EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: EL CLASICO
Koji promašaj!End1899 wrote:neymar ima 3 metra do gola šutnuti loptu, teže fulati nego dati, ali to dobiješ kad se zajebavaš
Ajme...
;)
Guest- Guest
Jedina pametna od tebe...scorpion wrote:Real poslije primljenog gola ne postoji. Nisu se mogli sastat sa loptom. Prekid je bio jedina šansa
;)
Guest- Guest
ronaldo i benzema za kurac...od ofenzivaca lucas daleko najbolji
Tuka bi ga ko pasa...muckodjubre wrote:ko i ronaldo iz mrtvoga kuta s lijeve strane puca lijevom nogom umjesto da doda čovjeku na 5m koji je na ziceruEnd1899 wrote:neymar ima 3 metra do gola šutnuti loptu, teže fulati nego dati, ali to dobiješ kad se zajebavaš
;)
Guest- Guest
Kad sam ja Zidaneu govorio da Ronalda prebaci na devetku, a Benzemu sutne u Juventus i još 50 milijuna sa njim da prime klosara (kao nekad Moratu)
najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
to je dobro uradio jer je 2-0 najgori rezbafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
ne može stari dedo od 33 godinefridrih_niche wrote:Jedina pametna od tebe...scorpion wrote:Real poslije primljenog gola ne postoji. Nisu se mogli sastat sa loptom. Prekid je bio jedina šansa
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
cr i je devetka danas je bio više na krilu jer nema balea a benzu treba 10 zicera za gol to je stara stvarscorpion wrote:Kad sam ja Zidaneu govorio da Ronalda prebaci na devetku, a Benzemu sutne u Juventus i još 50 milijuna sa njim da prime klosara (kao nekad Moratu)
ali na kraju nisu dobili. hoćeš reć da je leo zabio da bi bilo 2-3? bolje jedan bod nego nula?muckodjubre wrote:to je dobro uradio jer je 2-0 najgori rezbafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
Ka i zicer CR-a na 0:0, a onda idući napad prime gol, lol...bafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
Messi je bija los za svoje standarde, al CR je bija očajan...
Jadna majko, i on ce dobit Balon d'Or...
:(
Guest- Guest
tako je,bolje 1 nego 0bafalo wrote:ali na kraju nisu dobili. hoćeš reć da je leo zabio da bi bilo 2-3? bolje jedan bod nego nula?muckodjubre wrote:to je dobro uradio jer je 2-0 najgori rezbafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
Dobro, glupko je i sam svjestan da je pojia govno komentiranjem Inieste...End1899 wrote:ne može stari dedo od 33 godinefridrih_niche wrote:Jedina pametna od tebe...scorpion wrote:Real poslije primljenog gola ne postoji. Nisu se mogli sastat sa loptom. Prekid je bio jedina šansa
;)
;)
Guest- Guest
Sutra ću vam uslikat grafit koji su Ultrasi napravili za Modrića na ulazu u Vukovarsku ulicu. To nema ni jedan igrač u Mostaru! Kakav gospodin i čarobnjak
scorpion-
2014-04-18
kakav zicer koju si ti utakmicu gledao a leo je svog promašio onu loptu inieste ronaldo bi pospremio zatvorenih očiju. nagradu će dobit najbolji igrač svijeta po zasluzifridrih_niche wrote:Ka i zicer CR-a na 0:0, a onda idući napad prime gol, lol...bafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
znači ipak potez utakmice messija?muckodjubre wrote:tako je,bolje 1 nego 0bafalo wrote:ali na kraju nisu dobili. hoćeš reć da je leo zabio da bi bilo 2-3? bolje jedan bod nego nula?muckodjubre wrote:to je dobro uradio jer je 2-0 najgori rezbafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
Zicer da doda suigraču, koji je sam na 5 m, on puca livom priko stadiona...bafalo wrote:kakav zicer koju si ti utakmicu gledao a leo je svog promašio onu loptu inieste ronaldo bi pospremio zatvorenih očiju. nagradu će dobit najbolji igrač svijeta po zasluzifridrih_niche wrote:Ka i zicer CR-a na 0:0, a onda idući napad prime gol, lol...bafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
;)
Guest- Guest
messi im je spasio bodbafalo wrote:znači ipak potez utakmice messija?muckodjubre wrote:tako je,bolje 1 nego 0bafalo wrote:ali na kraju nisu dobili. hoćeš reć da je leo zabio da bi bilo 2-3? bolje jedan bod nego nula?muckodjubre wrote:to je dobro uradio jer je 2-0 najgori rezbafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
Sad ova dva lobotomca hvale Iniestu koji nije ništa ni napravio LOL Kako su samo glupi. Barcelona proigrala nakon gola, koji je Iniesta ispratio sa klupe. A loptu za Messija može zahvaliti obrani Reala koja nije postojala. Kakvi glupaci
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 12