EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: EL CLASICO
pa njemu je modrić najboji veznjak svijeta, a iniesta stari dedo, šta više očekivati od najveće gluperde koja je ikad postojala
End- Posts : 21177
2015-08-25
najpravednije X...
Ne, Iniesta je bolji od Modrica glupi kretenu. Daj se propucaj majmuncino zagorska
scorpion-
2014-04-18
ljudinamuckodjubre wrote:messi im je spasio bodbafalo wrote:znači ipak potez utakmice messija?muckodjubre wrote:tako je,bolje 1 nego 0bafalo wrote:ali na kraju nisu dobili. hoćeš reć da je leo zabio da bi bilo 2-3? bolje jedan bod nego nula?muckodjubre wrote:
to je dobro uradio jer je 2-0 najgori rez
modrić je za iniestu ono crno šta don andres ima pod nožnim palcem i to mu je pohvala s moje strane.scorpion wrote:Ne, Iniesta je bolji od Modrica glupi kretenu. Daj se propucaj majmuncino zagorska
2015-08-25
bafalo wrote:ljudinamuckodjubre wrote:messi im je spasio bodbafalo wrote:znači ipak potez utakmice messija?muckodjubre wrote:tako je,bolje 1 nego 0bafalo wrote:
ali na kraju nisu dobili. hoćeš reć da je leo zabio da bi bilo 2-3? bolje jedan bod nego nula?
pa nije bio njegov zicer a i lopta nije bila pod kontrolom da je ubacio išla bi po zraku i nije siguran gol a mogao je golman izletit ili cr slabije dodat. messi je imao idealnu situaciju nikog oko sebe i šut na ljevici. u biti sve je dobro napravio osim šuta tj. fulao je za pobjedu a cr nije. protiv atletica je imao šanse pa smo vidjeli kako je to završilofridrih_niche wrote:Zicer da doda suigraču, koji je sam na 5 m, on puca livom priko stadiona...bafalo wrote:kakav zicer koju si ti utakmicu gledao a leo je svog promašio onu loptu inieste ronaldo bi pospremio zatvorenih očiju. nagradu će dobit najbolji igrač svijeta po zasluzifridrih_niche wrote:Ka i zicer CR-a na 0:0, a onda idući napad prime gol, lol...bafalo wrote:najveći promašaj zicer messija nakon famozne lopte inieeste kroz cijelu obranu reala. umesto 2:0 1:1. to je doprinos messija još jedna mvp nagrada
Messi je bija los za svoje standarde, al CR je bija očajan...
Jadna majko, i on ce dobit Balon d'Or...
:(
;)
ende ne pizdi da je real zabio iz zaleđa i da im je sudac oprostio 2 penala kmečao bi na maksimum...
Koje zaleđe?muckodjubre wrote:ende ne pizdi da je real zabio iz zaleđa i da im je sudac oprostio 2 penala kmečao bi na maksimum...
Gol čist ka suza...
A nisu svirana dva penala na obe strane, ako već tražiš dlaku u jaju...
;)
Guest- Guest
zabio je prošle sezone u finalu LP pa nitko nije jednu riječ spomenuo, a ti prvi zato šuti bolje ti je. nemoj ti ništa govorit samo
i koja to dva penala? jedino diskutabilno je start maschea na lucasa, ali po kriteriju dalje sudac je tu svoju odluku opravdao, a barca je imala čisti penal ramosovo igranje ruko kad nije bila uz tijelo i još jednu takvu ruku za diskusiju.
i koja to dva penala? jedino diskutabilno je start maschea na lucasa, ali po kriteriju dalje sudac je tu svoju odluku opravdao, a barca je imala čisti penal ramosovo igranje ruko kad nije bila uz tijelo i još jednu takvu ruku za diskusiju.
Last edited by End1899 on 3/12/2016, 18:49; edited 1 time in total
2015-08-25
Bravo demonski. Na ofsajd sam i zaboravio. Kaže komentator na Sport Klub: bio je ofsajd 10-15cm to se u biti i ne sudi ahahahahahahahaha Kakav lobotomac u picku materinu
Šta nije bio ofsajd kod gola barcelone idiote coravi? Idi vidi koju dioptriju trebaš
u prvih 25min mascherano je napravio 2 penala nad lucasom i ronaldom...+ penal za barcu radi iogranja rukom,bilo je nešto i oko raketine ruke ali sam otišao pišat pa to nisam vidio već čuo da komentiraju ovi na SKfridrih_niche wrote:Koje zaleđe?muckodjubre wrote:ende ne pizdi da je real zabio iz zaleđa i da im je sudac oprostio 2 penala kmečao bi na maksimum...
Gol čist ka suza...
A nisu svirana dva penala na obe strane, ako već tražiš dlaku u jaju...
;)
a pri korneru reala mascherano s 2 ruke vuče ronalda za dres i to kontinuirano bez da ga je pustio dok god lopta nije preletjelaEnd1899 wrote:zabio je prošle sezone u finalu LP pa nitko nije jednu riječ spomenuo, a ti prvi zato šuti bolje ti je. nemoj ti ništa govorit samo
a dok messija tako vuku 10 puta po utakmici koliko žutih kartona dobiju i to u trenutku čiste kontre, 0 NULA?muckodjubre wrote:a pri korneru reala mascherano s 2 ruke vuče ronalda za dres i to kontinuirano bez da ga je pustio dok god lopta nije preletjelaEnd1899 wrote:zabio je prošle sezone u finalu LP pa nitko nije jednu riječ spomenuo, a ti prvi zato šuti bolje ti je. nemoj ti ništa govorit samo
a jel puyol dobio u srazu s milanom penal kad je lopta išla prema njemu,a ovaj mu s ezakačio na dres pa ništa, a ovo čak nije bio duel za loptu.
kolko ti možeš nasrat, to je čudo, koji ti je kurac više, postaješ ko bracala i škorpija, unormali se.
2015-08-25
čuo je komentatore na SK-u, lol, lopta pogodi u ruku čmarnalda, a on traži ruku rakitića, to si čuo i misliš da imaš pamet cijeloga svijeta
2015-08-25
konje zato ni nisam rekao da je to penal jer nisam vidio,samo sam čuo da ovi na SK spominju...bila su 2 čista penala koja je skrivio mascherano i penal radi ruke ramosa...
u tvojoj ludoj glavi, jebote barca koja je oštećena za očigledni penal i ja ne serem, a ti moraš biti naporan i dosadan za situacije koje nisi vidio, a s obzirom na prijašnje duele suđenje je bilo solidno.
2015-08-25
znaš šta sam ja čuo od komentatora SK-a tijekom utakmice, kako su lorealovci laprdali danima da je ovaj sudac barcelonin i sad će budući da je suarez zabio iz 2 cm ofsajda, a on je njima sudio u 26 utakmica i znaš koliko penala im je dao.. 13! svaka druga utakmica penal!
2015-08-25
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 12