mislim da je taj dan bilo nad hrvatskom pedesetak zrakoplova...od dubrovnika do vukovara...samo oko zagreba su taj dan nekoliko puta djelovali..michaellcmacha wrote:Taj dan su dobili po pički u Sisku. Jedan što je bacio krmaču na desnu obalu kupe ravno prek puta Malog Kaptola je odjebao karijeru u široj zoni Budaševskog Novog Sela, dva su blebnula prilikom napada na Žažinu negdje u Pokupskom... Četvrti je mitraljirao dva zibelska nebodera, njega su strajsali u Praćnu. Bilo je jebeno davno, ali shjetim se da je jedan gađao crkvu u Mošćenici, mi sa cijele linije tukli iz svega šta smo imali po njemu. Ja sam tukao iz dškm- a 12,7.... ali prebrzo i prenisko je išao pa mu nismo uspjeli odbiti pero.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Obljetnica:31.kolovoz.1991 otmica Antuna Kikaša i ugandskog zrakoplova sa oružjem od strane tzv.JNA
» Obljetnica!19.9.1991 poznato 'bacanje cveca' na tenkove u Beogradu koji idu razarati Vukovar i Hrvatsku
» Obljetnica:Gordan Lederer 10.8.1991 - 10.8.2022
» Ruski zračni napad ubio još 2 ISIS zapovjednika
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
» Obljetnica!19.9.1991 poznato 'bacanje cveca' na tenkove u Beogradu koji idu razarati Vukovar i Hrvatsku
» Obljetnica:Gordan Lederer 10.8.1991 - 10.8.2022
» Ruski zračni napad ubio još 2 ISIS zapovjednika
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
Page 1 of 1