EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: EL CLASICO
nitko i kad je bio u top formi nije bio kalibar za ove top klubove,a kamoli real
muckodjubre wrote:nitko i kad je bio u top formi nije bio kalibar za ove top klubove,a kamoli real
Guest- Guest
Dvije genijalne izjaveSto'jan wrote:dzaba glupanderu objasnjavas...muckodjubre wrote:da,da 10tak godina se skriva zato i je nonstop nezamijenjiv u svakome klubu u kojemu igra pa tako i u najtrofejnijem klubu europe,u klubu u kojemu se vjerojatno najteže izboriti za standardnost,u klubu u kojemu se nebrojeni WC igrači nisu snašli,klubu koji je pojeo brojne igrače...
Pa spomenuli smo
Kaže komentator na Sport Klubu: "bio je ofsajd nekih 10-15cm, to se u biti i ne sudi"
Kaže komentator na Sport Klubu: "bio je ofsajd nekih 10-15cm, to se u biti i ne sudi"
Last edited by scorpion on 4/12/2016, 12:50; edited 1 time in total
kako si ti glup, isijava iz tebe, a koga je briga šta tebe ciganskog štakora zanima...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:kako si ti glup, isijava iz tebe, a koga je briga šta tebe ciganskog štakora zanima...
glup sam sto sudija nije svirao ocigledan ofsajd?
daj se streljaj, bog ti mater cigansku jebo po sred picke...
Guest- Guest
bio je čisti penal za barcu pa očito nisam suze ispustio, naime barca se nikad ne vadi na suce već samo na sebe i svoju igru, zato i jesu najveći klub svijeta.
2015-08-25
End1899 wrote:bio je čisti penal za barcu pa očito nisam suze ispustio, naime barca se nikad ne vadi na suce već samo na sebe i svoju igru, zato i jesu najveći klub svijeta.
bilo je i 2 penala za real, ali to ti-kao pravi ciganin i lazljivac, neces spomenuti...
Guest- Guest
Vidim da nisam ništa propustio. Po običaju Luka najbolji u Realu, a Suarez u Barci.
Guest- Guest
kad su iz iste situacije osvojili LP nitko nije imao pojma, još dan danas nitko ne zna da je bio ofsajd ramosa, a to je smao jedan od milijun.Sto'jan wrote:End1899 wrote:kako si ti glup, isijava iz tebe, a koga je briga šta tebe ciganskog štakora zanima...
glup sam sto sudija nije svirao ocigledan ofsajd?
daj se streljaj, bog ti mater cigansku jebo po sred picke...
i zato si glup jer nemaš obraza, smrdiš, cigan si i LICIMUR i ne znaš se oprat jedino kad napunim septičku onda se kupaš u mojem izmetu.
2015-08-25
to je prepušteno za tebe i demonskija kako si samo glupSto'jan wrote:End1899 wrote:bio je čisti penal za barcu pa očito nisam suze ispustio, naime barca se nikad ne vadi na suce već samo na sebe i svoju igru, zato i jesu najveći klub svijeta.
bilo je i 2 penala za real, ali to ti-kao pravi ciganin i lazljivac, neces spomenuti...
2015-08-25
upalim stream. 2. minuta mascherano ruši za penalčinu. sudac pridiže zviždaljku ka usnama ali se u zadnji čas prisjeća da je čmarsin šesnaesterac. no call. beusan - situacija po slobodno sudačkom uvjerenju dakle dobra prosudba u teškim uvjetima
Ofsajd Ramosa u finalu LP? Ček, jel moguće da si toliko glup? Na koju foru može bit ofsajd u nabacaju iz kornera ako niko nije dirao loptu prije Ramosa? Jbt ovaj osnovna pravila nogometa ne poznaje
scorpion-
2014-04-18
Luka je iznova pokazao da je daleko najboljio vezni igrač svijeta. I to toliko iznad svih da iza njega dugo dugo nema nikoga, onda je jedno 5 stepenica ispod Iniesta i onda jedno 20 stepenica ispod dolaze ostali. Nevjerojatan igrač Luka Modrić.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Luka je iznova pokazao da je daleko najboljio vezni igrač svijeta. I to toliko iznad svih da iza njega dugo dugo nema nikoga, onda je jedno 5 stepenica ispod Iniesta i onda jedno 20 stepenica ispod dolaze ostali. Nevjerojatan igrač Luka Modrić.
Guest- Guest
prošla utakmica a jedino o čemu se priča su sudački previdi, krađe i lopovluk kako na terenu tako van terena.
el ciganluko
el ciganluko
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 12