EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: EL CLASICO
moglo bi biti golova...tekma za noogmetne sladokurce
kako ce modrara da zabije hat trick, pa ce mala ciganska kuckica samo da se pusi...
Guest- Guest
prije ćeš ti prestati pušiti ćaletov kurac nego se to dogodi, znači šansa je nikakva
End- Posts : 21177
2015-08-25
end ene kmeči
Koga boli kurac za taj ciganluk. Bolje gledat kroz prozor kako vjetar njiše grane nego to sranje.
Guest- Guest
https://www.facebook.com/Messi10STAT/videos/1179839172041212/
2015-08-25
Kapiten madridskog Reala, Serhio Ramos, izjavio je da će njegova ekipa u predstojećem "El Klasiku" morati da pokaže srce i karakter ukoliko želi dobar rezultat, a nije izostavio ni "peckanje" velikog rivala iz Katalonije.
-Želimo dobro da odigramo, a za dobar rezultat moraćemo da pokažemo srce i karakter. Tu je odličan tim Barselone, a tu je i sudija. Moramo energično da se branimo i posvetimo pažnju detaljima, jer ovakve mečeve često dobija tim koji manje greši- rekao je iskusni štoper.
-Želimo dobro da odigramo, a za dobar rezultat moraćemo da pokažemo srce i karakter. Tu je odličan tim Barselone, a tu je i sudija. Moramo energično da se branimo i posvetimo pažnju detaljima, jer ovakve mečeve često dobija tim koji manje greši- rekao je iskusni štoper.
Guest- Guest
čuj lopova, je zbog sudije ih čeka 5 komada, samo čekam odgovor piketa dok se opet popiša po klošarima
2015-08-25
http://net.hr/sport/kosarka/ovo-niste-znali-za-rekordni-niz-warriorsa-zasluzan-je-i-leo-messi/ i guardiola
2015-08-25
šteta što je rezultatski nebitna tekma...jedino loše što može biti je da se netko ozlijedi pred LP
https://www.facebook.com/174163282683882/videos/vb.174163282683882/765796806853857/?type=2&theater
2015-08-25
Jedino bi pobjeda Reala mogla psihićki utjecat na igrače i jedne i druge momčadimuckodjubre wrote:šteta što je rezultatski nebitna tekma...
najviše na enda hahahahscorpion wrote:Jedino bi pobjeda Reala mogla psihićki utjecat na igrače i jedne i druge momčadimuckodjubre wrote:šteta što je rezultatski nebitna tekma...
To svakako, več vidim da bi sudačka mašinerija bila kriva za svemuckodjubre wrote:najviše na enda hahahahscorpion wrote:Jedino bi pobjeda Reala mogla psihićki utjecat na igrače i jedne i druge momčadimuckodjubre wrote:šteta što je rezultatski nebitna tekma...
muckodjubre wrote:šteta što je rezultatski nebitna tekma...jedino loše što može biti je da se netko ozlijedi pred LP
ne mora da znači, i real je pre jedno 12-13 godina popušio 8 bodova prednosti 5 kola pred kraj prvenstva...
Guest- Guest
Neće bit nemoguće ako Real pobjedi, ali opet će se trebat dogodit čudoBraćala wrote:muckodjubre wrote:šteta što je rezultatski nebitna tekma...jedino loše što može biti je da se netko ozlijedi pred LP
ne mora da znači, i real je pre jedno 12-13 godina popušio 8 bodova prednosti 5 kola pred kraj prvenstva...
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7