EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: EL CLASICO
Najbolji veznjak primere i najbolji hrvatski igrac svih vremena asistencijom spasava real...daleko najbolji igrac reala,da ga nije bilo bilo bi 5-0 za barcu...
Sudac oprostio u 1.p maskeranu 2 skrivljena penala i 1 penal realu igranje rukom
Sudac oprostio u 1.p maskeranu 2 skrivljena penala i 1 penal realu igranje rukom
Boze dragi kako plavokosi djecak iz dinamove skole nogometa dominira ovom igrom,divota
jebiga, morat će ih rješavat na SB-u, najslađe je cigane pošamarat u njihovom domu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Iniesta je pokaza da je najbolji veznjak svita...End1899 wrote:fridrih_niche wrote:Di vidiš 'ako'?Ziil Los Dii ! wrote:Ako ako, od hipotetike se ne zivifridrih_niche wrote:Nisan uopće, dapače...Ziil Los Dii ! wrote:Modric najbolji na terenu u prvom halfu
Nice na aparatima
Danas je stvarno dobar i ukra je hrpu baluna...
Al ka sta End kaže, kad udje Iniesta momentum si minja i Barca preuzima konce igre...
;)
Modric je danas dominantna figura
:D
Kad udje Iniesta, bit ce druga pisma...
;)
Ka sta san reka, okrenija je monentum u korist Barce, te su morali otić na 2:0 glatko...
A onda su dobili kaznu...
Remi je realan rezultat...
;)
Guest- Guest
Najbolji veznjak na svetu. Bože dragi, hvala ti što živimo u vreme ovakvog virtuoza ove igre...
Guest- Guest
Demonski ne lupetaj gluposti! Čuj Modrić najbolji veznjak primere LOOOOL Daleko najbolji veznjak na svijetu. Ne može niti jedan u istu rečenicu sa njim.
Ramos kralj finisa!!!
Ramos kralj finisa!!!
Last edited by scorpion on Sat 3 Dec - 18:11; edited 1 time in total
zizu oprezan prvo pol bez klase inieste čmarsa je bila za kurac tu da je real bio ofenzivniji trebalo je par komada a i kočio je onaj gomez ili kako već njega nije trebalo čuvat. modrić, iniesta i marcelo najbolji. ramos najcluch igrač kojeg sam ja vidio. cr i messi na odmoru ajde leo je promašio zicer koji mu je iniseta najmestio pa je gori
cr je riješio atletico, luka barcu i sad je ugodnih 6. kakvi genijalci
neymar ima 3 metra do gola šutnuti loptu, teže fulati nego dati, ali to dobiješ kad se zajebavaš
End- Posts : 21177
2015-08-25
Real poslije primljenog gola ne postoji. Nisu se mogli sastat sa loptom. Prekid je bio jedina šansa
Luka danas vrlo dobar, najbolji igrač Reala...bafalo wrote:cr je riješio atletico, luka barcu i sad je ugodnih 6. kakvi genijalci
A CR je toliko propa da mi ga je ža, igrač manje na terenu...
A silovanje šuta dok su mu suigrači u boljim pozicijama je posebna pisma...
;)
Guest- Guest
ko i ronaldo iz mrtvoga kuta s lijeve strane puca lijevom nogom umjesto da doda čovjeku na 5m koji je na ziceruEnd1899 wrote:neymar ima 3 metra do gola šutnuti loptu, teže fulati nego dati, ali to dobiješ kad se zajebavaš
Koji promašaj!End1899 wrote:neymar ima 3 metra do gola šutnuti loptu, teže fulati nego dati, ali to dobiješ kad se zajebavaš
Ajme...
;)
Guest- Guest
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 12